Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι κλαινε οι γυφτοι στο τελους του τιτανικου;; για το χαμενο σιδερο Δασκαλαγιατι η αγελαδα τρωει το χορτο?? Τοτος γιατι δν εχει χερια να το στρίψει . πως λεγεται ο θυμωμενος γιαπωνεζος σεφ στα γιαπωνεζικα;; Γαμοτοριζοτο Η επόμενη σελίδα συνήθως έχει σκανδιναβικό. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenday13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ένας πατέρας τρέχει τελευταία στιγμή σε ένα μαγαζί με παιχνίδια για να πάρει ένα δώρο για την κόρη του.- Τί θα θέλατε, ρωτάει ο υπάλληλος.- Να, η κόρη μου έχει γενέθλια και θέλω να της πάρω ένα δώρο.- Γιατί δεν της παίρνετε μία κούκλα Μπάρμπι; Στα 25 ευρώ έχουμε την Μπάρμπι στην Χαβάη, την Μπάρμπι Αεροσυνοδό και την Μπάρμπι Αστυνόμο. Στα 150 ευρώ έχουμε την Μπάρμπι Διαζευγμένη.- Μα γιατι η Μπάρμπι Διαζευγμένη είναι τόσο ακριβή;- Γιατί εκτός απο την Μπάρμπι, το σετ περιλαμβάνει το αμάξι του Τζον-Τζον, το σπίτι του Τζον-Τζον και όλα τα χρήματα του Τζον-Τζον. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LSRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Greenday13 vs Star12 Final Countdown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δείτε ότι σταμάτησα να γράφω μαλακίες εδώ μέσα, να πάτε να μου πληρώσετε το ίντερνετ. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δείτε ότι σταμάτησα να γράφω μαλακίες εδώ μέσα, να πάτε να μου πληρώσετε το ίντερνετ. Πιο πολύ για τον star ισχύει αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Κάλες είναι οι μαλακίες ειδικά για άτομα σαν εμένα Star συνέχισε για όλους εμάς που δεν λύναμε σταυρόλεξα Για να γίνω και εγώ λίγο αστέρας Γιατί δεν έχουν πάει οι γύφτοι στο διάστημα; Επειδή δέν υπάρχει πύραυλος datsun -Πως λέγεται το λεωφορείο που χορεύει συρτάκι;-Zor-bus ! Τι κοινό έχουν το ζεμπέκικο το τυρί και η βόμβα; Μπάμ τύρι-τυρι μπαμ..... Ορισμός του δέντρουΔέντρο είναι κάτι που κάθεται ακίνητο για δεκάδες χρόνια και ξαφνικά αποφασίζει και πετιέται μπροστά στην γυναίκα οδηγό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο πολύ για τον star ισχύει αυτό Πλάκα έκανα πριν, δεν νομίζω να παρεξήγησε ο star έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenday13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι τρεις φίλοι και συζητούν για το πόσο φωνάζουν όταν κάνουν έρωτα με την γυναίκα τους. - Εμείς, λέει ο πρώτος, όταν κάνουμε έρωτα , μας ακούει όλη η πολυκατοικία. - Εμεις, λέει ο δεύτερος, όταν κάνουμε έρωτα μας ακούει και η διπλανή πολυκατοικία. - Τρίχες. Εμεις, λέει ο τρίτος, όταν κάνουμε έρωτα μας ακούει όλη η γειτονιά και ακόμα παραπέρα. - Μα πώς ; Αποκλείεται... τον αμφισβητούν οι φίλοι του. - Και όμως. Οταν τελειώνω σκουπίζομαι με την κουρτίνα...... και τότε μας ακούει όλη η γειτονιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 και τότε μας ακούει όλη η γειτονιά Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι τρεις φίλοι και συζητούν για το πόσο φωνάζουν όταν κάνουν έρωτα με την γυναίκα τους. - Εμείς, λέει ο πρώτος, όταν κάνουμε έρωτα , μας ακούει όλη η πολυκατοικία. - Εμεις, λέει ο δεύτερος, όταν κάνουμε έρωτα μας ακούει και η διπλανή πολυκατοικία. - Τρίχες. Εμεις, λέει ο τρίτος, όταν κάνουμε έρωτα μας ακούει όλη η γειτονιά και ακόμα παραπέρα. - Μα πώς ; Αποκλείεται... τον αμφισβητούν οι φίλοι του. - Και όμως. Οταν τελειώνω σκουπίζομαι με την κουρτίνα...... και τότε μας ακούει όλη η γειτονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλιστα... Α και χαχαχα , καλό ήταν (αλήθεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι κλαινε οι γυφτοι στο τελους του τιτανικου;; για το χαμενο σιδερο good. good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί; επειδη σκουπίζεται στην κουρτινα και οι γυναικα του φωναζει που σκουπίστηκε στην κουρτινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 2 σουρωμένοι είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι: -ρε συ,κουνιέται το κρεβάτι ή ειναι η ιδέα μου?? -ναι ρε κουνιέται, εγώ είμαι,την παίζω. -την δικιά μου παίζεις ρε μαλκα. -αααα γι'αυτό δε τελειώνω? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 -Σεξ κανεις με ανοιχτό η κλειστό το φως ; -Με ανοιχτο πάντα ... Φοβάμαι μόνος μου στο σκοτάδι . 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις