hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κρίμα, ένοιωσα μια απογοήτευση με τις τελευταίες εξελίξεις -κυρίως την παρέμβαση του mod-, γιατί παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα πολλά χρόνια και το φόρουμ ακόμα πιο πολλά. Δεν θέλω να επισκέπτομαι ένα μέρος που διακινούνται σιχαμερά ανώμαλα αστεία. Μάλλον πρέπει οι γηραιότεροι να δώσουμε τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά... χαχαχαχαχ το καλύτερο ανεκδοτο του αιώνα ωραιος ρε μαν -σκότωσα 15 άτομα στο the mall, εσενα γιατι σε βαλανε μεσα -εκανα διακίνηση σιχαμερών ανωμάλων αστειων στο insomnia - * απομακρύνετε σιγα σιγα * Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από hackerW32 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πατε καλα μερικοι ? Και μενα δε μου αρεζαν αυτα με τον Τσακ Νορις, τα περισσοτερα τουλαχιστον μερικα ηταν πετυχημενα. Επρεπε να μπω εδω και να σπαμαρω? Ανεκδοτα ειναι χαλαρωστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Θάνατος στον hackerw και στη νέα γενιά! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mια γυναίκα στο ταμείο του σούπερμαρκετ.Έχει πάρει: 1 Σαπούνι1 Οδοντόβουρτσα1 Οδοντόπαστα1 Ψωμί1 λίτρο γάλα1 Μπανάνα1 Μήλο1 Ντομάτα1 Γιαούρτι1 Κατεψυγμένη πίτσα1 Πορτοκαλάδα1 Μαρούλι1 ΜπριζόλαΟ ταμίας την κοιτάει χαμογελαστός και ρωτάει:- Ζείτε μόνη σας;Εκείνη του χαμογελάει ντροπαλά και του λέει:- Ναι... πως το καταλάβατε;- Επειδή είστε άσχημη! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μολις δημιουργήθηκε... Λέει ο κόκορας στον φίλο του: -Πρόσεχε όπως θα έρχεσαι στο κοτέτσι, είδα ένα περιπολικό να την έχει στήσει πίσω απο μια στροφή και όποιον έβλεπε δικό μας να τρέχει τον γράφει. Τα υπόλοιπα ζώα δεν τα σταματάει καθόλου! -Ξέρω, ξέρω.. έχει κοκο-μπλόκο πάλι.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Θάνατος στον hackerw και στη νέα γενιά! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mια γυναίκα στο ταμείο του σούπερμαρκετ. Έχει πάρει: 1 Σαπούνι 1 Οδοντόβουρτσα 1 Οδοντόπαστα 1 Ψωμί 1 λίτρο γάλα 1 Μπανάνα 1 Μήλο 1 Ντομάτα 1 Γιαούρτι 1 Κατεψυγμένη πίτσα 1 Πορτοκαλάδα 1 Μαρούλι 1 Μπριζόλα Ο ταμίας την κοιτάει χαμογελαστός και ρωτάει: - Ζείτε μόνη σας; Εκείνη του χαμογελάει ντροπαλά και του λέει: - Ναι... πως το καταλάβατε; - Επειδή είστε άσχημη! 15:22 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μονο σαν ανεκδοτο μπορω να δω αυτη την ''ειδηση'' Ιερέας «αποκαλύπτει»: Ο Σατανάς μου στέλνει sms! http://www.protothema.gr/world/article/398851/iereas-apokaluptei-o-satanas-mou-stelnei-sms-/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Γιατρός:τι μπορώ να κάνω για 'σέναΒαγγέλης: Θέλω να μειώσεις το επίπεδο του IQ μου.Γιατρός: Γνωρίζω κάποια μέθοδο μείωσης IQ, όμως είσαι σίγουροςΒαγγέλης: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Βαγγέλη σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Βαγγέλη ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.Κατεβαίνει λοιπόν το IQ.220... 210... 180.. 150... 110... την στιγμή που φτάνει στο 100 ο γιατρός επιχειρεί να σταματήσει την διαδικασία μείωσης IQ.Τα μηχανήματα του όμως μπλοκάρουν και συνεχίζουν και μειώνουν το επίπεδο IQ του Βαγγέλη! 80.. 50...Την ώρα που φτάνει στο 20 ο γιατρός μη ξέροντας τι να κάνει αποσυνδέει τα καλώδια από τον ηλεκτρισμό.Ο Βαγγέλης έχει μείνει ακίνητος με τα μάτια ανοιχτά! Ο Γιατρός αρχίζει να βαράει σφαλιάρες και να τον ταρακουνά για να συνέλθει!Γιατρός: Βαγγέλη σύνελθε! Βαγγέλη με ακούς; Βαγγέλη πες μου κάτι!Βαγγέλης: Αίμα, τιμή, χρυσή αυγή! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 -Άλλαξε πλευρό, ροχαλίζεις...-Γιατί στο άλλο τι νομίζεις ότι παίζει, Πάριο;;;; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πήγα στο γιατρό για τις αμυγδαλές και μου έβαλε στη γλώσσα ένα ξυλάκι...σκέτο. Το παγωτό που πήγε ρε;;;;;;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 - Γιατρέ πάτησα αχινό... - Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, τι μαλάκας... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 - Κέντρο μαντείας εκεί;- Ναι, ποιος είναι;- Εσύ θα μου πεις! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιατρός:τι μπορώ να κάνω για 'σένα [...] Βαγγέλης: Αίμα, τιμή, χρυσή αυγή! Καλύτερο ήταν με την ατάκα "ΜΠΑΟΚ!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 η παρακατω συνομιλία ειναι πραγματικη, οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθηνα πρόσωπα ειναι τυχαία το πρωτο κατοχυρωμένο turbo-x fanboy κυριες και κυριοι, σκετο ανέκδοτο επισης το παρόν έγγραφο δημοσιεύετε με την συγκατάθεση του περιέχει βρισιές, οποτε όσοι κατω των 18 μην ανοιξετε το spoiler και εχουμε τρεχάματα Conversation started today 12:54 Akis Chalkidikiwtis Συγγνώμη,με αυτή την φάτσα κυκλοφορείς έξω? καλά δεν ντρέπεσαι λίγο? 13:40 Akis Chalkidikiwtis Λες για εμένα ότι είμαι στα τεχνολογικά forum επειδή είσαι ένας απο τους επιτήδιους ηλίθιους.. αλλά την φάτσα σου δεν την είδες πως είναι, μικρό παιδάκι είσαι και εσυ με αυτό το μυαλό που πας. άλαξε τα ναρκωτικά χαλάνε. Today 02:04 HackerwEz Jesus ελα πολυ το τραβιξες το θεμα, στρίβε τώρα, τρολλ. δεν θα κατσω να ασχολιθω και να πισω εναν τεχνολογικα αναφαλβιτο οτι εχει λαθος, τσαμπα κοπος οπως βλεπεις και εσυ, πισω στιν τριπα σου τωρα. αυτα μπροστα μου δεν θα τολμαγες να τα πεις, πισω απο το μονιτορ λεγε οτι θες άφοβα 02:05 Akis Chalkidikiwtis μάθε να γράφεις ελληνικά σκατόφατσα που θα με αποκαλέσεις troll άσχετε τις συμφοράς 02:05 HackerwEz Jesus xaxaxa 02:05 Akis Chalkidikiwtis θα τα πω ρε μαλάκα και θα σε φτύσω ρε 02:05 HackerwEz Jesus οκ θα μαθω ναι οκ οτι πεις 02:06 Akis Chalkidikiwtis μάθε τι εστί τρολλ ρε βλάκα ε βλάκα 02:06 HackerwEz Jesus συνεχισε μωρο μου με καυλωνεις 02:06 Akis Chalkidikiwtis που θα κάτσεις να κράζεις χωρίς λόγο ηλίθιε με ένα σορό παπάρες μωρό μου να πείς την πουτάνα μάνα σου σκατόμαλακα 02:06 HackerwEz Jesus βρισε με κιαλο λιώνωωωω 02:07 Akis Chalkidikiwtis ε μαλάκα άχρηστε ούτε να δουλέψεις δεν μπορείς,πετάς και ένα κάρο μαλακίες.λιώσε και ψόφα ζώον. 02:07 HackerwEz Jesus ετσι ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΚΙΑΛΟ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ 02:07 Akis Chalkidikiwtis με αυτήν την σκατόφατσα δεν σκεύτηκες να αυτοκτονήσεις ανώμαλε? 02:07 HackerwEz Jesus πολλες φορες αλλα δεν θα σου κανω την χαρη baby 02:08 Akis Chalkidikiwtis κάντο να ησυχάσει ο πλανήτης ζωντόβολο,γιατί αν έχουμε τέτοια ζώα σαν εσένα τότε είμαστε για πέταμα. 02:08 HackerwEz Jesus ναιιιιιιιιιιιι 02:09 Akis Chalkidikiwtis baby να πεις τον μπαμπάκα σου σκατόφατσα. 02:09 HackerwEz Jesus οκ μισω μισο* οκ και τωρα; 02:09 Akis Chalkidikiwtis πόσο μαλάκας παίζει να είσαι μάτο θεό!!! είσαι hacker? ψωλές hackareis? axaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax 02:10 HackerwEz Jesus μισω να τσεκαρω το μαλακομετρο 97% μαλακας!! holy shit οχι τοπικα δυκτια, αλλα περι ωρεξεως αν γουσταρεις 20 euro 02:10 Akis Chalkidikiwtis μου έμαθες και το holy shit motherfucker? axxaxaxa ρε για ξύλο είσαι. 02:10 HackerwEz Jesus tipota tsaba 02:10 Akis Chalkidikiwtis hackare εμένα! 02:11 HackerwEz Jesus δεν εισαι στο δυκτιο μου 02:11 Akis Chalkidikiwtis αλλά πριν με hackαreis,έλα με φόρα! ε τότε σκατά είσαι. hacker και μαλακίες. 02:11 HackerwEz Jesus τρακτερ ειμαι 02:11 Akis Chalkidikiwtis για τον πούτσο είσαι με περικεφαλαία. 02:12 HackerwEz Jesus ποσο μεγλο πουτσο; μεγαλο σορρυ μην με βαρεσεις 02:12 Akis Chalkidikiwtis αχχααχαχαχχα σοβαρά που μένεις ρε άδικη κατάρα? αθήνα.. κατάλαβα.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑΑΑΑΑΑΑ! 02:13 HackerwEz Jesus γιατι θες πιπα; 02:13 Akis Chalkidikiwtis ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. 02:13 HackerwEz Jesus πειρεοτης* δεν γιεντε αυτο, πουλι η μανα μου δεν εχει 02:13 Akis Chalkidikiwtis ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΣΧΕΤΕ. 02:14 HackerwEz Jesus ΠΑΣ ΚΑΛΑ 02:14 Akis Chalkidikiwtis ΠΑΝΕ ΞΥΡΙΣΟΥ ΡΕ 02:14 HackerwEz Jesus ΠΩς ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ 02:14 Akis Chalkidikiwtis ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. 02:14 HackerwEz Jesus ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ευτιχως που εχουμε και εσενα ρε μαν να σπαμε λιγο πλακα, ευχαριστω πολυ 02:14 Akis Chalkidikiwtis ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ 02:14 HackerwEz Jesus uploading ti insomnia.com 02:14 Akis Chalkidikiwtis ΤΗΝ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ. ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. 02:15 HackerwEz Jesus θα ανεβει εδω 02:15 HackerwEz Jesus http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-475 02:15 Akis Chalkidikiwtis UPLOADING your ass stupid asholle 02:15 HackerwEz Jesus οπ και εγγλέζικα; σωραιος 02:15 Akis Chalkidikiwtisόλα τα ζώα μπαίνουν εκεί και κράζουν αυτοί οπου έχουν δίκιο. τράβα πέθανε ρε μπασταρδάκι γαμώ την πουτανά μανα σου. 02:16 HackerwEz Jesus οκ 02:17 Akis Chalkidikiwtis και όταν μάθεις να είσαι άνθρωπος,βάλτο στην κωλοσελίδα σας που γελάτε με τα χάλια σας άκυρε βλάκα. 02:17 HackerwEz Jesus το εκανα ιδι ήδη 02:18 Akis Chalkidikiwtis κόψε τα ναρκωςτικά .. στην φάτσα είσαι σαν σκατά. 02:18 HackerwEz Jesus το ξερω.. 02:18 Akis Chalkidikiwtis έτσι. 02:19 HackerwEz Jesus κοκορέτσι 02:19 Akis Chalkidikiwtis σκάσε ηλίθιε 02:20 HackerwEz Jesus οκ boss. BOOM haha get it? σκασε; boomq ? 02:21 Akis Chalkidikiwtis τα παιδάκια πιο πολλύ μυαλό έχουν σοβαρά.. είσαι πολύ χαζός βλάκας. 02:21 HackerwEz Jesus εντατσι 02:22 Akis Chalkidikiwtis μιλάω με 2 φίλες μου... έχεις γίνει ρόμπα αχχαχαχααχαχαχαχα γράψτο και αυτό στο skatoforum sou:D 02:23 HackerwEz Jesus οχ ωχ* εγινε ρεζιλι σε δυο φιλες σου; γαμωτο τι θα κανω τωρα; με βρισκουν χαριτομενο τουλαχιστον; 02:24 Akis Chalkidikiwtis aaaxxaxaaaaaxxaxaaaaaxxaxaaaaaxxaxaaaaaxxaxaaaaaxxaxaaaaaxxaxaa για τον πούτσο είσαι. 02:25 HackerwEz Jesus καβαλα για τον πουτσο καβαλα σε παρακαλω 02:26 Akis Chalkidikiwtis αθηναίος είσαι.. τι να πω! σκάσε τώρα ηλίθιε και ρούφα το καβλί του πατέρα σου. άντε γεια! 02:26 HackerwEz Jesus μπλουκ μπλουκ μπρρ το κανω καλα αφεντικο; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 αχαχαχαχαχαχχααχ!!!!!!! και οταν πατας στο προφιλ του, απο τα πρωτα ποστ ειναι '' ο Αkis Chalkidikiwtis ετρωγε καρπουζι'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τι λεει η τριχωτη μ@λακια ρε που βριζει και μανες. Αλλα καλα κανεις και εισαι κουλ. Ειναι καταδικασμενος να ζει με 2 εγκεφαλικα κυτταρα...οποτε τον αφηνεις να λεει... Ontopic -Ταξί ταξί, πηγαινεις Καβουρι; -Ναι .. -Ωραια, καλα μπανια φιλαρακι, καλα να περασεις.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις