Δημοφιλής ανάρτηση άδικος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ο άλλος λέει βάρεσε τόσο πετυχημένη μαλακία εχθές,που το πρωΐ βρήκε το πουλί του στην κουζίνα να του φτιάχνει πρωϊνό... 38
Δημοφιλής ανάρτηση KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 -Μάνα το μάζεψα το δωμάτιό μου! Τώρα τι κάνω;-Πάτα save. 33
agrio.imeros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 - Πόσο χρονών είναι η γκόμενα που γυροφέρνεις ;- Σαρανταπέντε ...- Τι λες ρε μαλάκα ... χαχαχαχαχα ... θα μπορούσε να είναι μάνα σου ...- Ίσως , αλλά είναι η δικιά σου ... 29
ougxar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 και η συνεχεια: -Τι ειπες ρε αρχιδι για τη πρωην μου? -Κουλαρε ρε Οιδιποδα... 13
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 το μ γιατι ειναι μαυρο; Ελα μου ντε. Ακιρο. Κατι παιχτηκε οταν την εφτιαχνα..
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 και η συνεχεια: ...τουλάχιστον η δικιά μου είναι ωραία και θες να της κάνεις κάτι. Η δικιά σου είναι τόσο μπάζο που δεν τη γαμάει κανένας. 1
hackerW32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ελα μου ντε. Ακιρο. Κατι παιχτηκε οταν την εφτιαχνα.. και ο ντε έρχεται 3
salonika91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 - Γιώργο, έλα δω. - Τι έγινε, αφεντικό; - Πήγαινε σε εκείνο το δωμάτιο και τράβα μια μαλακία... - Γιατί; - Κάντο που σου λέω.. Μετά απο 5 λεπτά: - Οκ.. - Πήγαινε και κάντο πάλι. Μετά απο 10 λεπτά: - Έτοιμος, αφεντικό.. - Πήγαινε και ξανακάντο άλλη μια. - Δεν μπορώ άλλο, δεν σηκώνεται.. - Ωραία τοτε, πάρε τα κλειδιά και πήγαινε την κόρη μου στο σπιτι. 20
star12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Hταν μια μέρα δυο πατεράδες και τσακωνόντουσαν ποιανού το παιδί ήταν πιο χαζό. Λέει ο πρώτος: Ασε ο δικός μου γιος είναι πολύ χαζός.Τι λες τώρα; λέει ο άλλος, ο δικός μου είναι πιο χαζός, κοίταξε να δεις. Έλα δω γιόκα μου. Πάρε ένα ευρώ και πήγαινε πάρε μου ένα πιάνο. Τον είδες; Πάει. Που να δεις τον δικό μου λέει ο άλλος, πρόσεξε έλα εδώ γιόκα μου, πήγαινε στο καφενείο να δεις άμα είμαι εκεί. Τον είδες τον μαλάκα πάει Μετά από λίγη ώρα τα δύο παιδιά συναντιούνται στο δρόμο και λέει ο ένας: Τι μαλάκας που είναι ο πατέρας μου, μου έδωσε ένα ευρώ να του αγοράσω πιάνο και δεν μου είπε τι μάρκα θέλει. Που να δεις ο δικός μου λέει ο άλλος με έστειλε να δω άμα είναι στο καφενείο λες και δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο 10
Donalhioy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν και μερικές γκόμενες που έχουν κρεατάκια στην μύτη και κριθαράκι στο μάτι.. σαν γιουβέτσι είναι οι ρουφιάνες! 6
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Η γειτόνισσα σκότωσε τον άντρα της! -Έλα ρε, πως; -Του πέταξε το στέρεο στο κεφάλι! -Ααα, δηλαδή έγινε στέρεο-φονικό 3
redhotstef Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει.Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:- Να σας φέρω το φαγητό;- Ναι, καρδιά μου, λέει ο άντρας της.Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός...- Ευχαριστώ πολύ, αγάπη μου.Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:- Ρε, λες την γυναίκα σου ακόμα έτσι;- Ασε ρε, είμαστε παντρεμένοι 53 χρόνια, και εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις