akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 - Ναι κέντρο ελήφθη δεχόμαστε επίθεση στη Στουρνάρη στα Εξάρχεια από αναρχικούς! - Στα Εξάρχεια; Σε ποιο ύψος; - Στα 2000 πόδια... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιαπωνέζικο όνομα με 2 Λ ???? ... Πως λέγεται στα Ιαπωνικά ο μάγειρας. Ναμαρούρι Γιασαράτα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocket_Raccoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οφτοπικ: Καθονται 2 τυποι και συζητανε -Μακαρι να ειχα μια Λαμποργκινι ρε φιλε. -Εχω ενα λυχναρι που αμα το τριψεις βγαινει ενα τζινι... -Και τι το κρατας κρυφο ρε, φερε να κανω μια ευχη -...αλλα ειναι πολυ μεγαλο σε ηλικια το τζινι ρε, θελει προσοχη. Φερνει το λυχναρι, το τριβει ο αλλος, βγαινει το τζινι -Γεια, λεει ο τυπος, θελω μια Λαμποργκινι -Εγινε. λεει το τζινι, χτυπαει ενα παλαμακι, και εξαφανιζεται μεσα στο λυχναρι, αφηνοντας μπροστα τους ενα κουτι μαργαρινη. -Τι ειναι αυτο ρε, εγω Λαμποργκινι ζητησα -Γιατι εγω νομιζεις ζητησα 30 εκατοστα βουρτσα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως ζητησα ανεκδοτο οταν μπηκα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocket_Raccoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως ζητησα ανεκδοτο οταν μπηκα... λεγειν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Στην είσοδο ενος κομωτηρίου, ο ιδιοκτήτης του αποφασίζει να βάλειενα πολύχρωμο παπαγάλο...!!!Η Αννα που περνούσε συχνά απο κει ειχε την ατυχία το πουλί να την κράζειαφου κάθε φορά που την έβλεπε της φώναζε “εεε πουτ@να, εε πουτ@να, πουτ@να πουτ@@@να..!!!!Μια μέρα η κοπέλα δεν άντεξε και πήγε στον ιδιοκτήτη να παραπονεθεί…Αυτός για να τιμωρήσει το πουλί, το έβαψε μαυρο.Λίγες μέρες αργότερα, η Αννα ξαναπερνά απο το σημείοαλλα το πουλί μουγκό.., το πλησιάζει και του λεει ειρωνικά και γεμάτη ικανοποιήση: “τι έγινε, σου κόπηκε η μιλιά…, δε λες τίποτα τώρα..???και ο παπαγάλος της απαντά: “οταν φοράω σμόκιν δε μιλάωμε πουτ@νες….!!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 οφτοπικ: Καθονται 2 τυποι και συζητανε -Μακαρι να ειχα μια Λαμποργκινι ρε φιλε. -Εχω ενα λυχναρι που αμα το τριψεις βγαινει ενα τζινι... -Και τι το κρατας κρυφο ρε, φερε να κανω μια ευχη -...αλλα ειναι πολυ μεγαλο σε ηλικια το τζινι ρε, θελει προσοχη. Φερνει το λυχναρι, το τριβει ο αλλος, βγαινει το τζινι -Γεια, λεει ο τυπος, θελω μια Λαμποργκινι -Εγινε. λεει το τζινι, χτυπαει ενα παλαμακι, και εξαφανιζεται μεσα στο λυχναρι, αφηνοντας μπροστα τους ενα κουτι μαργαρινη. -Τι ειναι αυτο ρε, εγω Λαμποργκινι ζητησα -Γιατι εγω νομιζεις ζητησα 30 εκατοστα βουρτσα? Τραγικη παραλλαγη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 απο που ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω απο τη συλλογή "Πιπερατα αστεία για νηπιαγωγείο " Τεύχος 2ο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εχω την αισθηση πως πεθανε ενας τυπος που επαιρνε καθε πρωι στο λεωφορειο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Μαύρος στην παραλία κάνει γυμνισμό μαζί με το αγοράκι αραπάκι παιδί του. - μπαμπά μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθεις πολύ! ----------------------------- Πετάει ενας πελαργός αργά και βαριεστημένα και κρατάει στην μύτη του ενα σεντόνι μόνο που αντί για μωρό έχει μέσα εναν γέρο... Γυρίζει ο γέρος λοιπών και του λέει: Έλα... πές την αλήθεια! χαθήκαμε, έτσι? ----------------------------- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Μαύρος στην παραλία κάνει γυμνισμό μαζί με το αγοράκι αραπάκι παιδί του. - μπαμπά μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθεις πολύ! ----------------------------- Πετάει ενας πελαργός αργά και βαριεστημένα και κρατάει στην μύτη του ενα σεντόνι μόνο που αντί για μωρό έχει μέσα εναν γέρο... Γυρίζει ο γέρος λοιπών και του λέει: Έλα... πές την αλήθεια! χαθήκαμε, έτσι? ----------------------------- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ο Καζαμίας του 1973 είχε μερικά πολύ καλά μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπάρχει καλύτερη χρονομηχανή από αυτό το thread απορώ πως δεν έχουμε ακούσει το κλασσικότερο - Γιατί οι πόντιοι κυνηγάνε το πρωί τα κουνούπια? - Για να πάρουν το αίμα τους πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπάρχει καλύτερη χρονομηχανή από αυτό το thread απορώ πως δεν έχουμε ακούσει το κλασσικότερο - Γιατί οι πόντιοι κυνηγάνε το πρωί τα κουνούπια? - Για να πάρουν το αίμα τους πίσω Κάτσε να ξετρυπώσω το βιβλιαράκι απο τα Σαΐνια. Θα έχουμε γυρίσει και επισήμως 14 χρόνια πριν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις