pavlinara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 "Xyse mou ligo tin plati.... " Κωλο-greeklish τα καλύτερα σπίτια θα κλείσετε .... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικο γεγονος, προχθεσινο. Πεφτει νερο πανω στο αηφονι ενος φιλου, και πεταγεται ο αλλος φιλος (με την ατακα ετοιμη), "μλκ, γρηγορα, βγαλτου τη μπαταρια!!!" 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Eχω λυθει στα γελια φίλε.Καθε ενα τεταρτο ανοιγω το θεμα για να το διαβασω σε λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 "Xyse mou ligo tin plati.... " Α να χαθείς με κάβλωσες πρωινιάτικα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsabbath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : -"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. - «Που είναι το αστείο?» του λέει ο υπάλληλος. - «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ ...νας και την άλλη στο π3**oς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: - «Γίνεται και με μία....!» 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μετά απο δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και μετα δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό απο την συγκίνηση... · Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και δεν θα αγοράζουμε τίποτα, θα κάνουμε μόνο Like. · Οι μουσικά ψαγμένοι ξέρουν ότι το "Set fire to the rain" της Adele είναι βασισμένο στο "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου"! · Σβήσε το Facebook και αν θυμηθεί κανείς άλλος εκτός από τη μάνα σου τα γενέθλια σου, θα κάτσω να με χέσεις... · Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου... Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει... · Είδα ένα σχιζοφρενή δολοφόνο να καίει κεσεδάκια και του λέω,psycho killer, καις κεσέ?? · Δε διαβάζω άλλα μαθηματικά. Είδα αστέρι να πέφτει κι έκανα μία f(x). · Σε είδα στο μπαρακι... Ήσουν μελαχρινή και μαυρισμένη.... Μου έδωσες ενα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα "Είναι τέλειο".... Μου ψιθύρισες: "ένα ευρώ"... · Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην Πλάκα. Μερικές φορές και στο Θησείο. · Στάδια γυναικείας τριχοφυίας: 1) Φρεσκοξυρισμένη 2) Τριών ημερών 3) Τις αφήνω για αποτρίχωση 4) Δεν έχω γκόμενο και είναι χειμώνας 5) ΚΚΕ · Όταν ψάχνω κάτι: Google Όταν ψάχνω κάποιον: Facebook Όταν δεν βρίσκω κάτι: Μάναααααα......! · Ευτυχώς που τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ τα 'χουν έτοιμα...και δεν χρειάζονται συναρμολόγηση.. · Ας κάνω την καρδιά μου πέτρα αφού η κοιλιά μου δε γίνεται με τίποτα. · 9 σκαλιά, γλίστρησα κ τα μέτρησα ενα-ενα με το κώλο. Η όμορφη γειτόνισσα του κάτω ορόφου κοιτάει, σηκώνομαι με στυλ κ της ψιθυρίζω "παρκούρ". 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Περιμένουν 2 τύποι στην αίθουσα αναμονής ενός αφροδισιολόγου. -Τι παίζει φίλε ρωτά ο ένας; -Άστα, λέει ο δεύτερος. Έχω μια πράσινη κηλίδα τόση με το συμπάθιο στα @@ μου... -Τι λες ρε μάγκα; Και'συ;! Και εγώ το ίδιο πράγμα ακριβώς! Κοίτα να δεις! Πως το βλέπεις; Επικίνδυνο; -Δε ξέρω ρε συ, τι να σου πω; Έχω αγχωθεί τρελά... Ανοίγει η πόρτα του γιατρού, βγαίνει ένας ασθενής, "Επόμενος" ακούγεται από μέσα. -Άντε μπες να δούμε του λέει ο πρώτος. Περνάνε 20 λεπτά, ξανά ανοίγει η πόρτα. Βγαίνει ο τυπάς με ένα πρόσωπο όλο χαρά. -Τι έγινε; τον ρωτά. -Εντάξει. -Τι, έφυγε; -Έφυγε! -Λέγε ρε συ, σοβαρά; -Μια χαρά σου λέω, όλα κομπλέ! Μπαίνει λοιπόν & ο φίλος μας γεμάτος αυτοπεποίθηση πλέον στο εξεταστήριο. -Τι πρόβλημα έχουμε; Ρωτά ο γιατρός. -Να γιατρέ μου, το & το... & εξηγεί για τα σχετικά. -Γδυθείτε να σας εξετάσω. Κοιτάει ο γιατρός, φορά τα γυαλιά, ξανακοιτά πιο προσεκτικά, παίρνει έναν ειδικό φακό, ρίχνει φως, συνοφρυώνεται... -Χμμμ... άσχημα... -Τι γιατρέ μου; -Άσχημη η περίπτωση σου φίλε μου... -Τι μου λες τώρα & με τρελαίνεις; Μα ο προηγούμενος είπε όλα καλά!!! -Φιλαράκι, άλλο το μελάνι, άλλο η μούχλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Q: Why is it that programmers always confuse Halloween with Christmas? A: Because 31 Oct = 25 Dec 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια άλφα, μετά άρχισα τις Heineken. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Περνάω από μια εκκλησία. βλέπω γάμο. μπαίνω. χαιρετάω τη νύφη. μετά το γαμπρό. του ψιθυρίζω τυχερέ τα καταπίνει κιόλας. τρέχω γρήγορα.... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Περνάω από μια εκκλησία. βλέπω γάμο. μπαίνω. χαιρετάω τη νύφη. μετά το γαμπρό. του ψιθυρίζω τυχερέ τα καταπίνει κιόλας. τρέχω γρήγορα.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Η εισαι αντρας , ή εισαι και γαμω τις γκομενες ( απο αποψη χιουμορ απο αυτα που ποσταρεις τωρα τελευταια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 σωστά μάντεψες. είμαι ένα από τα 2. Eίδα μια ετοιμοθάνατη σαρανταποδαρούσα. Ήταν με τα 20 πόδια στον τάφο. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Και πάνω που είχα ησυχάσει γιατί το αυξάνεστε και πληθύνεστε δεν έπιανε στον HackerW32! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τι διαφορά έχει ένας drummer από μια πίτσα; Η πίτσα μπορεί να ταΐσει μια οικογένεια 4 ατόμων. Είναι δύο εργάτες στην οικοδομή, και κοντεύουν να σχολάσουν. - Καλά, δεν βλέπω την ώρα να τελειώσουμε απο εδώ. Θα πάω γρήγορα σπίτι, θα κατεβάσω το κιλοτάκι της γυναίκας μου... - Οπα ρε.. τόσες καύλες έχεις; - Οχι μωρε.. με στενεύει λίγο...! Πάει ένας στην Αμερική ξεβράκωτος και σε 1 χρόνο έγινε δισεκατομμυριούχος. Του παίρνουν συνέντευξη από περιοδικό: - Πως τα καταφέρατε? - Όταν έφτασα Αμερική είχα 2 δολάρια στην τσέπη. Αγόρασα 4 μήλα από μισό δολάριο, τα έπλυνα, τα γυάλισα και τα πούλησα για 1 δολάριο το ένα. Με τα 4 δολάρια αγόρασα 8 μήλα, τα έπλυνα, τα γυάλισα και τα πούλησα για 1 δολάριο το ένα. Μετά αγόρασα με 8 δολάρια 16 μήλα... - Και έτσι γίνατε πλούσιος! - Όχι, πέθανε ένας θείος μου και μου άφησε την περιουσία του. Μια φορά στο σπίτι του Τοτού ο μπαμπάς του μόλις είχε τελειώσει το μπάνιο του και και είχε βάλει το μπουρνούζι του. Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο του, βγάζει το πέος του έξω και λέει στη γυναίκα του: - Πάρε μου μια πίπα. Στο μεταξύ όλα αυτά τα είδε ο Τοτός. Πάει λοιπόν στην μητέρα του, βγάζει το πέος του έξω και λέει: - Πάρε μου ένα ποδήλατο! Είναι ένας πελαργός ο οποίος πετάει στον ουρανό και κρατάει στο ράμφος του ένα σεντόνι με έναν γέρο. Σε κάποια στιγμή λοιπόν, γυρνάει ο γέρος και λέει στον πελαργό : Έλα μαλάκα, παραδέξου το ότι χαθήκαμε! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Βρισκοταν σε αμηχανια ο Τιτανικος, δεν ηξερε τι επρεπε να πει.. οποτε αποφασισε να πεσει πανω στο παγοβουνο.. ετσι, για να σπασει ο παγος..! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις