KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Με κράζεις? Με θαυμάζεις! Lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ρε σεις οντως τωρα αυτο ειναι χιουμορ; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αφηστε το τζοκερ και ξαναψαξτε τον θειο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έχω μια απορία... Γιατί το σύκο χόρεψε συρτάκι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 τι ειναι το σημερα, εαν το αυριο ηταν χτες; πως μπορει ενα νινι να σύρει ενα καραβι; πως γίνετε να μοιάζουν στο μήκος;τυχαίο; γιατι δεν εχω παει ακομα για νανι πατερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ναι μπα αλατακι στις πληγες του χιουμορ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 -Αγάπη μου σου μυρίζει παστίτσιο?-Όχι δεν μυρίζω κάτι..-Αυτό ακριβώς!!..μπές στην κουζίνα και κάνε κανένα να φάμε!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 "Είναι αδύνατο" είπε η καρδιά... "Είναι ριψοκίνδυνο" είπε η εμπειρία... "Είναι ανούσιο" είπε η λογική.... "Κάνε μια προσπάθεια" ψιθύρισε ξανά η καρδιά... "Μα δεν θέλω , πως το λένε" απάντησε ο κώλος... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τούρκος προγραμματιστής βάσεων...........Ντάτα Μπέης 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 - Γειά σας. Κάνετε διανομή κατ'οίκον; - Βεβαίως. Πόσους κατοίκους θα θέλατε; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 - Γειά σας. Κάνετε διανομή κατ'οίκον; - Βεβαίως. Πόσους κατοίκους θα θέλατε; Αυτό, το έχω δει πραγματικά γραμμένο σε ταμπέλα πιτσαρίας, πριν από αρκετά χρόνια (κάπου προς τη Βούλα...) : «Διανομή κατοίκων»... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Οχι οτι εφαγα πολυ αυτο το Πασχα αλλα δεν μου κανουν ουτε οι καλτσες!!! =========================================== -Είδα σήμερα γυναικείο βόλλευ!-Πόσο ήρθε το παιχνίδι?-Οι κόκκινες κωλάρες νίκησαν τις μπλε κωλάρες! =========================================== Μου φοράει ο άλλος μπλούζα old school και είναι 15 χρονών. Εμείς τι θα έπρεπε να φοράμε δηλαδή;; τομάρι από αρκούδα;; =========================================== - Που είσαι??- Στο νοσοκομείο ρε χτύπησα και έχω μόνο 3 ώρες ζωής...- Πω ρε μαλακά σοβαρά? Δηλαδή για το βράδυ άκυρο εε??? =========================================== Σε ρωτάω για 20η και τελευταία φορά... Θες να χωρίσουμε,ναι ή όχι?-Ναι!! -Λοιπόν! Έχεις μία τελευταία ευκαιρία... =========================================== Ο καιρός στην Ελλάδα: -Έφτιαξε ο καιρ.. -Πω πω βρο.. -Βγήκε ήλ.. =========================================== Φτερνίστηκα και χτύπησα το κεφάλι μου στη κόρνα, η μπροστινή νόμιζε ότι έγινε πράσινο κ έφυγε με κόκκινο...δεν περιγράφω άλλο... =========================================== Της ζήτησα να μου μαγειρέψει και επειδή βαριόταν πήγε και φόρεσε κολάν με γόβες.. Τελικά δεν πείναγα!!!-Καλέ χιονι.. Sorry....... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ρίγανη από τα Lidl, γιατί, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μετά τα lidl σειρά θα έχουν τα turbo-x του πλαισίου. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μετά τα lidl σειρά θα έχουν τα turbo-x του πλαισίου. τoχω.. τροφοδοτικά turbo-x τώρα και στα lidl ποιοτική τροφοδοσία για εσάς και το pc σας... τιμή κιλού 19.99 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις