slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 απο τις πιο γνωστες ξυλινες ρακετες παραλιας http://toagori.gr/ 1
madtaz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Τον κόβεις τον hakerW να είναι άτομο που παίζει ρακέτες όταν πάει στην παραλία??? Της βουτιάς και της μπύρας είναι όπως και γω! Απλά εμένα λιώνει ένα φιλαράκι και έχω μάθει καμιά μάρκα!
άδικος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 lol βγάζουν και αντιιδρωτικά για ρακέτες θαλάσσης. facepalm 2
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 -Μονο κρασάκι έχεις μάστορα?-Ναι-Καλό?-Καλό-Απο μπύρες δεν παίζει τίποτα?-Θα κοινωνήσεις ρε να τελειώνουμε? 9
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 -Μονο κρασάκι έχεις μάστορα? -Ναι -Καλό? -Καλό -Απο μπύρες δεν παίζει τίποτα? -Θα κοινωνήσεις ρε να τελειώνουμε? εχει ξαναμπει σε παρακαλω μη με στειλεις σπιτι μου ω πανμεγιστε mod 3
agrio.imeros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κάποια κυριά αποφασίζει να βάλει τέντα στο μπαλκόνι της. Ψάχνει στον Χρυσό Οδηγόκαι βρίσκει τον "Τέντες ο Μπάμπης" . Παίρνει τηλέφωνο :- Γειά σας . Ο κ. Μπάμπης ;- Ναι (ξερό και λακωνικό)- Με τις τέντες;- Ναι- Ξέρετε θέλω να βάλω μια τέντα ...- Που;- Σπίτι μου .- Διεύθυνση ( ακάθεκτος ο Μπάμπης )- Χρυστοστόμου Σμύρνης τάδε , λέει η κυρία .- Σε 20 , απαντάει ο Μπάμπης και το κλείνει .Όντως μετα απο 20 λεπτά χτυπάει το κουδoύνι , απαντάει η κυριούλα στο θυροτηλέφωνο :- Ποιόόός ;;;- Ο Μπάμπης ο τεντάς ...- Σας ανοίγω !- Όροφος , μονολεκτικά ο Μπάμπης .- 1οςΑνεβαίνει ο Μπάμπης , ανοίγει η κυρία .- Γειά σας κύριε Μπά...- Που; την διακόπτει ο Μπάμπης .- Στη βεράντα ... να από δω ...- Ένα φραπέ γλυκό με γάλα , ακάθεκτος ο Μπάμπης .Τι να κανει η κυριούλα , πάει να τον φτιάξει .Όπως χτύπαγε τον φραπέ χτυπάει το κουδούνι .- Ποιός; ρωτάει η κυρία στο θυροτηλέφωνο .- Ο Μπάμπης ο τεντάς , ακούει μια αντρική φωνή να της απαντάει .- Τι λέτε κύριε . Ο κύριος Μπάμπης είναι ήδη επάνω και βάζει την τέντα .- Έπεσα ... 14
tzelen Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό όταν στο λέει κάποιος, περιγραφηκά, να κάνει τον Μπάμπη, με ααααααργηηηηηηηηη, μπάσα φωνή Κάποια κυριά αποφασίζει να βάλει τέντα στο μπαλκόνι της. Ψάχνει στον Χρυσό Οδηγόκαι βρίσκει τον "Τέντες ο Μπάμπης" . Παίρνει τηλέφωνο :- Γειά σας . Ο κ. Μπάμπης ;- Ναι (ξερό και λακωνικό)- Με τις τέντες;- Ναι- Ξέρετε θέλω να βάλω μια τέντα ...- Που;- Σπίτι μου .- Διεύθυνση ( ακάθεκτος ο Μπάμπης )- Χρυστοστόμου Σμύρνης τάδε , λέει η κυρία .- Σε 20 , απαντάει ο Μπάμπης και το κλείνει .Όντως μετα απο 20 λεπτά χτυπάει το κουδoύνι , απαντάει η κυριούλα στο θυροτηλέφωνο :- Ποιόόός ;;;- Ο Μπάμπης ο τεντάς ...- Σας ανοίγω !- Όροφος , μονολεκτικά ο Μπάμπης .- 1οςΑνεβαίνει ο Μπάμπης , ανοίγει η κυρία .- Γειά σας κύριε Μπά...- Που; την διακόπτει ο Μπάμπης .- Στη βεράντα ... να από δω ...- Ένα φραπέ γλυκό με γάλα , ακάθεκτος ο Μπάμπης .Τι να κανει η κυριούλα , πάει να τον φτιάξει .Όπως χτύπαγε τον φραπέ χτυπάει το κουδούνι .- Ποιός; ρωτάει η κυρία στο θυροτηλέφωνο .- Ο Μπάμπης ο τεντάς , ακούει μια αντρική φωνή να της απαντάει .- Τι λέτε κύριε . Ο κύριος Μπάμπης είναι ήδη επάνω και βάζει την τέντα .- Έπεσα ... cd.gif 2
ChimairaX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 - Ένα φραπέ γλυκό με γάλα , ακάθεκτος ο Μπάμπης . Ελληνικό βαρύ σκέτο κολλάει καλύτερα 1
thiva7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 - Γυναίκα δεν πάει άλλο... θέλω διαζύγιο.- Όχιιιι άνδρα μου... χήρα με πήρες, χήρα θα μ` αφήσεις... 5
ougxar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 -Σ' άρεσε η φωτό μου; -Ναι. -Άναψες;. -Ναι. -Φτιάχτηκες άσχημα παιδαρά μου;. -Ναι. -Πολύ; -Ναι. -Ε πες τίποτα άλλο ρε ξενέρωτε! -Με το ένα γράφω. 21
Προτεινόμενες αναρτήσεις