theoritikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 -Γειά σου όμορφη. Είσαι ώρα στο κινητό, σ'έστησε η παρέα σου;-Ε, έχει αργήσει ναι-Έχεις φβ ;;;-Ναι-Μου στέλνεις μια ζωή στο καντι κρας ;;;; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 - Τι καφέ θέλετε;- Αντρικό μωρή...Φρέντο καπουτσίνο γλυκό, με νιφάδες σοκολάτας, κανέλλα και σoρόπι σοκολάτα...Χωρίς ομπρελίτσες και μαλακίες. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Grande mocha coconut, με έξτρα flakes και λίγο σαντιγύ. Μόνο. Για σερνικά, όχι αστεία. Επίσης, επειδή είμαστε και λιγόλογοι, το φρέντο καπουτσίνο εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ο γείτονας μου είπε να του αλλάξω το κωδικό του wifi για να μην τον κλέβουν λέει 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ακούγονται το ίδιο αλλά έχουν τεράστια διάφορα χαχαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. -Γιατί κλαις γλυκιά μου; -Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δε τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... -Τι παζλ; -Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δε μπορώ να το φτιάξω. -Έλα ηρέμησε και όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει; γυρνάει ο τύπος στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: -Έλα σήκω και μη κλαις. Είσαι τόσο όμορφη..... ....ακου, θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δε θα το πούμε πουθενά! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ακούγονται το ίδιο αλλά έχουν τεράστια διάφορα χαχαχα Να σαι καλά ελιωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Grande mocha coconut, με έξτρα flakes και λίγο σαντιγύ. Μόνο. Για σερνικά, όχι αστεία. Επίσης, επειδή είμαστε και λιγόλογοι, το φρέντο καπουτσίνο εννοείται. ειμαι τελειως χλεχλες που πινω μονο γαλλικο καφε η εσπρεσο παντα σκετο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εγω δεν ξερω τι ειναι αυτα που λετε, μονο fredochino. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 γιατι ο τσακ νορις δεν ανοιγει καφε μπαρ??γιατι ανοιγει οτι χρωμα γουσταρει .. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 - Πάτερ είμαι αμαρτωλός αυνανίζομαι τουλάχιστον πέντε φορές τη μέρα !- Να το μειώσεις τέκνον μου γιατί η μαλακία τυφλώνει και εδώ είναι ζαχαροπλαστείο ... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πού πάνε όταν πεθαίνουν οι ντελιβεράδες; - Στη γη της παραγγελίας. - Τί είναι ο δολοφόνος δολοφόνου; - Κύπριος. -Χάνιμπαλ, που χάθηκε η κοπέλα σου ρε 'σύ; -Άσε με μωρέ με την αχώνευτη... - Ρε μαλάκα, γιατί πίνει συνέχεια μπύρες το ποντίκι σου; - Είναι χάμστελ. - Ποιός ιππότης της στρογγυλής τραπέζης ακυρώνει συνέχεια τα ραντεβού του; - Ο Cancelot. Σούπερ Μάριο απήγαγαν την πριγκίπισσα! -Και προς τα που πήγαν;; -Αριστερά! -Ω, να σου γαμήσω! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 -Πώς θα σε αναγνωρίσω?-Είμαι κοντή,χοντρή,με σπυράκια και γυαλιά! Εσύ?-Εγώ δεν θα’ρθω 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kreiz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 μετά τα lidl σειρά θα έχουν τα turbo-x του πλαισίου. Ultrabook Turbo-x , γιατί η μεταφορά για service δεν ήταν ποτέ ευκολότερη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλη κοπελα νανε μωρέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις