giorgolavos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι ακριβως ανεκδοτο, χθεσινη συζητηση στο bar που δουλευω. ---Ερχεται η barwoman και μου λεει να πω στον σερβιτόρο οτι πειναει και οτι θελει να της παραγγαλει. ---Παω στον σερβιτορο και του λεω οτι η barwoman θελει να της παραγγειλεις. ---Παει ο σερβιτορος στην barwoman, την κοιταει και της λεει... ενα gin-tonic Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από giorgolavos 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Οχι ακριβως ανεκδοτο, χθεσινη συζητηση στο bar που δουλευω. ---Ερχεται η barwoman και μου λεει να πω στον σερβιτόρο οτι πειναει και οτι θελει να της παραγγαλει. ---Παω στον σερβιτορο και του λεω οτι η barwoman θελει να της παραγγειλεις. ---Παει ο σερβιτορος στην barwoman, την κοιταει και της λεει... ενα gin-tonic Ποιος απολυθηκε?Ελα πες την αληθεια, καποιος πρεπει να απολυθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ποιος απολυθηκε?Ελα πες την αληθεια, καποιος πρεπει να απολυθηκε. μπααα, ειμαστε καλα παιδια, δεν απολυουμε κανεναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 plot twist το baraki ειναι του giorgolavos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 -Τι κάνει μια κοπέλα για να δώσει χώρο στο αγορι της?? -Βγάζει τις αμυγδάλες της!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σύντομο Δελτίο ΕιδήσεωνΟΥΚΡΑΝΙΑ: Της ΠουτάναςΙΣΡΑΗΛ: Της ΠουτάναςΣΥΡΙΑ: Της ΠουτάναςΛΙΒΥΗ: Της ΠουτάναςΕΛΛΑΔΑ: .... ....Με καινούργιο αμόρε στη Μύκονο ο Π. Κωστόπουλος -Mαμα τι ειναι το Αnal ? -Ρωτα τον αδερφο σου Μαρια -Mα δεν εχω αδερφο.. -Α γεια σου edit: ξεχασα να γραψω την τριτη σειρα απο το δευτερο xD Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από kostask91 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κάνουν πάρτυ η περίμετρος του κύκλου, του τριγώνου και του τετραγώνου. Ποιο θα μαζέψει πιο πολυ κοσμο; Του κύκλου, γιατι εχει 2πr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κάνουν πάρτυ η περίμετρος του κύκλου, του τριγώνου και του τετραγώνου. Ποιο θα μαζέψει πιο πολυ κοσμο; Του κύκλου, γιατι εχει 2πr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κάνουν πάρτυ η περίμετρος του κύκλου, του τριγώνου και του τετραγώνου. Ποιο θα μαζέψει πιο πολυ κοσμο; Του κύκλου, γιατι εχει 2πr ορίστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ορίστε; 2 P.R. (Public Relations). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τι είπε όταν χώρισε η Όλιβ; δεν ποπάυ άλλο sellerslike_explosion_gif.gif 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 -ρε τα εμαθες πεθανε ο τακης -απο τι ρε? -λενε οτι εφαγε πολυ σπανακι και εσκασε -πωπαει ο ανθρωπος... επαναληψη η μητηρ της παθησεως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αγαπητό cosmopolitan.- είμαι 22 χρονών και τα χω με έναν 70χρονο εφοπλιστη. Οι φίλες μου με λένε τυχερη! Μήπως είναι πουτάνες; 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αγαπητό cosmopolitan με έχυσε στη μουρη και μετά μου έφερε κωλοχαρτο να σκουπιστώ; μ αγαπαει; θα με παντρευτεί; Αγαπητό Cosmo μου ειπε οτι αν τα καταπινω παιρνω μεσα μου την αγαπη του και νιωθω τη γευση της καρδιας του. Ειναι αληθεια? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αγαπητό cosmopolitan. - είμαι 22 χρονών και τα χω με έναν 70χρονο εφοπλιστη. Οι φίλες μου με λένε τυχερη! Μήπως είναι πουτάνες; λολ ξερω εναν τυπα (τον γνωρισαμε ενα καλοκαιρι) που ειναι 50 χρονων και τραβαει ολα τα πιπινια. ρε αυτη που εχει τωρα ειναι τεσσερα χρονια μεγαλητερη μου (24) ολο ξενοδοχια ανοιγει ο θειος, λεφτας. βεβαια αυτες δεν τις αφινει να κολοβαρανε, τις βαζει να δουλευουν στο ξενοδοχιο του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις