king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 - Σκέφτομαι να συμμετάσχω στα καλλιστεία για την Μις Πελοπόννησος. Τι λες; - Τι να σου πω ρε Βαγγέλη. Από τη Λιβαδειά δεν είσαι? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εξηγησε το λιγο δεν το πιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 -- Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ? - χμμμμ - έλα πες θα μου καθόσουν...??? - για 1. εκ. ναι!!! - για 10 ευρώ? - σε παρακαλώ τι νομίζεις οτι ειμαι??? - το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε... τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!! από την ταινία Nine Queens 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 - Σκέφτομαι να συμμετάσχω στα καλλιστεία για την Μις Πελοπόννησος. Τι λες; - Τι να σου πω ρε Βαγγέλη. Από τη Λιβαδειά δεν είσαι? Εξηγησε το λιγο δεν το πιασα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αχα και "αντρας" και ο αλλος βλημα που ειπε για την περιοχη. Απλα σκαλωσα στην δευτερη ερωτηση Anyway...σαν χθες θυμαμαι που ήταν καλοκαίρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Anyway...σαν χθες θυμαμαι που ήταν καλοκαίρι! Ξεκόλλα, 32 Αυγούστου είναι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι οπως παει το κλιμα, 80 αυγουστου θα φτασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ... 1. Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ 2. ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ 3. ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ 4. GAME OVER 5. ΣΒΕΛΤΟ ΦΤΥΑΡΙ 6. ALU DEATH PARK, ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.. 7. ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ 8. ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 9. ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ 10. ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 11. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ 12. TAKE IT EASY, ΣΕ ΕΘΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ 13. ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ ΣΟΥ 14. HAPPY DEATHDAY 15. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ 16. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΡΥΣΙ 17. ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ( ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΜΟΥ ) 18. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ… 19. ΠΑΠΑΛΑ 20. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ... 21. MISSION FAILED 22. WASTED! 23. HE/SHE GOT TORN UP OUT THERE 24. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! 25. ΖΩΗ ΓΙΟΚ 26. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ 27. ΜΠΑΜΠΟΎΛΑΣ ρε γατάκια. Σαλονικιος ναουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκόλλα, 32 Αυγούστου είναι μην φτασουμε παλι 40 αυγουστου οπως περσυ και την πληρωνουμε τον μαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μην φτασουμε παλι 40 αυγουστου οπως περσυ και την πληρωνουμε τον μαιο Don't worry, μετά πάμε στις -200 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 - Έχω μεγάλη κοιλιά..- Δεν πειράζει θα γίνει μπόι- Και αν γίνει girl; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα ένα 2ευρω στον δρόμο...θα γίνει της πουτάνας απόψε. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το συμπερασμα απο το fappening 2014 ειναι ενα : ANDROID ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μην φτασουμε παλι 40 αυγουστου οπως περσυ και την πληρωνουμε τον μαιο Περσυ ή προπερσυ ηταν που ειχαμε αρχισει τα αστεια με το 45 Αυγουστου και οταν γυρισε το ανεκδοτο μας πηγε αιμα ο καιρος με π%^&κρυο και καταιγιδες σερι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγραψα και εγω στο fappening thread οτι εχω το link με τις γυμνες φωτογραφιες.Τι το θελα. Πριν λιγο γυρησα απο τη δουλεια 60+ μηνυματα στο inbox ζητωντας το λινκ.Εξυπηρετηθηκαν ολοι εννοειται στελνοντας το link. Καλα fappenings παιδακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις