dEACTIVATEb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα ενος gay με ενα ψυγειο? Το ψυγειο δεν κλανει οταν βγαζεις το κρεας εξω 17
Anorymous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μπαίνει μια γυναίκα σε μπαρ και βλέπει έναν τύπο. Τον πλησιάζει και του λέει: - Τί πίνεις εκεί; - Μαγική μπύρα, της λέει αυτός. - Πφφφ σιγά, δεν σε πιστεύω. Τότε ο τύπος... δίνει μία από το παράθυρο του μπαρ κι' αρχίζει να πετάει στον αέρα. Κάνει 3 γύρες στον ουρανό και επιστρέφει. Τότε λέει η τύπισα στον μπάρμαν: - Θέλω κι εγώ μια τέτοια μπύρα. Τη σερβίρει ο μπάρμαν κι η τύπισα την πίνει μονορούφι. Πηδάει από το παράθυρο και φφφφμπααααμ πέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται . Τότε λέει ο μπάρμαν στον τύπο: - Μερικές φορές ρε σούπερμαν, όταν πίνεις γίνεσαι μεγάλος μαλάκας ... 7
hackerW32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας βλέπουν ενα καφέ πράγμα στο δρόμο καθώς προχωρούν, και λέει ο Γιωρίκας:- Κοιτα, Κωστίκα, σοκολάτα!- Τι λες ρε βλάκα! Σκατά ειναι!- Σοκολάτα.- Σκατα- Σοκολάτα!!!Τελικα αποφασίζουν αν δοκιμάσουν για να βεβαιωθούν. Ο Γιωρίκας λέει πως είναι σοκολάτα, ο Κωστίκας σκατά. Δοκιμάζουν και λέει τρομαγμένος ο Γιωρίκας:- Ρε συ, τελικά σκατά πρέπει να ήταν.Και λέει ο Κωστίκας:- Πω-πω, πάλι καλά που δεν τα πατήσαμε!!! ---- Στο σχολείο η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:- Πείτε μου παιδιά, πώς φαντάζεστε τον Αι-Βασίλη;Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα και λέει:- Εγώ τον φαντάζομαι ψηλό με κόκκινη στολή.Σηκώνει το χέρι ο Μπόμπος και λέει:- Εγώ τον φαντάζομαι γέρο, με μια μεγάλη σάκα με δώρα.Σηκώνει το χέρι και ο Τοτός και λέει:- Εγώ, κυρία, τον φαντάζομαι σαν ένα μεγάλο κ*λο!- Μα γιατί Τοτό τον φαντάζεσαι έτσι;- Γιατί κυρία, όποτε ρωτάω τον μπαμπά μου τι θα μου φέρει ο Αι-Βασίλης απαντάει: "Σκατά θα σου φέρει!" 5
evoracing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σε μια εικόνα προφίλ του facebook:- Ο άκυρος:όμορφος- Ο φίλος:μανάρι- Ο κολλητός:Μαλάκα γαμάς- Η θεία:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΚΟΊΤΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ. Η ΜΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΛΆ; ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΣΟΥ ΌΛΑ ΚΑΛΆ; ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΕΪΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ! ΝΑ' ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! Κρύβει μεγάλες αλήθειες εδώ μέσα 5
hackerW32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 για αυτο συγγενείς οικογενεια μακρια. εχω και "ακαταλληλες" φοτο που δεν θελω να δουν. like never ever ever ever
Kenny McCormick Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά στο γλυκό. Τα έβαλα όλα. Ζάχαρη, αυγά, μπισκότα, κουβερτούλα. 22
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Άνοιξα το παράθυρο να μπεί λίγο αέρας και μπήκε ένα χταπόδι...!!!!!!!! 4
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Βγήκε συγχυσμένη η Κανέλλη απ τη Βουλή κι αμέσως σήμανε συναγερμός στα κεντρικά της Μάλμπορο 12
Kapws Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 για αυτο συγγενείς οικογενεια μακρια. εχω και "ακαταλληλες" φοτο που δεν θελω να δουν. like never ever ever ever pepper moon κορυδαλλός; 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ο Τσακ Νορις εχει δει τον Λατσιο με ανοιχτα ματια. 4
hackerW32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ο Τσακ Νορις εχει δει τον Λατσιο με ανοιχτα ματια. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά στο γλυκό. Τα έβαλα όλα. Ζάχαρη, αυγά, μπισκότα, κουβερτούλα. http://youtu.be/SZMCBTpwwVg?t=15m47s 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις