et13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 -Αγόρασα στην ανηψιά μου την Μπάρμπι Διαζευγμένη! -Δεν τη ξέρω. Τι αξεσουάρ έχει; -Το σπίτι του Κεν, το αυτοκίνητο του Κεν, τη βάρκα του Κεν... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γεγονος που θα μπορουσε καλιστα να ειναι ανεκδοτο. Ηταν καποτε ενας λαχειοπωλης. Σταματαει σε ενα γυραδικο, τσιμπαει ενα γυρο και αραζει στο παγκακι να φαει. Ακριβως απεναντι απο το παγκακι ειναι μια σταση αστικων. Ερχεται εκει λοιπον ενας τυπος, καθεται στο παγκακι και μεχρι να περασει η ωρα να ερθει το αστικο βγαζει τα κλειδια του και αρχιζει καθαριζει το αφτι του μετα μανιας. Και μεσα το κλειδι, και εξω μετα και καθαρισμα και μετα ξανα μεσα στο αφτι. Καθεται λοιπον ο λαχειοπωλης και τον καρφωνει με το βλεμμα του ενω συνεχιζει να τρωει αταραχος. Τον πηρε γραμμη ο τυπος που καθαριζε τα αφτια του αλλα δεν του ειπε τιποτα. Συνεχιζει ο λαχειοπωλης να τον καρφωνει με τετοιο τροπο που αρχισε να ενοχλειται ο τυπος. Σε καποια φαση τα παιρνει στο κρανιο και γυρναει προς τον λαχειοπωλη και του λεει. - Τι κοιτας ρε φιλε? Εχεις καποιο προβλημα μαζι μου? Και του απανταει ο λαχειοπωλης: Κοιταω μηπως δεν παρεις μπρος να σε σπρωξω.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαριος1908 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 -Η κυρα-Βαγγελιώ ρωτάει τον ανηψιό της, πως φτιάχνουμε ένα cd? -Και ο ανηψιός της απαντάει με ένα nero κυρα-Βαγγελιώ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) -Φάε παιδί μου το φαΐ σου.. -Ασε ρε μάνα,τρία ανφολοου,ένα μπλοκ και ένα μπαν έφαγα σήμερα.. -Άμα σου αρέσουν να στα κάνω και γω παιδί μου..! --------------------------------- -Κούλα μου πόσο καπνίζει o γιος σου; -Άστα Σουλα μου..ίσα με δύο πακέτα την μέρα -Πολλά κάνει!! -Ο δικός σου; -Α το χρυσούλι μου λίγα.. Μαζεύει 5 άτομα σπίτι και κάνουν 1 μαζί... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από Superuser 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εχετε χαζεψει τελειως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γιατί αυτό το τσαντάκι είναι τόσο ακριβό; -Κυρία μου, είναι φτιαγμένο από δέρμα πέους! -Δηλαδη το χαιδευεις και γινετε βαλιτσα...?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μια φορά που αγόρασα προφυλακτικά με επιβραδυντικό θυμάμαι έκανα 2 χρόνια να γα...ησω 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 -Ρε παιδακι μου τωρα που επιασες δουλεια βαλε και κανα φραγκο στην ακρη. -Ε που νομιζεις οτι πανε ολα ρε μανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχουν βρυκόλακες που αντί για αίμα πίνουν μπύρα... τα γνωστά vabeer 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το thread έχει πάρει φωτιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λογικο, με τοσα καμμενα που εχουν γραφτει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μου έκλεψαν το κουδούνι και πήρα βραβείο No bell. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πόσα εχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Physics_Rulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ένας κινέζος πούλησε την ψυχή του στο διάολο. Μετά από δύο μήνες η ψυχή χάλασε. 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είναι 4 τύποι στην έρημο, χαμένοι μέρες, σχεδόν νεκροί Ξαφνικά περνάει ένα station wagon, σταματάει...κατεβάζει ο οδηγός το παράθυρο και αρχίζει να δείχνει: - Εσύ, εσύ κι εσύ! - Κι εγώ? ρωτάει ο 4ος - Αντε, κι εσύ.........γ@μιεστε! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις