hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) "- Knock, knock! -Who's there? -Sandy. -Sandy who? -Sandy παπαρούυυυυνααα μοιάζεις!" σορυ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από hackerW32 19
pavlinara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Στο μέλλον: -Συγχαρητήρια, μόλις γεννήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι, πως θα το ονομάσετε? -Γιώργο -Δυστυχώς είναι πιασμένο, δοκιμάστε Γιωργο_69 η Γιωργο232 8
sargio01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γιατι οι γυναικες εχουν ποδια..?? Για να παν να γαμηθουν. Προσθέτει το ότι γράφτηκε απο γυναίκα!!
sargio01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Και ΤΙ γυναικα... [...]νααααρα! απ' το Παυλινααααρα 1
pavlinara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 merci merci -πατερ φημες λενε οτι ειστε εθισμενος στο ιντερνετ... -omg και 3 lol.... ποιος fail τα λεει αυτα??? 3
hackerW32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=izrfAGGkdjw&feature=share θα το κανω γραπτο μολις τελιωσο μια πιστα. ειναι τωρα ο σουπερμαν και ο φλας γκορντον, οι οπιοι κανουν ηλιοθεραπεια στην παραλια, τα λενε. ξεχνιουντε εκει, τους χτηπαει παρα πολυ ο ηλιος, και κοκινιζουν, τσουρουφλιζονται. το περνει χαμπαρι καποια στηγμη ο σουπερμαν, και λεει ελα αντε φλας παμε να φιγουμε γιατι εχουμε γινει χαλια. αλλα επιδι πετας καλητερα απο εμενα, να καβαλισω πανω σου να πεταξουμε; βεβαιως του λεει, και φευγουν. στον δρομο στον αερα τους σταματανε μπλοκο της τροχαιας εναεριας. του κοψανε προστημο. γιατι; επιδι ειχανε καμενο φλας Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2012 από hackerW32 3
madtaz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 -Γιατί μπαμπά τα κοκόρια λαλούν τόσο πρωί; -Επειδή είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν...... Υστερα ξυπνούν οι κότες......! 3
star12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 "- Knock, knock! -Who's there? -Sandy. -Sandy who? -Sandy παπαρούυυυυνααα μοιάζεις!" σορυ. ξερω και το αλλο KNOCK KNOCK who s there? mary mary who? mary christmas καλα μη βαρατε
pavlinara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 "αλλαξε καναλι ρε μαλακα"... Εγω σ'εναν γονδολιερη στην Βενετια... 3
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Τύπος σε καφετέρια: Σερβιτόρος: Τι θα πάρετε? Αυτός: Ένα ποτήρι νερό με 2 κουταλιές ζάχαρη! Σερβιτόρος: Εντάξει. ... μετά ήρθε η ώρα να πληρώσει ... Αυτός: Πόσο κάνει αυτό που παρήγγειλα? Σερβιτόρος: Τίποτα κύριε ,νερό με ζάχαρη πήρατε μόνο! Αυτός: Αν βάζατε μια κουταλιά καφέ μέσα θα το πλήρωνα 4,50 ευρώ?? 15
marduc812 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 -Tι διαφορά έχει ένας μαύρος από ένα τραμπολίνο; -Βγάζεις τα παπούτσια σου στο τραμπολίνο όταν πηδάς πάνω του. (από 4chan σε μετάφραση απλά μ'αρεσε πολύ) 1
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 · ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ > > · - Γιατρέ, κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι τρομερό > πονοκέφαλο, ναυτία και δε με κρατάνε τα πόδια μου. > Μετά από ένα τέταρτο όμως, όλα μου περνάνε... Τι να κάνω; > - Να σηκώνεστε ένα τέταρτο αργότερα. > > ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ > > Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαοκτάχρονη κόρη της στον γιατρό. > - Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα; ρωτά ο γιατρός. > - Η κόρη μου, η Καιτούλα, έχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει > αναγούλες... > Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: > - Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. > Περίπου 4 μηνών θα έλεγα! > Η μητέρα απορεί: > - Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! > Έτσι δεν είναι, κούκλα μου; > - Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ! > Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. > Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: > - Συμβαίνει κάτι, γιατρέ; > Κι ο γιατρός: > - Όχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε > στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δε θα το > χάσω με τίποτα!!! > > ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ > > Γιατρός: «Δε βρίσκω σαφή αίτια για τα συμπτώματά σας. Μάλλον φταίει το > ποτό...» > Ασθενής: «Εντάξει γιατρέ. Να ξανάρθω όταν θα ξεμεθύσετε;» > > > > ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ > > Ήταν ένας τύπος που είχε αιμορροΐδες. Ντρεπόταν να πάει στον γιατρό, και > ακολούθησε το γιατροσόφι της γιαγιάς του, και έβαζε πάνω τους το κατακάθι > του καφέ. > > Όμως αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρευσε, και έτσι το πήρε απόφαση να πάει > στον γιατρό: > - Γιατρέ μου, του λέει, έχω αιμορροΐδες, και βάζω κατακάθι του καφέ, αλλά > χειροτέρευσαν, για ρίξε μια ματιά. > Ο γιατρός του λέει να γδυθεί και τον εξετάζει: > - Βλέπεις κάτι γιατρέ; ρωτάει ο ασθενής όλο αγωνία. > - Χμμ, μεγάλη πόρτα θα διαβείς... > > > > ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΡΑ. ΠΙΤΣΑ > > - Γιατρέ έχω λέπρα. Τι να κάνω; > - Εύκολο. Θα τρως κάθε μέρα πίτσα! > - Και θα γίνω καλά γιατρέ; > - Όχι! > - Ε και σε τι θα με ωφελήσει η πίτσα γιατρέ; > - Είναι το μοναδικό φαγητό που χωράει κάτω από την πόρτα! > > > > ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ > > Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε > τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια. > Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα > μπούτια του τού προκαλούσε φοβερό πόνο. > > Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με νερό και ηλεκτρολύτες, ένα ήπιο > ηρεμιστικό και Βιάγκρα. > Ξαφνιασμένη η νοσοκόμα ρώτησε: > - Τι καλό θα τού κάνει το Βιάγκρα σ` αυτήν την κατάσταση; Κι ο γιατρός: > > - Θα κρατάει το σεντόνι μακριά από τα μπούτια του. > > ΕΦΙΑΛΤΗΣ > > - Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομακτικό εφιάλτη. Κάποιος με > κυνηγά να με σκοτώσει. > Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια > κόκκινη επιγραφή. > Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά δεν ανοίγει η > ρημάδα! Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι. > Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος. > > - Μμμμ, ενδιαφέρον. Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει > η επιγραφή πάνω στην πόρτα; > > - «Έλξατε». 3
deesnider Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 > - Γιατρέ έχω λέπρα. Τι να κάνω; > - Εύκολο. Θα τρως κάθε μέρα πίτσα! > - Και θα γίνω καλά γιατρέ; > - Όχι! > - Ε και σε τι θα με ωφελήσει η πίτσα γιατρέ; > - Είναι το μοναδικό φαγητό που χωράει κάτω από την πόρτα! Αυτό μου θύμισε το εξής: Μετά τις σχετικές εξετάσεις, η απάντηση του γιατρού, κάνει τον τύπο να χάσει τη γη κάτω απ' τα πόδια του: «Δυστυχώς φίλε μου, είναι θετικό: Έχεις AIDS...» - Και τι μπορώ να κάνω γιατρέ; Τι με συμβουλεύετε; «Τι να σου πω; Το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο, είναι τα αμμόλουτρα...» - ...Θα σωθώ με τα αμμόλουτρα;;; Μιλάτε σοβαρά; «Να σωθείς δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά όσο να 'ναι θα συνηθίσεις στο χώμα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις