caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Χιούμορ Lidl - για αναπολήσετε τις κρυάδες του Δόγκανου; Nothing personal αλλά τι κρυάδες είναι αυτές στην τελευταία σελίδα ρε συμπολεμιστές; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χιούμορ Lidl - για αναπολήσετε τις κρυάδες του Δόγκανου; Nothing personal αλλά τι κρυάδες είναι αυτές στην τελευταία σελίδα ρε συμπολεμιστές; τοσο να σου γινει και να σου μαραθει. ακους εκει κρυαδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χιούμορ Lidl - για αναπολήσετε τις κρυάδες του Δόγκανου; Nothing personal αλλά τι κρυάδες είναι αυτές στην τελευταία σελίδα ρε συμπολεμιστές; Εισαι μασονος και τα παιρνεις απο το lidl για να το υποστιριζεις. Να φας μπαν και αμεσως μετα να σε καψουμε ζωντανο, για την φωτια που θα σε καψει θα χρησιμοποιησουμε φυσικα καρβουνα και αναπτυρες απο το lidl μονο 0.99 χαχαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από Anorymous 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) -Απαγορεύεται να λες " μου " για τα επόμενα 60 λεπτά .- Γιατί ;;; - Είναι του χωρισμού η ώρα ... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από agrio.imeros 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoad Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αν μη τι άλλο έχουμε τις πιο φολκλόρ μαθητικές παρελάσεις. Μαμάδες να αποθανατίζουν περήφανα μέσω ipad τον κανακάρη τους, άχαρες δασκάλες με αυστηρά φονσέ ταγιέρ κ σφυρίχτρα με έξτρα καλοψημένο στραγάλι, κάτι πιπίνια νεοδιόριστες, εκπαιδευτικούς με κουστούμι(!) να συλλογίζονται «τι σκατά κάνω εγώ εδώ;», πιτσιρικαρία με κούρεμα Μπαλοτέλι, χλαμπατζίμπανα, σημαίες, μπαλόνια, πασατέμπο, μαλλί της γριάς και όλα αυτά υπό τον ύμνο του ένδοξου ΕΑΜ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αν μη τι άλλο έχουμε τις πιο φολκλόρ μαθητικές παρελάσεις. Μαμάδες να απαθανατίζουν περήφανα μέσω ipad τον κανακάρη τους, άχαρες δασκάλες με αυστηρά φονσέ ταγιέρ κ σφυρίχτρα με έξτρα καλοψημένο στραγάλι, κάτι πιπίνια νεοδιόριστες, εκπαιδευτικούς με κουστούμι(!) να συλλογίζονται «τι σκατά κάνω εγώ εδώ;», πιτσιρικαρία με κούρεμα Μπαλοτέλι, χλαμπατζίμπανα, σημαίες, μπαλόνια, πασατέμπο, μαλλί της γριάς και όλα αυτά υπό τον ύμνο του ένδοξου ΕΑΜ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δείξε μου τις φίλες σου να σου πω …ποιες θέλω!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χτυπά ο Ζαν-Κλωντ Βαν Νταμ την πόρτα του Τοτού:- Ποιός είναι;- Ο Ζαν-Κλωντ Βαν Νταμ.- Να φύγετε και οι τέσσερις! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) -Τα έφτιαξα με ενα βιολόγο 17 ετών -Δέν είναι πολύ μικρός για βιολόγος -Ναί ειναι μικροβιολόγος Αφιερωμένα στον Star12 Πώς λέγεται το πόκεμον που δεν μπορεί να πετύχει τρύπα Μπήκα-Τσού Πολύ νόημα..... Εκεί που περπατούσα βλέπω μια κοπέλα που φορούσε μόνο μια μπλούζα και ενα κασκόλ και φαινόταν ο κώλος της Ήταν κασκωλάκι Έφυγα..... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από Basiliseven 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ελα πισω ρε με πεταξε σε πορνο site το spoler σου με εναν πικαψου να των χώνει σε ενα πικαψου το url αντι για .com εχει .xxx λολ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ήρθα Lol με Αναζητηση εικόνων google το βρήκα και απλά το "έχωσα" να είναι σχετικό για περισσότερο eye-candy Fixed έφυγε-έφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 I AM BACK τελικα μόνο o Παναγιωτης με αγαπούσε αληθινά και ήθελε να παντρευτούμε... μετά εγώ πήγα σε άλλο δημοτικο και χαθήκαμε.. .Τι ώρα είναι; 9 και τέταρτο..Πωω ρε φίλε..πότε πήγε 9;Πριν ένα τέταρτο 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εγω τα ειχα με μια κοπελα στο νυπειο. μετα με απάτησε με εναν φιλο μου.. γυναίκες ρε φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ρε σεις οντως τωρα αυτο ειναι χιουμορ; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 -αχ τι ωραίο σκυλάκι, δικό σας είναι;-όχι, κρατούσα το λουρί και ήρθε και πέρασε μέσα το κεφάλι του 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις