Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 plz stop this Shit? Bull? Παγωμαρα και μούδιασμα στο φορουμ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 – Τι είναι πονοκέφαλο ; Πακιστανός ήταν ο Αδάμ ; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ρωτάω έναν γύφτο:"πoιά είναι η αγαπημένη σου ταινία που συγκινείσαι" και μου απαντάει:"Ο Τιτανικός..."Και του λέω "καλά ρε φίλε γιατί ο Τιτανικός;" και μου λέει:"κρίμα δεν είναι να πάει χαμένο τόσο σίδερο ρε γκαρντάσι!!!!!" 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πακιστανός ήταν ο Αδάμ ;Του είπε έχω πονοκέφαλο και αναρωτήθηκε τι είναι το πονοκέφαλο που του είπε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 -Πω ρε φιλε η γκομενα μου ειναι οτι... -Να'ναι? -Χιονατη? __ -Τι κοκτέιλ να σας φτιάξω;-Μαργαρίτα.-Πίτσα;-Ρόμα;-Γιουβέντους;-Τι λέγαμε; ___ -Χρόνια πολλά να σας...-Ζήση ;-Μπουρούση ; ___ Σε fast food...-Γεια σας ένα αποκριάτικο μενού θα ήθελα.-Τι είναι αυτό κύριε?-Αυτό που μου δώσατε και χθες και με πήγε σερπαντινα! πλεον τα ανέκδοτα με τις ερωτήσεις έχουν γίνει Τσακ Νορις φάση ή μου φαίνεται? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Knock knock Who's there? 9/11 9/11 who? YOU SAID YOU WOULD NEVER FORGET! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Knock knock Who's there? 9/11 9/11 who? YOU SAID YOU WOULD NEVER FORGET! ΚΑΚΟ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 too soon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΚΟ 9 out of 11 people find your lack of black humor disturbing. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 9 out of 11 people find your lack of black humor disturbing. Υπάρχει λόγος που λέγεται black! Είναι επειδή δεν αρέσει στους ανθρώπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 What trade center? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το προηγούμενο ήταν όντως κακό, αλλά αυτό ήταν γαμάτο. Btw, απο που ήταν το απόσπασμα? Νόμιζα ότι είχα δει τα άπαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θυμάμαι γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Knock knock Yeah its open come on in. Και ετσι τη σπας σε οσους νοκνοκαρουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις