SOADNICK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 - Τζακ, λέγε: Roma-Juventus?- Under.- Milan-Inter?- Under.- Είσαι σίγουρος;- Παίξε τα όλα under.- Ρε συ, είναι υπερβολικό, δε βγαίνει έτσι...- Θα βγει, έχε μου εμπιστοσύνη... Τζακ ο underοβγάλτης 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 -Ρε συ,κατι περιεργο εχουν τα κουλουρακια. Τι τους βαζει ο φουρναρης? -Ταχινι. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ήρθι μια Αθηναία στο χωριό΄μ , παένει στο καφενείοκαι λέει στον καφετζή τον Μήτσου τον Κανατά :- " Παρακαλώ , ένα φραπουτσίνο ".Και ο Μήτσους της λέει :- " Συγνώμη μανδά΄μ , αλλά χάλασι η φραπουτσομηχανή ... " 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για τον αδερφό Σελλερζζζζ... η μαμά ποντίκι πάει βόλτα με το μικρό ποντικάκι. Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία φάκα. Λέει λοιπόν το μικρό ποντίκι: -Μάνα φάκα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Νοουπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Νοουπ. 'Η εγώ γέρασα και δεν καταλαβαίνω το humor ή είναι η ώρα να ξηλώσουμε από κάποιον mod ...τα γαλόνια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για τον αδερφό Σελλερζζζζ... η μαμά ποντίκι πάει βόλτα με το μικρό ποντικάκι. Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία φάκα. Λέει λοιπόν το μικρό ποντίκι: -Μάνα φάκα Μαδα φακα Τωρα τι γινεται ? Γινομαι εγω mod? xD 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δεν έχετε χιούμορ απλά... (νταξ... μαλακία ηταν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ζώδια και χιούμορ http://www.oroskopos.tv/6186/zwdia-kai-xioymor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Όλοι έχουμε ένα φίλο που πίνει ελάχιστα, αλλά τσακίζει τον μεζέ σαν να μην υπάρχει αύριο γαμώ το στανιό του. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Όλοι έχουμε ένα φίλο που πίνει ελάχιστα, αλλά τσακίζει τον μεζέ σαν να μην υπάρχει αύριο γαμώ το στανιό του. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και γω ετσι κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και πίνω (μόνο μπύρα αν έχει) και τσακίζω τους μεζέδες γάμω το στανιό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Και τη στιγμή που εγώ και ο κολλητός μου παίρνουμε για του Αγίου Βαλεντίνου δώρο από ένα κολιέ για τις κοπέλες μας,συνειδητοποιούμε ότι το καθένα ταιριάζει περισσότερο στην κοπέλα του άλλου και έτσι τα ανταλλάξαμε. .......................................μουσικη υποκρουση παρακαλώ ............................................ . ............................................................. ............................................................................... ... ... ................ ..........ψευτικη απαντηση, πιο κατω κοιτα ............ ......... ....... ................................ .............ειχα τεσσερα μπισκοτα, εφαγα το ενα μου εμειναν τρια ... ................ ... ................ Κάναμε αλλαξοκολιέ... συγνώμη 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μπαίνω σε φαρμακείο πριν λίγο κ ζητάω 20 προφυλακτικά… Ακούω 3 κορίτσια πίσω μου να ξεκαρδιζoνται στα γέλια… Λέω στον υπάλληλο καντα 23!! Το βούλωσαν αμέσως. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις