stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 lacoste θες να πεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Την βλέπεις... Κοιτάς μαλλιά, μεταξένια. Κοιτάς πρόσωπο, μαγεία. Κοιτάς στήθος, τέλειο. Κοιτάς πόδια, ατελείωτα. Κοιτάς δίπλα, γκόμενος .... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Την βλέπεις... Κοιτάς μαλλιά, μεταξένια. Κοιτάς πρόσωπο, μαγεία. Κοιτάς στήθος, τέλειο. Κοιτάς πόδια, ατελείωτα. Κοιτάς δίπλα, γκόμενος άκυρος... Fixed.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Τι δουλειά κάνεις; -Γιατρός. -Γιατρός ; Θα μου δώσεις το νουμερο σου; -Και ενα.Και τεσσερα.Και πεντε πεντε τέσσερα! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Fixed.. Πάντα αυτό συμβαίνει ρε....και δεν μπορώ να το εξηγήσω.....ούτε macho είναι ,ούτε έξυπνοι ούτε αστείοι .....και μεις τα ομορφόπαιδα πέφτουμε σε σαύρες. edit : Με έχει φάει η πίκρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα! Τσωπα τσωπα.. Έχουν προσωπικότητα =>$$$$$ Βρε.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μην λέτε ότι ο Πύργος του Άιφελ είναι ο πιο όμορφος... Γιατί ο Πύργος της Πίζας στραβώνει! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Γιατι οι μελισσες πανε στον πύργο της Πίζας; -Γιατι εχει γείρει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Είμαι παθολογικός ψεύτης. -Αλήθεια; -Όχι. ---------------- -με είπε ανώριμη. -και συ τι του πες; -πήγα σπίτι κλαίγοντας κι άρχισα να του κάνω αναπάντητες με απόκρυψη. ---------------- - H καρέκλα είναι ελεύθερη ?? - Όχι, τα έχει με το σκαμπό απέναντι. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Μήπως είστε αναποφάσιστος; -Ε, και ναι, και όχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Αχ ένα όμορφο σκυλάκι! Πώς το λένε; -Stop!!! -Περίεργο όνομα,γιατί το έβγαλες έτσι; -Γιατί είναι διασταύρωση... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Τι δουλειά κάνεις; -Γιατρός. -Γιατρός ; Θα μου δώσεις το νουμερο σου; -Και ενα.Και τεσσερα.Και πεντε πεντε τέσσερα! να θυμαμαι καλα καποιος εδω μεσα το μισει αυτo το ad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 εγώ; -Θες να σου κάνω τσουρέκια; -Όχι -Σίγουρα δε θες λίγα; -Ναι -Δε μου είναι κόπος να κάνω μερικά -Δε θέλω -Μήπως αργότερα; -Άστο έγιναν!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -με είπε ανώριμη. -και συ τι του πες; -πήγα σπίτι κλαίγοντας κι άρχισα να του κάνω αναπάντητες με απόκρυψη. κάτι αντίστοιχο.... -με είπε ανώριμο. -και συ τι έκανες? -τι άλλο ρε....καθρεφτάκι!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 -Και ενα.Και τεσσερα.Και πεντε πεντε τέσσερα! Kαλα, απο τις πιο ηλιθιες διαφημισεις. Ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις