pavlinara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αλλά πού; Στην Καζαμπλάνκα; έχει κι εδώ παπασωτηρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πού "εκεί" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 http://www.papasotiriou.gr/stores.asp Γιατι οι γυναικες εχουν ποδια..?? Για να παν να γαμηθουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 O Pikachu 10 χρονών χτυπήθηκε με 4 κανονιές από ένα Blastoise. Λίγο πριν πέσει λιπόθυμος ο pikachu ψέλλισε:"Πίκα πίκα! Πίκαπι!"..O Pikachu προσπαθούσε να προστατέψει τον Ash που χαλβάδιαζε την Misty. Ο γενναίος Pikachu δίνει μάχη για την ζωή του αλλά η νοσοκόμα Joy λέει ότι υπάρχει ελπίδα μόνο αν γίνει μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση είναι πολύ ακριβή και ο Ash δεν μπορεί να καλύψει το ποσό αυτό. Το facebook, το Χαμόγελο του Ποδιού ,ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Αφήστε επιτέλους τον Brock να γαμήσει" και η Μαρί Κυριακού με τον Μάικ τον Φασολάκη αποφάσισαν να δίνουν 5 δραχμές στον Ash κάθε φορά που ένας τραχανάς από εμάς θα δημοσιεύει αυτό το μήνυμα στον τοίχο του. Σας παρακαλώ να αφιερώσετε 2 δευτερόλεπτα για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας, χωρίς να τολμήσετε να αμφιβάλλετε για το αν είναι αλήθεια. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Sxc1hbjk5A8 Το νέο αγαπημένο τραγούδι του Μπαξεβάνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το ανέκδοτο πάντα με ενοχλούσε. Ποιος πωλητής θα ρωτούσε ποτέ "με φλας;" είναι παλιό το ανέκδοτο... σαν να λέμε σε 5 χρόνια από τώρα για τηλεοράσεις π.χ - θέλω Μια τηλεόραση - full hd ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αγόρι μου, πρέπει να σου πω κατι..O Αι Βασίλης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... - Ναι μαμα,είναι απίστευτος...κάθε χρόνο φέρνει ότι zητάω, δεν υπάρχει ο τύπος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πάει μια καρφίτσα επίσκεψη στο σπίτι μιας άλλης και της λέει ''καλέ, πολύ καθαρό το σπίτι σου!''...και της απαντάει η άλλη '' δεν το έκανα μόνη μου, με βοήθησε μια φίλη πινέζα! 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Like μόνο & μόνο γιατί μας κάνεις να γελάμε στο τέλος έτσι & αλλιώς με τον τρόπο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 -Τι ύψος έχεις; -1.96! -Ψηλομαλάκας δηλαδή! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πάει μια καρφίτσα επίσκεψη στο σπίτι μιας άλλης και της λέει ''καλέ, πολύ καθαρό το σπίτι σου!''...και της απαντάει η άλλη '' δεν το έκανα μόνη μου, με βοήθησε μια φίλη πινέζα! Υπάρχει κάποιο λογοπαίγνιο που δεν πιάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποιο λογοπαίγνιο που δεν πιάνω; φιλιππινέζα.... Flies away... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποιο λογοπαίγνιο που δεν πιάνω; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 φιλιππινέζα.... Flies away... God damn... είχα κολλήσει με το κινέζα και σκεφτόμουν "καλά, οι κινέζες καθαρίζουν σπίτια;" Επίσης, είχα κολλήσει ότι θα πρόκειται για λογοπαίγνιο με καμιά διαφήμιση (συνήθως αυτό μου συμβαίνει, επειδή όπως πολλοί δεν έχω τηλεόραση). Ξέχασα να υπολογίσω τον παράγοντα "είμαι βλάκας". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Όταν ήμουν μικρός με ρώτησαν τι θα ήθελα να είχα. Μια μεγάλη πούτσα ή μια μεγάλη μνήμη; Και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι διάλεξα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις