akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 - Ναι κέντρο ελήφθη δεχόμαστε επίθεση στη Στουρνάρη στα Εξάρχεια από αναρχικούς! - Στα Εξάρχεια; Σε ποιο ύψος; - Στα 2000 πόδια... 16
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιαπωνέζικο όνομα με 2 Λ ???? ... Πως λέγεται στα Ιαπωνικά ο μάγειρας. Ναμαρούρι Γιασαράτα. 6
Rocket_Raccoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οφτοπικ: Καθονται 2 τυποι και συζητανε -Μακαρι να ειχα μια Λαμποργκινι ρε φιλε. -Εχω ενα λυχναρι που αμα το τριψεις βγαινει ενα τζινι... -Και τι το κρατας κρυφο ρε, φερε να κανω μια ευχη -...αλλα ειναι πολυ μεγαλο σε ηλικια το τζινι ρε, θελει προσοχη. Φερνει το λυχναρι, το τριβει ο αλλος, βγαινει το τζινι -Γεια, λεει ο τυπος, θελω μια Λαμποργκινι -Εγινε. λεει το τζινι, χτυπαει ενα παλαμακι, και εξαφανιζεται μεσα στο λυχναρι, αφηνοντας μπροστα τους ενα κουτι μαργαρινη. -Τι ειναι αυτο ρε, εγω Λαμποργκινι ζητησα -Γιατι εγω νομιζεις ζητησα 30 εκατοστα βουρτσα? 6
Rocket_Raccoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως ζητησα ανεκδοτο οταν μπηκα... λεγειν 2
momotis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Στην είσοδο ενος κομωτηρίου, ο ιδιοκτήτης του αποφασίζει να βάλειενα πολύχρωμο παπαγάλο...!!!Η Αννα που περνούσε συχνά απο κει ειχε την ατυχία το πουλί να την κράζειαφου κάθε φορά που την έβλεπε της φώναζε “εεε πουτ@να, εε πουτ@να, πουτ@να πουτ@@@να..!!!!Μια μέρα η κοπέλα δεν άντεξε και πήγε στον ιδιοκτήτη να παραπονεθεί…Αυτός για να τιμωρήσει το πουλί, το έβαψε μαυρο.Λίγες μέρες αργότερα, η Αννα ξαναπερνά απο το σημείοαλλα το πουλί μουγκό.., το πλησιάζει και του λεει ειρωνικά και γεμάτη ικανοποιήση: “τι έγινε, σου κόπηκε η μιλιά…, δε λες τίποτα τώρα..???και ο παπαγάλος της απαντά: “οταν φοράω σμόκιν δε μιλάωμε πουτ@νες….!!! 14
onty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 οφτοπικ: Καθονται 2 τυποι και συζητανε -Μακαρι να ειχα μια Λαμποργκινι ρε φιλε. -Εχω ενα λυχναρι που αμα το τριψεις βγαινει ενα τζινι... -Και τι το κρατας κρυφο ρε, φερε να κανω μια ευχη -...αλλα ειναι πολυ μεγαλο σε ηλικια το τζινι ρε, θελει προσοχη. Φερνει το λυχναρι, το τριβει ο αλλος, βγαινει το τζινι -Γεια, λεει ο τυπος, θελω μια Λαμποργκινι -Εγινε. λεει το τζινι, χτυπαει ενα παλαμακι, και εξαφανιζεται μεσα στο λυχναρι, αφηνοντας μπροστα τους ενα κουτι μαργαρινη. -Τι ειναι αυτο ρε, εγω Λαμποργκινι ζητησα -Γιατι εγω νομιζεις ζητησα 30 εκατοστα βουρτσα? Τραγικη παραλλαγη. 3
gamanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω απο τη συλλογή "Πιπερατα αστεία για νηπιαγωγείο " Τεύχος 2ο 9
Snolly Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εχω την αισθηση πως πεθανε ενας τυπος που επαιρνε καθε πρωι στο λεωφορειο 5
Daemonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Μαύρος στην παραλία κάνει γυμνισμό μαζί με το αγοράκι αραπάκι παιδί του. - μπαμπά μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθεις πολύ! ----------------------------- Πετάει ενας πελαργός αργά και βαριεστημένα και κρατάει στην μύτη του ενα σεντόνι μόνο που αντί για μωρό έχει μέσα εναν γέρο... Γυρίζει ο γέρος λοιπών και του λέει: Έλα... πές την αλήθεια! χαθήκαμε, έτσι? ----------------------------- 3
raid_av Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Μαύρος στην παραλία κάνει γυμνισμό μαζί με το αγοράκι αραπάκι παιδί του. - μπαμπά μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθεις πολύ! ----------------------------- Πετάει ενας πελαργός αργά και βαριεστημένα και κρατάει στην μύτη του ενα σεντόνι μόνο που αντί για μωρό έχει μέσα εναν γέρο... Γυρίζει ο γέρος λοιπών και του λέει: Έλα... πές την αλήθεια! χαθήκαμε, έτσι? ----------------------------- 1
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Καζαμίας του 1973 είχε μερικά πολύ καλά μέσα. 2
ultralisk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπάρχει καλύτερη χρονομηχανή από αυτό το thread απορώ πως δεν έχουμε ακούσει το κλασσικότερο - Γιατί οι πόντιοι κυνηγάνε το πρωί τα κουνούπια? - Για να πάρουν το αίμα τους πίσω 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπάρχει καλύτερη χρονομηχανή από αυτό το thread απορώ πως δεν έχουμε ακούσει το κλασσικότερο - Γιατί οι πόντιοι κυνηγάνε το πρωί τα κουνούπια? - Για να πάρουν το αίμα τους πίσω Κάτσε να ξετρυπώσω το βιβλιαράκι απο τα Σαΐνια. Θα έχουμε γυρίσει και επισήμως 14 χρόνια πριν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις