pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μεμέ;;;what do you mean? -ασσος,Λοχ νες,χι,βρυκολακας,διπλό.. -τι λες ρε μαλακα; -σημεία και τέρατα.. 9
e_lena Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η μαμά χτυπάει την πόρτα στο δωμάτιο του γιου που δεν έχει όμως καμιά διάθεση να ανοίξει... - Ποιος είναι? - Η μάνα σου είμαι άνοιξε... - Δώσε password... -Ανοιξετηγαμημενητηνπορταγιατιθασταματησωναπληρωνωτοinternet - Password accepted... 9
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα βαθια την μπατονετα στο αυτι και νομιζω οτι μολις μου εκανα reset. 13
hackerW32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μου απομένουν λίγες ώρες ζωής. Έχασα 2 τάπερ της μάνας μου. ---------- -δεν ήμουν τόσο μεθυσμένος!! -ρε μας δουλεύεις? πήδηξες σε έναν υπόνομο και φώναζες Μario το ξέρω ότι είσαι μέσα..!! ------------ Όταν βγαίνω απ'το μετρό και μου δίνουν φυλλάδια, υπογράφω σε όλους...μην με πουν και ψώνιο... ------------ Παίρνω το κινητό μου, πάω να στείλω μήνυμα στη γκόμενα μου και τι να δω?? Δεν έχω γκόμενα..!!! ---------- Το ωροσκόπιο σας για σήμερα: Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν! Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!! Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθει στο γέλιο!! ----------- beat that Παβλίνα! 10
johnieXoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μετά το τελευταίο post της pavlinaras, postare κανείς;; 1
et13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν ο Μεταξάς ήταν γυναίκα θα γιορτάζαμε την επέτειο του "Ίσως, δεν ξέρω, δεν είμαι καλά αυτήν την περίοδο, σε βλέπω σαν φίλο"... 16
empire21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε ενα δημοτικό σχολειο καπου στην Αθηνα, την πρωτη μερα της νεας σχολικης χρονιας η δασκαλα παιρνει παρουσιες.. - Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; - Παρων. - Χασάν ντομάν ντα σαρουί; - Παρων. - Γιόν κιμ λι γκόνγκ; - Παρων. - Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; - Παρων. - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Τίποτα... - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα.. Πάλι τίποτα. Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά.. - Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός,αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι.. Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!!! 11
sheik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Χτες βραδυ γυρισα σπιτι και τι να δω; Δεν ειχα βγει... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πάντως.. για να πω την αλήθεια μου.. Προτιμώ τα ανέκδοτα που ψάχνει και βρίσκει ο HackerW32 από το reposting του tweeter που κάνει η pavlinara. 3
άδικος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ελάχιστα είναι αυθόρμητες εμπνεύσεις εδώ μέσα.... και τι έγινε; Τα πρώτα είναι πιο ψαγμένα δηλαδή επειδή δεν είναι απ'το tweeter η απλά ήθελες να το επισημάνεις 3
johnieXoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ποιος θα κυκλοφορούσε την λίστα λαγκάρντ αν ήταν καρτούν; ο bugs bunnys
Sugizo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεν έχουμε όλοι tweeter, συνέχισε δυνατά pavlinara! 6
yannis27gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 +1^^ Άσχετο: Βλέπω Σιδηρόπουλο στο youtube και στα προτεινόμενα έχει Πάολα. Τέλος, δεν μεταδίδω άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις