tarantules Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εταιρία ψάχνει να προσλάβει τον πιο αισιόδοξο άνθρωπο... και μετά από πολλά βιογραφικά και συνεντεύξεις καταλήγει σε 3 υποψήφιους στους οποίους κάνει την εξής ερώτηση:Τι θα θέλατε να πουν για εσάς στην κηδεία σας.Λέει ο πρώτος :- Να σηκωθεί κάποιος και να πει: O Παύλος έζησε μια γεμάτη ζωή, είχε μόνο φίλους που όλοι τον αγαπούσαν και θα μας λείψει όσο κανένας άλλος.Λέει ο δεύτερος:- Να σηκωθεί κάποιος και να πει: O Νίκος ήταν ένα παράδειγμα πατέρα, συζύγου, αδελφού. Ένας σωστός οικογενειάρχης με αρχές, άριστος στην δουλειά του παράδειγμα προς μίμηση.Λέει και ο τρίτος:- Να σηκωθεί κάποιος και να πεί: Ρε σεις ο Παναγιώτης ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!! Bonus Ο γιατρός μου έδωσε έξι μήνες ζωής. Όταν του είπα ότι δεν έχω να τον πληρώσω μου έδωσε άλλους έξι.... 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Όοοοοοοοοχι ότι είσαι πουτάνα... αλλά αν ήσουν έπιπλο θα λεγόσουν.κωλοδίνο... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 [τύπου Σελερζζζ] -παλιά δούλευα στην Nasa -και πως ήταν; -ε... είχα δουλειά για ένα διάστημα 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Holy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 -Μαμά, βγαίνω...-Όχι από τώρα ρε Οιδίποδα, κάτσε να τελειώσω κι εγώ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε και την γειτόνισσα από πάνω στο 4ο κάθε βράδυ..."Αχ ναι σκίσε με,πάρε με έτσι έτσι" ...Τi στο διάλο... πονοκέφαλο αυτή δεν έχει? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχουν όλες, κι όμως συμβαίνει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 - Φρεντ Φλίντστοουν, θα μ' αγαπάς για μια ζωή; - Για πάντα, παντού! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Μετά από καυγά ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του: - Συγγενείς σου είναι; Και η γυναίκα του απαντάει: - Ναι. Τα πεθερικά μου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 -ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! -Ακυρο..σχολειο πανε. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 34χρονη μανα εδιωξε την 17χρονη κορη της επειδη εμεινε εγκυος. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 -Πήδηξα την τέταρτη ξαδέρφη μου -ΟΚ, δεν τρέχει τίποτα, είναι μακρινή η συγγένεια. - Ωραία, ελπίζω σύντομα να καταφέρω και την πέμπτη. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πως βγάλαν το φίδι απο τη τρύπα? Γιαννη! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άσχετο : Ο άλλος είχε μέσα στην τσέπη ένα χαρτί που έλεγε οτι θα ήθελε να σκοτώσει κάποιους "μεγάλους"και τον έβαλαν μέσαΑν δηλαδή έχω ένα χαρτί στην τσέπη που να λέω οτι θα ήθελα να ανατινάξω την Γη, την Σελήνη ,τον Πλούτωνα και τον Αρη τι θα μου κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 θα σου δώσουν όσκαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις