evoracing Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα έβαζα και εγώ ένα ωραίο με τα lidl αλλά θα φάω μπαν είναι με κάτι που βάζεις για να προφυλάσσεσαι!!!
hackerW32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Προφυλακτικά από τα Lidl ; ------ -Τελείωσε το τυρί για μακαρόνια από τα Lidl-Ε,τρίψε λίγη φτέρνα, ίδια γεύση έχει. Σαμπουάν από τα Lidl, τι να τα κάνεις τα μαλλιά όταν έχεις προσωπικότητα. Μπιφτεκια απο τα Lidl και το φρισμπι ποτε δεν ηταν πιο νοστιμο... 7
ribo7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 -Μου θυμιζεις κατι. -Τιμη σου. -Τιμη μου που μου θυμιζεις κατι ? -Οκι.. Τιμησου τι σου τιμηζω Θυμήθηκα ... - Να σε πληγώσω ; - Όχι ... - Τι ; Κεγασμένα ;;; - Θα πάω διακοπές μονακό. - Τι; ντεν έκει παρέα? 5
evoracing Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι!! είναι εικόνα και δείχνει μια οικογένεια με 20 παιδιά ξερωγω **Άντε την βάζω γιατί είδα και άλλα εδώ μέσα 9
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Προφυλακτικά από τα Lidl ; ------ -Τελείωσε το τυρί για μακαρόνια από τα Lidl -Ε,τρίψε λίγη φτέρνα, ίδια γεύση έχει. 2
evoracing Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 το like δεν πηγεναι στην νταλικα, το εχω ξανακουσει. Ποιο είναι το αντίθετο του Ανάβυσσος;; . . . . . . . . . .Δέσποιναβανδος !! Ρεεεε Συχνά μου λένε "πότε θα γίνεις άνθρωπος".... Είναι κολακευτικό να σε θεωρούν Θεό!! 1
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πηλκτοργολιο απο τα Ldil ... 33
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ναι!! είναι εικόνα και δείχνει μια οικογένεια με 20 παιδιά ξερωγω **Άντε την βάζω γιατί είδα και άλλα εδώ μέσα γιατί τα παιδιά είναι ευτυχία! Βρεφική κρέμα LIDL για το μωράκι σας , άντε γιατί πολύ κλαίει τελευταία! Λάστιχα αυτοκινήτου από το lidl, για να κάνεις drift και σταματημένος. Ομπρέλες από τα Lidl.....γιατί βρεγμένος είμαι πιο σέξυ.. Μανιτάρια LIDL,γιατί κύκλους βλέπεις κύκλους! 7
redhotstef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ενας τυπος παιρνει καθε πρωι το λεωφορειο και περιμενε για μιση ωρα στη σταση. Εκεινη τη στιγμη βλεπει στο δρομο τον Τακη και τον Σακη. Ο Τάκης περπατάει στον δρόμο και ξαφνικά πέφτει στο κεφάλι του μια γλάστρα από τον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας. Το κεφάλι του ανοίγει σαν καρπούζι... Αμέσως ο Σάκης, που ήταν μαζί του, τον αρπάζει και τον βάζει στο αυτοκίνητο.- "Που πάμε?", ρωτάει ο Τάκης ημιλυποθυμος- "Μην ανησυχείς, όλα είναι υπό έλεγχο"Σε 5 λεπτά ο Σάκης σταματάει το αυτοκίνητο, κατεβάζει τον Τάκη και τον πάει σε ένα κατάστημα της Τσιμισκή... Ο Τάκης δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ενώ το κεφάλι του συνεχίζει να αιμορραγεί.Ο Τάκης ρίχνει μια γρήγορη ματιά γύρω του και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών! Γύρω - γύρω παντού υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ.- "Μα, καλά!... Τι είναι εδώ?", ρωτάει ο Τάκης- "Σσσσσσ!", του λέει ο Σάκης με νόημα- "Τι θα θέλανε οι κύριοι?", ρωτάει ένας πωλητής που τους πλησίασε- "Ε, να ο φίλος μου. Έπεσε μια γλάστρα και έχει ανοίξει το κεφάλι του"- "Κανένα πρόβλημα", απαντά ο πωλητής. Αρπάζει ένα λάπτοπ και κοιτώντας μία την οθόνη και μία το κεφάλι του Τάκη, αρχίζει να γράφει... Ω του θαύματος, ενώ ο πωλητής έγραφε στον υπολογιστη, το κεφάλι του Τάκη άρχισε να κλείνει. Όσο έγραφε ο πωλητής τόσο στο κεφάλι του Τάκη γινόταν ράματα, ώσπου σε 5 λεπτά έγινε "περδίκι".- "Μα καλά!", απορεί ο Τάκης, "Πως εγινε αυτο? Που ειμαστε?" - "Στα Μουλτι-ράμα" (R.I.P.) 3
ougxar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ε τα θελετε βραδιατικα Τι στάση προτιμάει μία μαθηματικός? Εντός, εκτός και από τ'αυτια. 12
Anorymous Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι μας κάνουν 1000 ΜΛ-ΚΚΕ? Ένα λίτρο ΚΚΕ. Θα πω και εγώ ένα και ελπίζω να μην φάω μπαν. Είναι ένας κουμουνιστης ένας καπιταλιστης και ένας χιπις . Μπαίνουν σε ένα δωμάτιο να τους κάνουν ένα πείραμα, έχουν δέκα λεπτά να σιδεροσουν κάτι ρούχα, να μαμησουν μια γυναίκα και να φάνε. Μπαίνει πρώτος ο χιπις ξεκινάει μαμαει την γυναίκα, τρώει και εκεί που πάει να σηδερωσει χτυπά το κουδούνι και τελειώνει ο χρόνος τον ρωτάνε γιατί διάλεξες αυτή την σειρά και απαντάει πρώτα η διασκέδαση μετά το φαΐ και τελευταία η δουλειά. Μετά μπαίνει ο κουμουνιστης πρώτα σιδερωνει μετά τρώει και μετά πάει να μαμησει αλλά χτυπάει το κουδούνι και τέλος χρόνου. Τον ρωτάνε γιατί διάλεξες αυτή την σειρά ε πρώτα η δουλειά λέει και μετά το φαΐ και η διασκέδαση. Τελευταίος μπαίνει ο καπιταλιστης ξεκινάει βάζει την γυναίκα να δουλεύει και σύγχρονος την μαμαει μόλις τελειώνει τρώει και το φαΐ. Χτυπάει το κουδούνι έχει τελειώσει τα πάντα τον ρωτάνε λοιπόν μπράβο πως τα κσταφερες να τα κάνεις όλα μαζί? Και απαντάει άμα δεν μαμησεις τον εργαζόμενο δεν γίνεται δουλειά.... 2
raid_av Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 -Ποιο είναι το μικρό του Κοντομηνά; -H Σπυροπούλου! Τοσα λεφτα της σκαει και κανει hover hand
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τοσα λεφτα της σκαει και κανει hover hand Δυο χέρια έχει μόνο :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις