pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 καθαρο τι; μην μας αφήνεις σε αγονία καλα το μορη κατακουζηνα οταν το διαβασα ακουσα την φονη της μες στο κεφαλι μου. πληση εγκεφαλου τοσα χρονια. δεν το παιζει ποια ο ant1 ή εγω δεν το πετιχένω; Αστειευεσαι βεβαια... ουτε την ωρα δεν εχει αλλαξει... http://www.antenna.gr/tv/schedule 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είπα σε γύφτο, "οι πατάτες σου πεταμένα λεφτά". Και μου λέει, ''φιλαράκι τα λεφτά ντεν πεταίνουν" -Χάνιμπαλ θα βάλεις μυαλό; -Δε θυμάμαι, για κοίτα τη συνταγή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Μωρό μου σ´άρεσε;-Ναι πολύ..-Θες να το ξανακάνουμε;-Ναι πολύ..-Σε έχει κάνει άλλος να νιώσεις έτσι;-Ναι πολλοί.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 καθαρο τι; μην μας αφήνεις σε αγονία Honda crf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γεια Την στρίμωξα στη γωνία και της είπα:-Αν f παρουσιάζει τοπικό ελάχιστο στο Χο και το Χο ανήκει στο Df και f παραγωγίσιμη στο Χο τότε f'(Xo)=0... ήθελα να της τον Fermάρω αντιο κατι με φυσικη ειναι ε; το βρηκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Honda crf Φιλαράκι, Honda CRF και 300km/h, ούτε στον ύπνο σου :ph34r: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 - Θα πάω σουπερμάρκετ.. - Βασιλόπουλο; - Ωραία κοιμωμένη; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κατι με φυσικη ειναι ε; το βρηκα; οχι. ειναι μαθηματικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Σπουδάζεις; -Κάνω διδακτορική διατριβή στην ψυχολογία -Πάνω σε τι θέμα; -Ψυχολογικές διαταραχές στο τουίτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Γεια σας, 2 κιλά ρύζι θα ήθελα... -Uncle Ben? -Peter?? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Πάω στην παιδική...-Χαρά;-Ουδεπόποτα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 - Σκέφτομαι να πάρω ένα Alfa..- Romeo?- Ιουλιέτα?? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Πρόσεχε που πας μωρή ηλίθια γαμώ την...-Παναγία;-Ιωσήφ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλαράκι, Honda CRF και 300km/h, ούτε στον ύπνο σου :ph34r: Εγώ τι φταίω έτσι το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 -Πρόσεχε που πας μωρή ηλίθια γαμώ την... -Παναγία; -Ιωσήφ; Είναι καινούρια μόδα αυτά τα "ανέκδοτα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις