kostandinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ελλαδα και Ξανθες Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία Δώστε μια ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Στα ΙΚΕΑ -εχετε hot dog?-yes of horse 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Βγήκε λέει έξυπνη τιβί. Αναγνωρίζει τη μούρη σου και παίζει τα αγαπημένα σου. Θα φοβόμαστε να περάσουμε από μπροστά μην αρχίσει τις τσόντες. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ποια είναι η παράγωγος της Μαρίας Πενταγιώτισσας; Πέντε Μαρίες Τετραγιώτισσες. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 έκανα πρώτος λάηκ σε ανέκδοτο του Σέλλερς, γιέεεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Βλέπεις, όταν προσπαθείς, τίποτα δεν ειναι ακατροθρω... ακρατορθρ... ακατόρθρωτ... αρκαταοθρωτρ... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Βρήκαν τον Γονίδη στην Αμφίπολη, ήταν κόκκαλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 -Εντάξει...ανοίγω. Νίκο τι έχεις..;-Φουλ του 9-Μιχάλη..;-Καρέ του άσσου.-Μαρία..;-Τίποτα...-Πες μου τι έχεις..;-Τίποτα...τίποτα... Άσε μεεε... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ηταν δυο μηγες σε ενα εστιατοριο και λεει η μια στο γκαρσον, -Σερβιτορε, το φαγητο ειναι σκατα ! -Ευχαριστουμε κυριε. πο ρε τόση ωρα διαβαζα παραγωγός.. και ελεγα τι διαλο γιατι δεν το καταλαβαίνω; χαζεψα;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ηταν δυο μηγες σε ενα εστιατοριο και λεει η μια στο γκαρσον, -Σερβιτορε, το φαγητο ειναι σκατα ! -Ευχαριστουμε κυριε. πο ρε τόση ωρα διαβαζα παραγωγός.. και ελεγα τι διαλο γιατι δεν το καταλαβαίνω; χαζεψα;; και εγώ τόση ώρα διάβαζα μήνες στο δικό σου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 omg μου κανανε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΪΚ!!! ευχαριστω onty, πιστεύω σε εσενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Βλέπεις, όταν προσπαθείς, τίποτα δεν ειναι ακατροθρω... ακρατορθρ... ακατόρθρωτ... αρκαταοθρωτρ... στου χαντατσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 - Χαιρέτησε αγοράκι μου τον κύριο .- Γεια ...- Όχι έτσι , καλύτερα . Όπως χαιρετάει ο μπαμπάς .- Που'σαι ρε γαμιόλη , που χάθηκες τόσο καιρό ρε μουνί ; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ποια είναι η παράγωγος της Μαρίας Πενταγιώτισσας; Πέντε Μαρίες Τετραγιώτισσες. Ναι αλλά δεν όρισες μεταβλητή. Εκτός αν την όρισες πιο πρινβλητή και δεν το είδα χουαχουα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 αφου ετσι το πατε ετσι θα γινει - Υιοθετήσαμε ένα παιδάκι! - Συγχαρητήρια! Να σας ζήσει! Και πως θα το πείτε; - Ξέρεις γιε μου... είσαι υιοθετημένος.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις