labyrinth Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Περνάω από μια εκκλησία. βλέπω γάμο. μπαίνω. χαιρετάω τη νύφη. μετά το γαμπρό. του ψιθυρίζω τυχερέ τα καταπίνει κιόλας. τρέχω γρήγορα.... ψοφησα....ποσο καψιμο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι "καλά ρε κοριτσαρα μου, πόσο μπροστά είσαι?" ..............Μετά τραβάω λίγο το κάθισμα πίσω και είμαι εντάξει... 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η pavlinara είναι για πολλά like! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 like! Εδώ που τα λέμε, είναι λίγο μαλάκας. Αλλά κι εκεί να τα λέγαμε, πάλι μαλάκας θα ήταν. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πάω να πάρω μπλάνκο.... 9€ λέει, εχει 24μέτρα ταινία! Τι λε ρε μεγάλε... Να σβήσω θέλω, οχι να κάνω διαγράμμιση στην εθνική οδό....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εντάξει, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει μετά την άνοδο της pavlinaras καλύτερα να ψάξει τρύπα για να κρυφτεί ο hackerW32 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 O βασιλιας πεθανε. Ζητω η βασιλισσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Της έφερα δύο αυγά kinder και τα έριξε στο τηγάνι... -Γιατί; -Ήθελε να μου κάνει τα γλυκά μάτια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εντάξει, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει μετά την άνοδο της pavlinaras καλύτερα να ψάξει τρύπα για να κρυφτεί ο hackerW32 Πηγές λένε ότι ο χάκερ-ο-32 από καιρό ήθελε να συνταξιοδοτηθεί και έψαχνε/εκπαίδευε αντικαταστάτη, σαν το saw φάση, βρήκε γυναίκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ρώτησα 100 κοπέλες τι σαμπουάν χρησιμοποιούν ενώ λούζονται ... 99 μου απάντησαν... "Πως μπήκες εδώ μέσα, ρε μαλάκα!!!" Hacker Και κουραφέξαλα.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Hacker Και κουραφέξαλα.. έτσι μωρή αρρώστια! δειξ του ποιος είναι το αφεντικό σε αυτό το thread 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Hacker Και κουραφέξαλα.. Ladies & Gentlemen....It's official, we have ''ΒΕΝΤΕΤΑ''!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τί είπε ο Ηρακλής όταν σκότωσε τη λερναία ύδρα; Θα περιμένω μέχρι νέο τέρας! pavlinara και κουραφέξαλα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 η pavlinara ειναι ο χακερω με δευτερο λογαριασμο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Master Yoda Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 λογαριασμο εχω δευτερο εγω o τσακ νορις είναι ο μοναδικός που ξέρει τον πορτιέρη του club....sandwich ------------------- SEX και θερμιδομετρητής Όλοι ξέρουμε πως το sex είναι και 'μ@μω τις ασκήσεις' αλλά ποτέ, έως τώρα, δεν υπήρξε μια επιστημονική μελέτη για τα ακριβή ποσά θερμίδων που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ευλογημένης αυτής τελετουργίας. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ Με την συγκατάθεσή της ........ 12 Cal Χωρίς την συγκατάθεσή της..... 187 Cal ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ Με τα δύο χέρια..... 8 Cal Με το ένα χέρι......... 12 C al Με τα δόντια............ 85 Cal ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ Με στύση........ 6 Cal Χωρίς στύση... 315 Cal ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ Εντοπισμός κλειτορίδας...... 8 Cal Εντοπισμός σημείου G...... 92 Cal ΣΤΑΣΕΙΣ Ιεραποστολικό ............ 12 Cal 69 (ξάπλα) ................... 78 Cal 69 (όρθιο) ................... 112 Cal Καροτσάκι .................. 216 Cal Doggy Style ................. 326 Cal Ιταλικός πολυέλαιος ... 912 Cal ΟΡΓΑΣΜΟΣ Αληθινός ............. 112 Cal Ψεύτικος ............. 315 Cal ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ Αγκαλίτσα στο στρώμα ............... 18 Cal Αυτός, σηκώνε ται να φύγει .......... 36 Cal Εξηγήσεις γιατι σηκώθηκε να φύγει ..... 816 Cal ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 20-29 ετών ................. 36 Cal 30-39 ετών ................ 87 Cal 40-49 ετών .............. 124 Cal 50-59 ετών .............. 972 Cal 60-69 ετών ............... 2916 Cal 70 και άνω ............... (πλήρης οργανική διάλυση) ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ .. ΠΡΑΞΗ Ήρεμο...................................... 32 Cal Βιαστικό .................................... 98 Cal Ο μπαμπάς χτυπάει την πόρτα...... 1218 Cal Η σύζυγος χτυπάει την πόρτα....... 3521 Cal 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις