KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άραγε οι μαύρες μητέρες παράγουν milko? Μαντεψε τι χρωμα χυνουν οι μαυροι. That's right. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Η κρίση υπογλυκαιμίας μπορεί να σε κάνει να ανοίξεις το ψυγείο και αν δεν έχει σοκολάτα να φας μια καρτέλα με κύβους κνορ... όχι εγώ... ένας στο χωριό δεν τον ξέρετε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebody:) Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 δε ξερω αν εχει ξαναμπει: -Εχει κρύο σήμερα μωρό μου...-Και το καλοκαίρι τόση ήταν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 γιατι θα μας κανεις ντα; Oχι, εμενα θα μου κανουν ντα οι Moderators.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος.- Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι μπλε και δεν κλείνει ποτε? Το ανοιχτό μπλε 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι κοκκινο, καυτο και πικαντικο, και δεν τρωγεται? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δικο μου ( δεν ξερω αμα το εχει ανακαλυψει κανενας αλλος ) : Τι μουσικη γουσταρουν να ακουνε τα κουνελια ? Πριονίδια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Νίκο το βλέπεις εκείνο το μολύβι -Ναι....-Μην τολμήσεις να κάνεις ποτέ μπροστά του "χά"-Γιατί ; -Γιατί αυτό το μολύβι είναι μη-χα-νικο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -πως λεγεται το τεχνικό λύκειο στο Θιβέτ?-Νεπάλ... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Είμαι κοπρολάγνος. -Χέστηκα. -ΤΕΛΕΙΑ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι μπλε και δεν κλείνει ποτε? Το ανοιχτό μπλε που μου θυμίζει αυτό Πώς αλλάζει ένας σουρεαλιστής μια λάμπα; Μπλέ Άλλο Πόσο ζυγίζει ένας hipster; Ένα instagram. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Είμαι κοπρολάγνος. -Χέστηκα. -ΤΕΛΕΙΑ! δεν θα σου πω ψεματα, για μερικους μηνες οταν σε πρωτοείδα εδω, διαβαζα κοπρολαγνος το ονομα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις