Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 - Μπαμπά, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε το Τζόκερ;- Las Vegas, Dom Perignon και γυναίκες....- Αν δεν το κερδίσουμε;- Χωριό, τσίπουρο και τη μάνα σου....- Γιατί έχασες όλα σου τα μαλλιά;- Από αγωνία.- Αγωνία; Γιατί;- Μήπως χάσω τα μαλλιά μου!!-Ονειρεύτηκα παστίτσιο.-Μωρό μου, πάω να το δω στον ονειροκρίτη τι σημαίνει.-Δεν πας καλύτερα στον Τσελεμεντέ να δεις πως γίνεται;- Μου φέρνετε παρακαλώ μια κόκα κόλα;- Δεν δουλεύω εδώ κύριε, πελάτης είμαι!!- Και δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος αν μου φέρεις μια κόκα κόλα;- Μία μπύρα.- Βαρέλι;- Ναι μωρέ, φέρτο..-Μη σπρώχνεις ρε μαλάκαααααααα...-Πως μιλάς έτσι ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ...????????????-Ποιος να ´σαι μωρέ μαλάκα 6 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ το πρωί μες στο λεωφορείο??-Έχει ωραίο φαγητό στο Δρομοκαΐτειο;-Δεν τρελαίνομαι -Θέλω να χωρίσουμε-Γιατί?-Γιατί με υποτιμάς.-Εγώ, μωρή άχρηστη?-Καλωσήρθες στην πιο καυτή ερωτική γραμμή... πες μου ό,τι θες, ρώτα με ό,τι θες...- Πιστεύεις ότι ο Μουρίνιο έκανε λάθος που έφυγε από τη Ρεάλ;-Πάω εκκλησία κάθε Κυριακή-Γιατί, έχεις βγάλει διαρκείας?-Γιατρέ πονάω στη μέση.-Κάνε στην άκρη- Μωρό μου θα με βγάλεις απόψε έξω ?- Όχι . Kάν' τα στο μπαλκόνι ....– Γκαρσόν, ο καφές δεν ήταν και πολύ ωραίος.– Μέτριο μου ζήτησες.... -" Γιατί άργησες πρίγκιπά μου;" - " Γιατί έκανα στάση να χέσει το άλογο"... 41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Βλέπω τη σκηνή που κλαίει στο ντουζ και μετά μπαίνει ο δικός της και κάνουν σεξ για τρεις ώρες.....Και λέω....Καλά τι θερμοσίφωνο έχει ο καριολοπουστρας ? 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 -Μη σπρώχνεις ρε μαλάκαααααααα... -Πως μιλάς έτσι ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ...???????????? -Ποιος να ´σαι μωρέ μαλάκα 6[/color] ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ το πρωί μες στο λεωφορείο?? -Καλωσήρθες στην πιο καυτή ερωτική γραμμή... πες μου ό,τι θες, ρώτα με ό,τι θες... - Πιστεύεις ότι ο Μουρίνιο έκανε λάθος που έφυγε από τη Ρεάλ; -Γιατρέ πονάω στη μέση. -Κάνε στην άκρη – Γκαρσόν, ο καφές δεν ήταν και πολύ ωραίος. – Μέτριο μου ζήτησες....[/color] Σωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Βλέπω τη σκηνή που κλαίει στο ντουζ και μετά μπαίνει ο δικός της και κάνουν σεξ για τρεις ώρες..... Και λέω.... Καλά τι θερμοσίφωνο έχει ο καριολοπουστρας ? Μπορεί να έχει αέριο ρε :X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Η ηλιακο.. η μανα μου εχει ενα 160 λιτρα και μεχρι να αδειασει ολο εχει ξναζεστανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αγαπημένο καψουροτράγουδο των Transformers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πως λεγεται αυτος που οδηγαει με το αμαξι στο πανω δρομο και οδηγαει καπως ομαλα τη διαδρομη;;; Ανωμαλοσ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 πως λεγεται αυτος που του αρεσει το ice tea στα γιαπωνεζικα;;πινει τσαι πως λεγεται ο βιαστης στα ισπανικα;ετσι και σε κατσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Star12....πραγματικό ΑΣΤΕΡΙ!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οου μαη γκαντ γουαη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 νεος σεριφης στην πολη ή απλα δεν σε εχω πετύχει πουθενα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγω σε εχω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagelisDer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν ξανά γράφτηκε. Είναι ένας γάιδαρος και ενα άλογο και κάθονταν στο σπίτι του αλόγου και έπιναν τσίπουρα. Ξαφνικα λέει το άλογο: Ελα γαιδαρε να σου δείξω και το υπόλοιπο σπίτι. Έτσι κι έγινε. Απο εδώ τoυ λέει είναι η κουζίνα, απο εκεί τα δωμάτια και εδώ το χολ. Καθώς διέσχιζαν το διάδρομο ο γάιδαρος βλέπει ενα δωμάτιο γεμάτο τρόπαια, κύπελα, μετάλλια, βραβεία κλπ. Ρωτάει λοιπόν το άλογο: Τι είναι όλα αυτά; "Ααα του κανει, όταν ήμουν νεος τα κέρδισα στον υπό δρόμο. Ήμουν το πιο γρήγορο άλογο". Φεύγοντας ο γάιδαρος απογοητευμένος αναρωτιόταν στο δρόμο: Ρεζίλι θα γίνω την αλλη εβδομαδα που θα ερθει το άλογο στο σπίτι. Δεν έχω να του δείξω τίποτα. Είμαι αποτυχημένος. Μετα από μέρες ο γάιδαρος σερφαρε στο νετ και βλέπει μια άφησα ζέβρας και του έρχεται φλασια. Την παράγγειλε λοιπον και μόλις ήρθε την εστεισε στην μέση του σαλονιού. Όταν ήρθε η μέρα της επίσκεψης του αλόγου μπαίνει μέσα βλέπει την αφίσα το αλογο και λέει ρε γαιδαρε τι είναι αυτό? Ααα του κανει να όταν ήμουν νεος έπαιζα στη juventus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οου μαη γκαντ γουαη Μπικόζ ντεμόκρασι, δατς γουάη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 - Δεν θέλω να σε στεναχώρησω, αλλά η δικιά σου έγινε λιώμα χτες στο πάρτυ!- Αφού δεν πίνει ρε.... Ούτε που το βάζει στο στόμα!- Δεν θέλω να σε ξαναστεναχωρήσω.... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις