ribo7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 -Μωρο μου εχεις ορεξη για ταινια αποψε? -Ναι αμε. -Ωραια. Μαλακες παμε για ποτο θα δει ταινια! -κάνει κρύο εδώ πάμε κάπου ποιο ζεστά ; -Εννοείς αγκαλιά στο κρεβάτι ; -Όχι εννοώ να βγούμε έξω και να βρούνε ένα σμήνος από πάπιες και να πετάξουμε μαζί τους νότια Έχει κρύο σήμερα, καιρός για καναπέ με κοπέλα και ταινία. Έχετε να προτείνετε καμιά κοπέλα?? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αν εχω ενα 20αρικο και μια φουντα στο παντελονι μου, και το βαλω για πλύσιμο, θα πιασει για ξέπλυμα μαυρου χρηματος; Έχει κρύο σήμερα, καιρός για καναπέ με κοπέλα και "ταινία". Έχετε να προτείνετε καμιά κοπέλα?? Dors Feline Karina Hart tanya Song Siri 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Dors Feline bbw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Siri Stacked 2, thank me later Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 -Ποτε θα με παρεις στα σοβαρα πια ? -Σορρυ ρε μωρο μου, δεν την ξερω αυτη τη σταση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ποτέ μη λες ποτέ ή όπως λένε οι Άγγλοι "never δε λες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή που κάποια Θεσσαλονικιά φωνάζει στο λεωφορειο ''Ανοίχτε με λίγο από πίσω''... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Νοέμβριος 2014; Really? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση aekoupoli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 1)Δεν τα πολυπιστεύω αυτά, αλλά άκουσα ότι η Πάολα άρχισε να φωνάζει λίγο πριν το σεισμό 2)Σεισμός 675 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αμφίπολης μετέδωσε το ΜΕGA 3)Διαφωνία Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και ταξιτζήδων για το επίκεντρο και το μέγεθος του σεισμου 4)μια γριουλα παει στο νοσοκομείο με σφαίρα στο αριστερό γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; ποιος σε πυροβόλησε;-Μονη μου παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονησω..-Και καλά πως πετυχες το γόνατο;-Πήρα το γιο μου τηλέφωνο και τον ρώτησα που έχουμε την καρδιά,και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζι. 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 4) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 -ΟΠΑΠ εκεί;-Μάλιστα.-Παίρνω να σας πω, πως έπιασα το Joker.-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριέ μου! Το όνομά σας;-Μπάτμαν 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάλι καλά που ήταν κλειστό το φορουμ χθες και ησυχάσαμε για μια μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ναι, γιατί τις αλλες μέρες σε δένουν στην καρέκλα και σου παίρνουν το χέρι με το ζόρι και μπαίνεις. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ασε ειδικα τους καλοκαιρινούς μήνες επιβάλλεται ώστε να δροσίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 - Γιωργο μου θελω πολυ να σου παρω ενα τσικι- οριστε;- τσικι μωρο μου, να σε τσικωσω, πως το λενε;- πας καλα ρε Μαρακι; μηπως εννοεις τσιμπουκι;- φυσικα μωρο μου, αυτο θελω, αυτο...- και γιατι μωρη δεν το λες οπως λεγεται;- ο σεξολογος μου ειπε να μιλαω χωρις ταμπου 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις