koulislefkada Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 -Θα μου φέρεις ένα τσαι? -όχι -αχάριστη και αλήτισσα για πες μου tea σου ζήτησα?! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αναπολω την εποχη που το Nokia εβγαζε "χαμηλ. μπαταρ." και ειχες 3 μερες στη διαθεση σου για να βρεις τον φορτιστη. Προέρχεται από την εποχή που τα κινητά είχαν μόνο μια σειρά στην οθόνη. Θυμηθείτε π.χ. τα Ericsson με το πορτάκι που είχαν κάνει θραύση τότε. Κι αν δεν χωρούσε το προς εμφάνιση μήνυμα στην οθόνη προχωράγανε τα γράμματα μπρος - πίσω και σε ζαλίζανε. Έτσι λοιπόν για να μην «τρέχουν» τα γράμματα οι μεταφραστές των εταιριών κουτσούρευαν τις λέξεις για να χωράνε ακριβώς σε μια οθόνη. Κάποιο μοντέλο, δεν θυμάμαι ποιο, όταν έμενε από μπαταρία έβγαζε μήνυμα ΧΑΜΗΛ.ΜΠΑΤΑΡ. Έτσι ακριβώς. Και στο τέλος έμεινε ανέκδοτο: Πελάτης προς πωλητή κινητών: - Κύριε το τηλέφωνο μου δεν έχει Ελληνικά αλλά Μογγολικά. - Πως το καταλάβατε αυτό κύριε;; - Σήμερα το πρωί μου έγραφε Χαμήλ Μπατάρ. ασε ρε, δεν τοξερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ενα κινητό AEG (!!!!) που είχα έβγαζε αυτό το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιος ήταν αυτός ο Χαμήλ Μπατάρ που με καλούσε συνέχεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Virus ήταν που εμφανιζόταν ως επαφή μάλιστα ήταν ρυθμισμένη ώστε σε καλούσε μόλις η στάθμη της μπαταρίας έπεφτε στο 20% και αν απαντούσες χρεωνόσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Φίλε θα ήθελες να ζήσεις για πάντα; -Τι εννοείς; -Εις τους αιώνες των αιώνων i mean. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Κάποιος από εσάς.. -Φέρε κ 2 τζατζίκια -Σήμερα θα... -Και 3 κεφτεδάκια -Με προδ.. -Και 4 πατάτες να βρίσκονται -ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ ΙΟΥΔΑ; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ετσι οπως το διαβαζα μου ηρθε αυτο Βγήκε ο CEO της Apple και δήλωσε ότι είναι gay. Λίγο αργότερα βγήκε ο CEO της samsung και δήλωσε ότι είναι ο Γκουσγκουνης Εμένα πάλι μου ήρθε αυτό Βγήκε ο CEO της Apple και δήλωσε ότι είναι gay. Λίγο αργότερα η Apple κατοχήρωσε την πατέντα για το πρωκτικό sex 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 σκατα ανέκδοτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 σκατα ανέκδοτο i see what you did there 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα. Οταν μια κοπέλα πάει με 20 άντρες αμέσως όλοι να την πούνε πουτάνα. Όταν ένας άντρας κάνει το ίδιο . . . . . . . . . . . τον λένε πούστη. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα get it? και καλα οτι ο αντρας που λεει πηγε με 20 αντρες, ενω κανονικα λενε οτι ειναι 20 γυνεκες στην αλλη περίπτωση. brilliant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και με 20 γυναίκες να πήγαινε ο άντρας πάλι το ίδιο θα λέγανε http://www.youtube.com/watch?v=FM3ArgJSgAY 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 -Τι ζώδιο είσαι ??? -Αιγόκερος -Επειδή δεν τα πάω καλά με τα ζωοδια οι αιγόκεροi δίνουν κώλο ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 - Ρε με έκανε ντιλίτ η Μαρία!- Κι εμένα ρε..- Είναι γυναίκα ντιλιτήριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις