Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, πώς ήταν το "οοοοοοχι καριολάκι".Κάπως έτσι και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, πώς ήταν το "οοοοοοχι καριολάκι".Κάπως έτσι και αυτό...Πως πάει αυτό?Έλα έβγαλα ένα: -Άντε ρε απιστε.. -Θωμά? -Γιώργο? Κι άλλο -Μου έδωσε το φιλί του... -Ιούδα? -Θεέ μου? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λογιστάκος , εξιλαστήριο θύμα μεγάλης εταιρείας , μπαίνει Κορυδαλό ...Κοντούλης, καχεκτικός , με γυαλάκια και χωρίστρα στη μέση , τον βάζουνσυγκάτοικο στο ίδιο κελί με τον αγριότερο βιαστή και φονιά που υπάρχει ...- Καλώς τονααααααα ...- Κα-καλώς σας βρή-βρήκα κύριε , απαντά ο λογιστάκος τρέμοντας.- Για να μπαίνουμε στο κλίμα λοιπόν . Εδώ μέσα, όλοι όταν μπαίνουμε, πρέπει να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση .- Μα-μάλιστα κύριε .- Πρέπει να αποφασίσουμε τι ρόλο θα πάρουμε ο καθένας στο κελί .- Μα-μάλιστα κύριε .- Γιατί το κελί, δεν είναι παρά ένα μικρό σπιτικό .- Μα-μάλιστα κύριε.- Και σε κάθε σπιτικό , υπάρχει ένα ανδρόγυνο .- Μα-μάλιστα κύριε.- Δηλαδή , ένας άνδρας και μια γυναίκα .- Μα-μάλιστα κύριε .- Οπότε , στο σπιτικό μας, μιας και είσαι ο νέος εδώ, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα είσαι ο άνδρας ή η γυναίκα ...- Μα-μάλιστα κύριε . Αν ή-ήταν δυνατόν και αν δεν υπά-πάρχει πρόβλημα , χωρίς να-να θέλω να κατα-καταχραστώ τη φιλοξενία σας , θα προτιμούσα να-να ήμουν, αν δεν υπά-πάρχει κάποια έεεε-ένσταση από μέρους σας πάντα , θα διάλεγα το ρόλο του άνδρα .- Κανένα πρόβλημα αγαπητέ και χαίρομαι για το θάρρος της γνώμης σου . Από σήμερα λοιπόν , είσαι ο άνδρας, η κολώνα του σπιτιού ... Έλα λοιπόν τώρα να μου γλύψεις τη μουνάρα ... 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 νευρικακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, πώς ήταν το "οοοοοοχι καριολάκι".Κάπως έτσι και αυτό... Εμένα μου θύμισε το καμάκι: -Γιώργος.. -Μαρία.. -Ζυγός.. -Μονός.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ναι τουλαχιστον σε αυτο ειναι καπως εξυπνα, το αλλο με το καριολακι ηταν γελοία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συνομιλία φίλων στο Facebook (Ελληνικά vs Greeklish) : Ελα ρε, τι κάνεις; bafo.!!! Mπάφο;;;;; Βάφω ρε μαλάκα, βάφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δουλειά έχεις; Όχι. Γκόμενα/γκόμενος; Όχι. Λεφτά; Όχι Έχω όμως το i Phone 6. . . . . . . . Ελληνάρας 2014” 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση marduc812 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 "Bγήκα με μια κοπέλα χθες..μετά από τρία μπαρ έφυγε..δεν άντεξε την πίεση" 36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 - ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ! - Μιλουσα. - ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ! - Καλα πες. . . . . . . . . . . . . . . . . . . - Λοιπον, 2 γυρους από όλα και μια μερίδα πατατες... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πιασε μια μπυρα..-Μακη;-Γατουλα; -28 Οκτωβριου γιορταζουμε την επετειο του....-Οχι-καριολάκι;;;;;; Βγάζει αλάρμ η μπροστινή ωχ τη γαμησαμε λέω, παρκάρει με δυο κινήσεις η τυπισσα έτσι αυθόρμητα κατέβηκα κάτω και τη ζήτησα σε γάμο... Ο Τρωικός πόλεμος έγινε για την ωραία..-Ελένη?-Μωρή Κατακουζίνα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 "Bγήκα με μια κοπέλα χθες..μετά από τρία μπαρ έφυγε..δεν άντεξε την πίεση" T0 (0"), διαβάζω T1 (2"), σκρολλάρω Τ2 (5"), μου σκάει Τ3 (6"), scrolback και like 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 "Bγήκα με μια κοπέλα χθες..μετά από τρία μπαρ έφυγε..δεν άντεξε την πίεση" Μλκ ντάξει. Ντάξει, μλκ ε. Ντάξει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τ2 (5"), μου σκάει Από την πολύ ψηλή πίεση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) (Εργαζόμενος Έλληνας) - Βγήκε το iphone6.- Στα @@ μου. (Άνεργος Έλληνας)- Βγήκε το iphone6.- Πλάκα κάνεις; πότε; θα το πάρω. True story Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2014 από Haris San 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις