άδικος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Προβλέπω pavlinara να γίνει insomnia's meme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μεμέ;;;what do you mean? -ασσος,Λοχ νες,χι,βρυκολακας,διπλό.. -τι λες ρε μαλακα; -σημεία και τέρατα.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e_lena Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η μαμά χτυπάει την πόρτα στο δωμάτιο του γιου που δεν έχει όμως καμιά διάθεση να ανοίξει... - Ποιος είναι? - Η μάνα σου είμαι άνοιξε... - Δώσε password... -Ανοιξετηγαμημενητηνπορταγιατιθασταματησωναπληρωνωτοinternet - Password accepted... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ζητούνται άλλα 24 άτομα για 5x5. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα βαθια την μπατονετα στο αυτι και νομιζω οτι μολις μου εκανα reset. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μου απομένουν λίγες ώρες ζωής. Έχασα 2 τάπερ της μάνας μου. ---------- -δεν ήμουν τόσο μεθυσμένος!! -ρε μας δουλεύεις? πήδηξες σε έναν υπόνομο και φώναζες Μario το ξέρω ότι είσαι μέσα..!! ------------ Όταν βγαίνω απ'το μετρό και μου δίνουν φυλλάδια, υπογράφω σε όλους...μην με πουν και ψώνιο... ------------ Παίρνω το κινητό μου, πάω να στείλω μήνυμα στη γκόμενα μου και τι να δω?? Δεν έχω γκόμενα..!!! ---------- Το ωροσκόπιο σας για σήμερα: Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν! Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!! Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθει στο γέλιο!! ----------- beat that Παβλίνα! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μετά το τελευταίο post της pavlinaras, postare κανείς;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν ο Μεταξάς ήταν γυναίκα θα γιορτάζαμε την επέτειο του "Ίσως, δεν ξέρω, δεν είμαι καλά αυτήν την περίοδο, σε βλέπω σαν φίλο"... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε ενα δημοτικό σχολειο καπου στην Αθηνα, την πρωτη μερα της νεας σχολικης χρονιας η δασκαλα παιρνει παρουσιες.. - Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; - Παρων. - Χασάν ντομάν ντα σαρουί; - Παρων. - Γιόν κιμ λι γκόνγκ; - Παρων. - Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; - Παρων. - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Τίποτα... - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα.. Πάλι τίποτα. Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά.. - Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός,αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι.. Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Χτες βραδυ γυρισα σπιτι και τι να δω; Δεν ειχα βγει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πάντως.. για να πω την αλήθεια μου.. Προτιμώ τα ανέκδοτα που ψάχνει και βρίσκει ο HackerW32 από το reposting του tweeter που κάνει η pavlinara. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ελάχιστα είναι αυθόρμητες εμπνεύσεις εδώ μέσα.... και τι έγινε; Τα πρώτα είναι πιο ψαγμένα δηλαδή επειδή δεν είναι απ'το tweeter η απλά ήθελες να το επισημάνεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ποιος θα κυκλοφορούσε την λίστα λαγκάρντ αν ήταν καρτούν; ο bugs bunnys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεν έχουμε όλοι tweeter, συνέχισε δυνατά pavlinara! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 +1^^ Άσχετο: Βλέπω Σιδηρόπουλο στο youtube και στα προτεινόμενα έχει Πάολα. Τέλος, δεν μεταδίδω άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις