hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ ενος τετραδιου και ενος Αλβανού? Το τετραδιο εxει xαρτια. 27
Superuser Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παίρνει κάποιος στην πυροσβεστική υπηρεσία... -Πυροσβεστικό Σώμα λέγεται παρακαλώ.. -Ξέρεις ρε φίλε, πέρσι φυτέψαμε ένα καλό χόρτο… - Πήρατε λάθος κύριε… Κλείνει. Μετά από 5 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο ξαναχτυπά Παίρνει ακουστικό… - Ναι; - Ξέρεις ρε φίλε, πέρσι φυτέψαμε ένα καλό χόρτο… - Δηλαδή; - Το ποτίζαμε,το λιάζαμε,το προσέχαμε,το φυλάγαμε… - Αααα…άσε μας ρε φίλε έχουμε και δουλειές.. Κλείνει. Μετά από 5 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο ξαναχτυπά Παίρνει ακουστικό… - Ναι; - Μην κλείνεις, σε παρακαλώ, άκουσε με…, πέρσι φυτέψαμε ένα καλό χόρτο… Το ποτίζαμε,το λιάζαμε,το προσέχαμε,το φυλάγαμε…Κι έγινε πρώτο πράμα σου λέω… Το καπνίζαμε… μα φέτος φυτέψαμε το ίδιο χορτάρι…Το ποτίζουμε,το λιάζουμε,το προσέχουμε,το φυλάμε… -Ρε φιλαράκο, εδώ είμαστε ο πυροσβεστικός σταθμός, κατάλαβες;; ε;;; Δεν είμαστε τηλέφωνο εμπιστοσύνης!!! Κλείνει. Μετά από 5 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο ξαναχτυπά. Παίρνει ακουστικό… - Ναι; - Μην κλείνεις, σε παρακαλώ, άκουσε…,πέρσι φυτέψαμε ένα καλό χόρτο… Το ποτίζαμε,το λιάζαμε,το προσέχαμε,το φυλάγαμε… Κι έγινε πρώτο πράμα σου λέω… Το καπνίζαμε… Φέτος φυτέψαμε το ίδιο χορτάρι…Το ποτίζουμε,το λιάζουμε,το προσέχουμε,το φυλάμε …αλλά είναι πολύ λεπτό ακόμα… - Τι θες από μένα καθυστερημένε ηλίθιε;;;;;;;!!!!!!! - Μην κλείνεις όταν μιλάω… Να σου πω… Το διαμέρισμα γείτονά μας πήρε φωτιά και όταν έρθετε να τη σβήσετε,μην πατήσετε το χορταράκι μας, εντάξει;κρίμα είναι.. 10
Basiliseven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Superuser ίσως ανέβασες ένα απο τα πιό επικά ανέκδοτα που υπάρχουν εδώ μέσα!Καλά να το λές αυτό σε παρέα θα τους έρθει απο εκεί που δεν το περιμένουν. Hacker υπερβολικα ρατσιστικό! Τι κάνει ένας άσπρος στην αφρική; πουλάει CD 5
Basiliseven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όχι ρε κάλα το έγραψα και καλα επειδή εδώ πουλάνε τα CD οι Μαύροι εκεί γίνεται το αντιθετο 1
Basiliseven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 WTF DID I JUST SAW????? EDIT:ougxar καλά έκανες και το έβγαλες πέθαναν τα μάτια μου... 1
Basiliseven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 PM στον ougxar με δικιά σου ευθύνη να σου δείξει 1
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 WTF DID I JUST SAW????? EDIT:ougxar καλά έκανες και το έβγαλες πέθαναν τα μάτια μου... Δε ξερω τι ειδες, εγω παντως ειδα ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ See* 2
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 PM στον ougxar με δικιά σου ευθύνη να σου δείξει αν ηταν ανέκδοτο απαιτώ να το ξαναβαλει. αν ηταν οτιδήποτε αλλο απαιτω να το βαλει στο αντιστιχο τοπικ. αν ηταν εκεινη η γυμνη γυναικα με τριχες στο στηθος και ενα φρυδι. no. just no. η κοντσιτα ηταν πιο ομορφη. 2
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Σηκωθηκε ξαφνικα ενας παπας στο αεροπλανο κι αρχισε να ψελνει. Ηταν η λεγομενη Λειτουργια Πτησης. 23
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Σηκωθηκε ξαφνικα ενας παπας στο αεροπλανο κι αρχισε να ψελνει. Ηταν η λεγομενη Λειτουργια Πτησης. http://youtu.be/hSFWgKl-O-A?t=1m18s
kostask91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 -Αχ τι ωραίο σκύλι που έχετε να παίξω λίγο μαζί του;-μα φυσικά.! ..-Ρεξ ελα δω αγόρι μου!-2,71 3,14 +- ααα να τον προσέχετε κύριε μου τον σκυλο σας.. .. είναι πολύ επιθετικός 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις