Kenny McCormick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 -Θέλω να με πηδήξεις.-Θα μείνεις κοντή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Επειδή με προκαλέσατε... πάρτε: Ένα ζευγάρι φιλιούνται στο στόμα... Σταματάει η κοπέλα και λέει: - Αγάπη μου! νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου... - Μπά, όχι βρε, απλά είμαι λίγο κρυωμένος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Επειδή με προκαλέσατε... πάρτε: Ένα ζευγάρι φιλιούνται στο στόμα... Σταματάει η κοπέλα και λέει: - Αγάπη μου! νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου... - Μπά, όχι βρε, απλά είμαι λίγο κρυωμένος... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ......παλιο!!!! ban , delete , block ip και 10 trojan στο pc σου! πρρρρροστυχε ανδρα! edit. τον κωλο σου κατω να βαρας , like δεν σου κανω! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Επειδή με προκαλέσατε... πάρτε: Ένα ζευγάρι φιλιούνται στο στόμα... Σταματάει η κοπέλα και λέει: - Αγάπη μου! νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου... - Μπά, όχι βρε, απλά είμαι λίγο κρυωμένος... (μπορειτε να το βαλετε προφιλ, ειναι κατω απο 100kb) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μελομακάρονα από τα Lidl, για να είστε εσείς το πνεύμα των Χριστουγέννων! 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλά δεν όρισες μεταβλητή. Εκτός αν την όρισες πιο πρινβλητή και δεν το είδα χουαχουα αχααχαχ κατι τετοιες μαλακιες λεω και εγω με τους κολλυτους μου, παμε για καφε; γιατι οχι για μπλε; και μετα τρώω ξύλο. και μου μπαίνουν ακίδες στα δοντια. plot TWIST 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ποια είναι η παράγωγος της Μαρίας Πενταγιώτισσας; Πέντε Μαρίες Τετραγιώτισσες. Βλέπεις, όταν προσπαθείς, τίποτα δεν ειναι ακατροθρω... ακρατορθρ... ακατόρθρωτ... αρκαταοθρωτρ... Site: omg On topic -Πάμε κούκλε μου να κάνουμε σέξ? -Κούκλε? Στραβή εισαι, αφού είμαι άσχημος... -Ναι είμαι τυφλή δυστυχώς... -Παιρνώ τη γυναίκα μου τηλέφωνο και θα πώ ότι μου έτυχε μια στραβή και θα αργήσω! -Μωρό μου με απατάς;;; -Και βέβαια όχι...Μα καλά τι έχετε πάθει όλες σήμερα!;!; 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καλό . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα Τετάρτη ε? Οπότε σε 2 μέρες θα φτιάξω καφέ στην καινούργια μου εσπρεσσιέρα...Είναι μηχανή Παρασκευής εσπρέσσο. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ηταν δύο φίλοι και συζητούσαν. - Ρε συ, αν μια μέρα σου πηδήξω τη μάνα θα με μισήσεις; - Οχι. - Θα είμαστε ακόμα φίλοι; - Οχι.. - Τι, εχθροί;; - Οχι... - Ε τι θα είμαστε τότε; - Πάτσι.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 - Επιτέλους την ξεπέρασα!- Μπράβο ρε φίλε! Πάμε για καμιά μπύρα;- Ααααχ... πόσο της άρεσε η μπύρα...- Εντάξει πάμε για καφέ;- Ααααχ... πόσο της άρεσε ο καφές...- Καλά... πάμε στις π@υτάνες;- Ααααχ... πόσο π@υτάνα ήταν....!!! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κοπέλα σηκώνει χέρι για ταξί : - Για Συγγρού; - Καλά έχεις ντυθεί! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 όταν πεθαίνουν οι ντελιβεράδες πάνε στην γη της παραγγελίας 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 -Κυκλοφορούν μπάτσοι έξω. Είδα δύο στο τετράγωνο. -Έλα ρε τεσσερις μπάτσοι;; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Οταν το βραδυ μετραω προβατάκια , Τα φανταζομαι με πατατες στο φουρνο. το αντιθετο του sex and the city?? μαλακια στο χωριο επιτελους πλησιαζουν τα μελομακαρονα τα χριστουγεννα θες να πεις ναι και αυτα Ένα παιδάκι στη στάση ρωτάει μια εγκυμονούσα:Τι περιμένετε? Λεωφορείο. Συγγνώμη transformer σας πήδηξε??? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις