stavi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 τι μαλακιες λετε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τι έχω κάνει.. Γελουσα στα μαλακισμενο στην ταβέρνα και με κοιτούσαν όλοι. Ωχ το κινητό μου βάζει τόνους. Άι νιντ δις ον πισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 και επειδη καιγομαι φουλ -τι κανουν 2 λεσβιες που χασκογελανε? -πλακαμουνια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Έτσι είστε. Τι περιμένουν όσοι δεν είχαν λεφτά για καπότες τον Οκτώβριο; Τις Χριστουγεννιάτικες εκτρώσεις. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τι απαντησε η αλλη στη Θεσσαλονίκη στον τυπο που της επιτεθηκε για ληστεία ; .... Καλά πλάκα με κανεις; true story 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 -Do you speak English,sir? -of course.. -Ok!Sit down.. -Ωω να σου γαμήσω!Που μωρή; Τα πάτησα; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τι απαντησε η αλλη στη Θεσσαλονίκη στον τυπο που της επιτεθηκε για ληστεία ; .... Καλά πλάκα με κανεις; true story ενω αυτο δεν ειναι μαλακια ε? τς τς τς. μη δημιουργησουμε κατι δικο μας, αμεσως να κριτικαρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αυτο που πρεπει να τα εξηγω ολα πολυ μου τη σπαει ναι! Μαλακια ειναι γι'αυτο το γραψα γιατι γραφαμε ολοι μαλακιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αυτο που πρεπει να τα εξηγω ολα πολυ μου τη σπαει ναι! Μαλακια ειναι γι'αυτο το γραψα γιατι γραφαμε ολοι μαλακιες μα εμεις δε γραφαμε μαλακιες. καναμε υψηλο χιουμορ. δεν ειναι για τον καθενα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 το πολυ τακα τακα κανει το παιδι μαλακα μου ελεγε ενας καθηγητης στο λυκειο. σοφός άνθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 το ζηταει ο οργανισμος σας -Μπαμπα δες χωρις χερια! -Μπραβο κορη μου, ετσι γινεται το σωστο τσιμπουκι 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ωραίος χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 λοιπον, ειναι δυο φιλοι πανε μαζει ενα ταξιδι στο λονδινο το πρωτο βραδυ αφου βγηκαν εξω επιναν και επιναν μεχρι που μεθυσαν λεει ο ενας παμε πισω στο σπιτι να την πεσουμε για υπνο, καθως πανε να παρουνε λεωφορειο ακουγεται θορυβος πριν καλα καλα καταλαβουν τι γινεται κοιταει ο ενας εξω και τι να δει--ρε μλκ σε αεροπλανο μπηκαμε λοιπον, ειναι δυο φιλοι πανε μαζει ενα ταξιδι στο λονδινο το πρωτο βραδυ αφου βγηκαν εξω επιναν και επιναν μεχρι που μεθυσαν λεει ο ενας παμε πισω στο σπιτι να την πεσουμε για υπνο, καθως πανε να παρουνε λεωφορειο ακουγεται θορυβος πριν καλα καλα καταλαβουν τι γινεται κοιταει ο ενας εξω και τι να δει--ρε μλκ σε αεροπλανο μπηκαμε (παρακαλω τους mod να το πανε λιγο στα ανεκδοτα ευχαριστω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 το πολυ τακα τακα κανει το παιδι μαλακα μου ελεγε ενας καθηγητης στο λυκειο. σοφός άνθρωπος τι μαθημα εκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 μαθηματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις