Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 "ποιητική αδεία" εχει και συνέχεια ο τυπας με το turbo-x μεινετε συντονισμένοι τα κλασικα εχει βρισίδι κλπ ετοιμαστείτε για την καλύτερη αποδειξη για μια tv, μαγκες, δουλεύει!!! οχι οπως εγω Today 00:55 Akis Chalkidikiwtis Πάρε turbox να γουστάρει η μούναρα σου!!! εγώ τουλάχιστον έχω αποδείξεις για την τηλεόραση μου!! εσύ? αρχχχχχχχίδιααααααααα!! 02:12 HackerwEz Jesus xaxaxaxax εφιγε για insomniaaa εφυγε γαμω αλλα σωβαρα τωρα, κουμαντο στα λεφτα σου δεν μπορω να κανω 02:13 Akis Chalkidikiwtis Ας φυγει στης μανας σου ρον ταφο ρεζιλη χαχαχαχαχαχα Σκασε ρε 02:13 HackerwEz Jesus παρε οτι θες, αλλα να ξερεις οτι πισω απο το turbo-x κριβετε μια noname κινεζικη εταιρια 02:14 Akis Chalkidikiwtis Εγω τα βλεπω οοολα τελεια!!! 02:15 HackerwEz Jesus να σου κλείσω ραντεβου με οφθαλμίατρο; ποσα εδωσες; 02:18 Akis Chalkidikiwtis Γιατι δεν ερχεσαι εσυ να σο βγαλω τα ματια? 100000 ευρό 02:18 HackerwEz Jesus λεγε ρε καταρχας ειναι tv ή μονο μονιτορ; 02:19 Akis Chalkidikiwtis Γράψτο στο insomnia... ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! 02:19 HackerwEz Jesus οκ θα μου πεις τωρα ποιο μοντελο ειναι; ή πρεπει να μαντεψω; 02:20 Akis Chalkidikiwtis Μοντελο του 40 02:21 HackerwEz Jesus μια σοβαρή συζήτηση δεν μπορεις να κανεις; ωραια θα μαντεψω τοτε συμφονα με την εικονα και εαν η αναλυση που εχεις στο pc ειναι η native της tv αυτο ειναι hd ready aka 720p 02:23 Akis Chalkidikiwtis Με σενα οχι. Τραβα στο insomnia σου κσι πες τα ολα. Μαντεψε. ΠΑΝΤΟΣ ΓΑΜΑΕΙ. 02:24 HackerwEz Jesus ανθροπε μου τι αποδιξεις εχεις το κερατο μου μια φοτο που διχνει τι πες μου ποιο μοντελο ειναι το σπιτι μου μεσα 02:25 Akis Chalkidikiwtis Μοντελο για τον πουτσο καβαλα. 02:26 HackerwEz Jesus οταν λεω εγω οτι εισαι τρολλ δεν με πιστευεις.. τρεπεσε να μου πεις ποια ειναι; βαζω στοιχημα οτι θες οτι το μονιτορ μου 7 χρονων μονιτορ 250 ευρω τοτε εχει μακραν καλητερη εικονα απο αυτο εδω eizo, ξερεις τι παει να πει eizo; 02:28 Akis Chalkidikiwtis Χαχαχαχαχαχαχαχα οτι να ναι. Css ksereis ti einai? Παραταμε εγω αποδειξα αυτο που ηθελα τωρα αντε γεια 02:28 HackerwEz Jesus τι αποδειξες οτι λειτουργει; αυτο ελειπε την ποιοτητα απο φοτογραφια δεν προκειτε να την αποδειξεις 02:29 Akis Chalkidikiwtis 02:29 HackerwEz Jesus μονο απο αυτο που εκανες καταλαβενω τι χαιβανι εισαι 02:29 Akis Chalkidikiwtis 02:29 HackerwEz Jesus καταλαβαίνω ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ 02:30 Akis Chalkidikiwtis 02:30 HackerwEz Jesus στο μονο που εχεις δυκιο παντος ειναι για την ορθογραφια μου xD δυκιο.. τα σχολια τι εγινε γιατι τα εκανες delete? τρεπεσε κατι; εδω https://www.facebook.com/mixalis.papadimitriou.13/activity/528740867231606?comment_id=554916831280676&offset=0&total_comments=135&ref=notif¬if_t=open_graph_action_comment_reply 02:38 HackerwEz Jesus Css = Counter strike source duuh 02:38 Akis Chalkidikiwtis axxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxaaxxaxa 02:38 Akis Chalkidikiwtis eides pou den eimai asxetos ston tomea mou apo website kai kwdikes gia selides forum? KWDIKAS EINAI APO html kwdika pou ftiaxnete mia epeggelmatiki selida H MH pou tha peis oti einai counter strike meta emena vgazeis asxeto aaxaxxaxaxa 02:39 HackerwEz Jesus JOKE ΗΤΑΝ FFS 02:39 Akis Chalkidikiwtis SURE! 02:40 HackerwEz Jesus ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η TV ΜΕ ΤΗΝ CSS (δεν λεω οτι ξερω να φτιαγνω σελιδα, καποτε πριν απο 3 χρονια ασχολυθηκα, δεν μου αρεσε το παρατησα) αλλα και παλι ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ same logic: ε πουστι ξερεις τι κανει το northbridge?? ε? δεν ξερεις!! ασχετε!!! ίδια λογικη. στα τρια μηνηματα που δεν του βγαζει τιποτα απλα ειχε βαλει κατι εικονες του fb random πωωω ρε συ , εκδοροσφαγέας ειναι αυτος ο άσβερκος ;
Donalhioy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αυτον τον τουβλοΞ fan θελω να τον εχω φιλο... φανταζομαι οτι εχει τρελο χιουμορ και δεν το ξερει!
Snolly Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ελειπα μια βδομαδα διακοπες και δε βρηκα ουτε ενα καλο ανεκδοτο, για συνελθετε 1
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αυτο με την activision δηλαδη δεν σου αρεσε;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 -Αγαπη μου οταν σε φιλησα καταλαθος καταπια την τσιχλα σου. -Οχι μωρο μου απλα ειμαι λιγο κρυωμενος.
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχω ενα gif που ειναι δυο ασιατισες και ξερναει η μια στη μαπα της αλλης. δεν την βαζω γιατι μπορει να με διώξουν. 2
kalogeros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχω ενα gif που ειναι δυο ασιατισες και ξερναει η μια στη μαπα της αλλης. δεν την βαζω γιατι μπορει να με διώξουν. Μετά από 293985789320 reposts, θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει. 1
Adon1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 -Αγαπη μου οταν σε φιλησα καταλαθος καταπια την τσιχλα σου. -Οχι μωρο μου απλα ειμαι λιγο κρυωμενος. . Οχι να το παινευτώ αλλα είναι repost .Βλέπε post #1759
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω ομως να ξερω ολα τα ανεκδοτα απο 478 σελιδες ωστε να μην τα ξαναγραψω.
kostask91 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμενο εχει μπει τοσες φορες που αν παρακολουθεις το thread δε θα πρεπε καν να γελασεις οταν το ακουσες-διαβασες , ποσο μαλλον να το ποσταρεις 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πάνε στο αυτόφωρο ένα νάνο 1,25 με κατηγορία ότι πήδηξε μια σουηδέζα 1,95 . Ρωτάει ο πρόεδρος : - Έγινε συνουσία ; - Δεν τη φτάνω κύριε πρόεδρε , απαντά ο νάνος . Πως να γίνει ; -"Κουβάς" λέει η σουηδέζα που δεν ξέρει αγγλικά ... "κουβάς" . - Φέρτε αμέσως ένα κουβά και ανεβάστε το νάνο πάνω , είπε ο πρόεδρος . Πάλι όμως δεν έφτανε τα καπούλια της σουηδέζα ... άρα αθώος ο νάνος ... ... επικαλούμενος έλλειψη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων ... Τον πιάνει μετά ο πρόεδρος μόνοι τους και του λέει : - Έλα πες μου τώρα ... τη γάμησες τη σουηδέζα ; - Την ξεκώλιασα , λέει ο νάνος . - Πως ; ρωτάει ο πρόεδρος . Και ο "κουβάς" ;;; - Της είχα περάσει τον κουβά στο κεφάλι και κρατιόμουν από το χερούλι ... χαχαχαχαχαχ ...Απ τα καλύτερα εδω και καιρό! 1
black_rabBiT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχ ...Απ τα καλύτερα εδω και καιρό! 10
koulislefkada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γιατι οι λαρισαιοι οταν τρωνε σοκολατα κοιτανε κατω??Γιατι τρωνε σοκοκολατα ΚΙΤ-ΚΑΤ....!!! 5
UpToDate_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γιατι οι λαρισαιοι οταν τρωνε σοκολατα κοιτανε κατω?? Γιατι τρωνε σοκοκολατα ΚΙΤ-ΚΑΤ....!!! 10
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 λολ θυμαμε πριν απο 3-4 χρονια που εκανα αυτο το εφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις