marduc812 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Tο παιζεις μουναρα και εισαι τοσο ασχημη που αμα σε σκοτωσω θα παρω xp. 21
benign Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 A young boy enters a barber shop and the barber whispers to his customer, “This is the dumbest kid in the world. Watch while I prove it to you.” The barber puts a dollar bill in one hand and two quarters in the other, then calls the boy over and asks, “Which do you want, son?” The boy takes the quarters and leaves. “What did I tell you?” said the barber. “That kid never learns!” Later, when the customer leaves, he sees the same young boy coming out of the ice cream store. “Hey, son! May I ask you a question? Why did you take the quarters instead of the dollar bill?” The boy licked his cone and replied, “Because the day I take the dollar, the game is over!” 16
Rocket_Raccoon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αν ειχα βρει θεραπεια για τον ιο Ebola και την εβαζα σε αγγελια στο insomnia ,καποιος θα μου εστελνε πμ "Samsung Galaxy Ace + 20 ευρω απο μερους σου και την αγοραζω αυριο κιολας" 11
redhotstef Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δυο χειριστές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών συναντιούνται επιστρέφοντας από τη δουλειά και συζητούν:- Πώς πήγε σήμερα; ρωτάει ο ένας.- Φρίκη, απαντάει ο άλλος, χάλασε το computer κι αναγκαστήκαμε να σκεφτόμαστε όλη μέρα...! Σε μια τάξη ισπανικών, η καθηγήτρια εξηγεί ότι τα ουσιαστικά, είναι είτε αρσενικά, είτε θηλυκά ... Για παράδειγμα:-Το "σπίτι" είναι θηλυκό και το "μολύβι" αρσενικό...Τότε ένας μαθητής ρωτά:-Το "COMPUTER" στα ισπανικά τι είναι; Αρσενικό ή θηλυκό ;;;Η καθηγήτρια τότε τους λέει:-Θα κάνουμε ένα παιχνίδι... θα χωριστείτε σε δύο ομάδες, γυναίκες καιάντρες και θα προσπαθήσετε να βρείτε το γένος της λέξης "COMPUTER", αλλάνα το αιτιολογήσετε κιόλας ...Η αντρική ομάδα αποφάσισε πως η λέξη "COMPUTER" είναι σίγουρα θηλυκή, ( "la computadora"), διότι:1ο) Κανείς, παρά μόνο ο δημιουργός τους καταλαβαίνει τη λογική που λειτουργούν ...2ο) Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με άλλα computer, είναι κάτι που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει ...3ο) Ακόμη και το παραμικρό λάθος που θα κάνεις, αποθηκεύεται για πολύμεγάλο χρονικό διάστημα στη μνήμη τους και σε ταλαιπωρεί για καιρό ...4ο) Μόλις καταφέρεις και αποκτήσεις το δικό σου, ξοδεύεις πάνω από το μισό μισθό σου για συντήρηση και αξεσουάρ ...Η γυναικεία ομάδα αποφάσισε πως η λέξη "COMPUTER" είναι σίγουρα αρσενική, ("la computador"), διότι ...1ο) Σε περίπτωση που θες να κάνεις οτιδήποτε μαζί του, πρέπει πρώτα να το ανάψεις ...2ο) Έχουν πάρα πολλά δεδομένα, αλλά δεν μπορούν να τα επεξεργαστούν απόμόνα τους, ούτε μπορούν να πάρουν μόνα τους αποφάσεις ...3ο) Υποτίθεται πως ο ρόλος τους είναι να σε βοηθούν να επιλύσειςπροβλήματα, αλλά συνήθως δημιουργούν περισσότερα από όσα επιλύουν ...4ο) Μόλις αποκτήσεις ένα, συνειδητοποιείς ότι αν περίμενες ακόμη λίγο, θα μπορούσε να αποκτήσεις ένα καλύτερο μοντέλο ... -Τον διπλανό μου στην πολυκατοικία θα τον διώξουν,μάζεψαν υπογραφές-Γιατί τι έκανε???-Έκλεισε χθες το ρουτερ του για μια ώρα..! Ενας τυπος θελει να γινει μαγος,και πληροφορειται να πουμε, πως σε ενανπυργο αν πας γινεσαι μαγος. Βρισκει τον πυργο ,μπαινει μεσα.Αντικριζειμια πινακιδα που γραφει "για να γινεις μαγος πηγαινε στον 7οοροφο".Ανεβαινει στον 7ο ,βλεπει μια πινακιδα που γραφει "για να γινειςμαγος πηγαινε στον 3ο διαδρομο ".Πηγαινει ο τυπας,βλεπει μια πινακιδαπανω απο μια πορτα που γραφει "για να γινεις μαγος μπες εδω". Μπαινειστο δωματιο ο τυπος...κλεινει η πορτα...κλειδωνει...σφραγιζει...ανοιγουντα φωτα...και βλεπει εναν μαυρο τυπο με τον π0ut$0 μεχρι το πατωμα. Καιτου λεει: "μη μου πεις οτι θα με γ@μh$εις!" ...-και του λεει ο μαυρος"μαγος εισαι;;" Ένας τύπος μπαίνει σε μια τουαλέτα εστιατορίου. Κάθετε σε μια απο τις καμπίνες και ενω ετοιμάζεται να κάνει την ανάγκη του ακούει μια φωνή απο την διπλανή καμπίνα - Γειά σου!Παραξενέυται αλλα δεν θέλει να φανεί και αγενής- Γειά σου και εσένα, του λέει- Τι κάνεις ? συνεχίζει η φωνή- Καλά είμαι απαντάει - Τι θα κάνεις σήμερα ?συνεχίζει η φωνήΟ τύπος έχει αρχίσει να τα χάνει... - ε, εεε Έλεγα να βγώ με κατι φίλους συνεχίζει λίγο ταραγμένος- Θες να έρθω απο εκεί ? Ρωτάει η φωνήΟ τύπος πανικοβάλετε- όχι όχι φεύγω τωρα δεν μπορώ... λεει πανικόβλητος και προσπαθεί απεγνωσμένα να φύγει.Η φωνή συνεχίζει...- Καλά σε κλείνω τώρα γιατί είναι ένας μαλάκας δίπλα που απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που σου κάνω! Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? 1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για ναπροτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών καιπροτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών7 για να υποδείξουν Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα... άλλοιέξι που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουνότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θαπρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θαβρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιεςοι χειρότερες7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα καιπροσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσειςτους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες νακάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Googleκαι 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνεςξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή........! 9
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από somebody:) 3
Unabomber Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 - Γειά σας, τον Νικο θέλω. - Λυπάμαι..λάθος κάνετε.- Το ξέρω...αλλά τον θέλω ρε γαμώτο! 5
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) sorry φιλε onty Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από somebody:) 2
Muchacho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Stanley died in a fire and his body was burned badly. The morgue needed someone to identify the body, so they sent for his two best deer hunting friends, Cooter and Gomer. The three men had always hunted and fished together and were long time members of a hunting camp. Cooter arrived first, and when the mortician pulled back the sheet, Cooter said, “Yup, his face is burned up pretty bad. You better roll him over.” The mortician rolled him over and Cooter said, “Nope, ain't Stanley .” The mortician thought this was rather strange, So he brought Gomer in to confirm the identity of the body. Gomer looked at the body and said, “Yup, he's pretty well burnt up. Roll him over.” The mortician rolled him over and Gomer said, “No, it ain't Stanley.” The mortician asked, “How can you tell?” Gomer said, “Well, Stanley had two ass-holes.” “What! He had two ass-holes?” asked the mortician. “Yup, we never seen 'em, but everybody used to say, there's Stanley with them two ass-holes.” 3
onty Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγω δεν ειμαι του επιπεδου σου να γελαω με παπαριες και να απανταω στον αλλον με αποψη και μεγαλοκαρδια. Εγω ειμαι ρεμαλι. Γιαυτο αμα θες να μου πεις κατι στην προστακτικη ελα να μου το πεις χωρις πληκτρολογιο απο κοντα. Τοπιασες Χοκινγκς; On topic Πηγαιμει ενας τυπος σε ενα καταστημα με ειδη καπνιστων και λεει -Για σας,θα ηθελα ενα ζευγαρι καλτσες. -Μα κυριε εδω πουλαμε μονο πραγματα για καπνιστες. -Γιατι ρε, αυτοι που καπνιζουν δεν φορανε καλτσες; 3
johnieXoX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 μππρρ... σα να πιάσε αντρίλα εδώ μέσα.. 1
hackerW32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγω δεν ειμαι του επιπεδου σου να γελαω με παπαριες και να απανταω στον αλλον με αποψη και μεγαλοκαρδια. Εγω ειμαι ρεμαλι. Γιαυτο αμα θες να μου πεις κατι στην προστακτικη ελα να μου το πεις χωρις πληκτρολογιο απο κοντα. Τοπιασες Χοκινγκς; On topic Πηγαιμει ενας τυπος σε ενα καταστημα με ειδη καπνιστων και λεει -Για σας,θα ηθελα ενα ζευγαρι καλτσες. -Μα κυριε εδω πουλαμε μονο πραγματα για καπνιστες. -Γιατι ρε, αυτοι που καπνιζουν δεν φορανε καλτσες; ξεχασες το on topic θα σου απαντουσα καταλληλως στην προστακτικη μαλιστα οπως μου απαντησες και εσυ αλλα δε γαμιεται καλη καρδια και δε καταλαβαινω καν γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις κατι τοσο βλακωδες που προσβαλλει τον αλλον αλλα τεσπα.. εχουμε και λεμε. γραφεις κατι που δεν ειναι καν ανέκδοτο, ειναι μια ανοησία και μιση. ο αλλος σου ειπε με πολυ ωραίο τρόπο οτι αυτο ηταν μια ανοησία και μισή. αν δεν μπορεις να δεχτείς κριτική μην μπαίνεις καν στο κοπο να γραψεις το οτιδήποτε. 1
onty Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ξεχασες το on topic :mellow Πως τολματε και υποννοειται κυριε οτι το ανεκδοτο που εβαλα δεν ειναι αστειο;;; Η αυτη μεγαλειοτητα μου εκλαιγε μετα δακρυων οταν το ακουσε. Κρυμμενος πισω απο τον υπολογιστη μου σου λεω οτι εισαι ενας τεντιμποης και μισος. Σου εδωσα αξια που απαντησα. 1
naive Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πως τολματε και υποννοειται κυριε οτι το ανεκδοτο που εβαλα δεν ειναι αστειο;;; Η αυτη μεγαλειοτητα μου εκλαιγε μετα δακρυων οταν το ακουσε. Κρυμμενος πισω απο τον υπολογιστη μου σου λεω οτι εισαι ενας τεντιμποης και μισος. Σου εδωσα αξια που απαντησα. much better
Προτεινόμενες αναρτήσεις