salazar1991 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 πως λέγεται η τραγουδίστρια που ξέρει να αναπτύσσει συνάρτηση σε άθροισμα απείρων ορων . . . . . . . . Ελένη Φουριέιρα.. Το τερμάτισες ρε μαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ναι έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση το παραδέχομαι...και μετά με έντυσε η νονά μου και φύγαμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το τερμάτισες ρε μαν Έλατε ρε παιδιά είπα να βάλω και εγώ ενα κρύο και πέσατε να με φάτε (σε σχεση με κάτι αλλά ήταν καλό όμως χαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) explain το διαβασα με φωνη dalek Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2014 από hackerW32 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 το διαβασα με φωνη dalek DW FAN SPOTTED!!! ETERMINATE!!!! Και γω το ιδιο εκανα Ήρθε ο ηλεκτρολόγος για μια βλάβη, δεν έβγαλε άκρη, τον έπιασε κόψιμο, βούλωσε την χέστρα, τώρα θέλω και υδραυλικό... Ήταν ένας τύπος που η γυναίκα του είχε τα γενέθλια της. Πηγαίνει σε ένα Pet Shop και βλέπει ένα βατραχάκι. - Αυτό εδώ πόσο κοστίζει; Ρωτάει τον υπάλληλο - Ξέρετε το συγκεκριμένο ζωάκι είναι ξεχωριστό και κοστίζει 300 ευρώ, λέει ο πωλητής. - Τόσο πολύ, γιατί; - Ξέρετε το συγκεκριμένο βατραχάκι κάνει πολύ καλές πίπες, λέει ο πωλητής. Χωρίς να το σκεφτεί ο τύπος το αγοράζει. Το πάει στη γυναίκα του για δώρο, χωρίς εκείνη να εντυπωσιαστεί πολύ. Κάθε μέρα ο τύπος γυρνώντας από τη δουλειά, έπαιρνε το βατραχάκι και πήγαινε στην τουαλέτα. Αυτό γινόταν αρκετό καιρό και η γυναίκα του είχε παραξενευτεί. Μια μέρα λοιπόν την έστησε πίσω από την πόρτα για να κρυφακούσει. Ακούει λοιπόν: « Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σοτάρουμε σε λίγο λάδι και αφού το βάλουμε στην κατσαρόλα το ανακατεύουμε αργά…» Ακούει αυτά η γυναίκα του και μπαίνει αιφνιδιαστικά στην τουαλέτα. Βλέπει το βατραχάκι να παίρνει πίπα στον άνδρα της και εκείνος να του διαβάζει τον τσελεμεντέ. Γυρίζει λοιπόν και της λέει: - Έτσι και το μάθω να μαγειρεύει, έχεις πάρει τον πούλο!!! γεια σας φερατε επιτελους προφυλακτικα? -ναι,τωρα εχουμε -ωραια.βαλτα στον κωλο σου και φερε μου ενα τεστ εγκυμοσυνης!!!!!!!!!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 DW FAN SPOTTED!!! ETERMINATE!!!! Και γω το ιδιο εκανα DETERMINATE! DETERMINATE!!! (αν δημιουργεί σε κανα browser προβλημα η υπογραφη μου παρακαλο ενα pm.) οταν δεν υπαρχει ποστ απο κατω ξεφευγει.. ffs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 http://prntscr.com/3xgubh 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 οταν δεν υπαρχει ποστ απο κατω ξεφευγει.. ffs Ελα, πες την αληθεια, επιτηδες το κανες!!! Ωραιος τροπος για να σου απαντανε παντα lol Btw στο screenshot του καρχαρια , ειναι σα να κλαιει (επειδη δεν υπαρχει απαντηση?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 " ο Καραγκούνης είναι ο μόνος παίχτης που έχει δικό του σπρέη στην κωλοτσέπη". (από τα άπειρα τουήτς τα σχετικά με το μουντιάλ που αναδημοσιεύονται...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 πως λεγεται αυτος που οδηγαει με το αμαξι στο πανω δρομο και οδηγαει καπως ομαλα τη διαδρομη;;;Ανωμαλοσ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosTsolakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 πως λέγεται αυτός που δεν έχει μέση. "Μεσηχωρις" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τον δούλεψαν τον Γκέκα....κάποιος τον τρόλαρε και του 'πε οτι θα κάνουν remake της προπέρσινης διαφήμισης του EURO αλλά για το MUNDIAL αυτή τη φορά! Δεν έφταιγε το παλικάρι...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ειπα 5 αστεια στον Καρνεζη. . . . . . . . δεν επιασε κανενα.. -Κυριε Σαντος ωραιο αγαλμα -Ο Καρνεζης ειναι Ρε τι γκολαρα βάλαμε χθες!!! Έμεινα Καρνεζης όταν το είδα!!! -Να ζήσετε. -Άει γ@μ3ίσου. . . . . . . . . . . . . . . Διάλογος Παπασταθόπουλου και Γκέκα την ώρα των ευχών για το ευτυχές γεγονός στην εκκλησία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 *stolen* MONO ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: MONO ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Παμε μαεστρο........ "Τρώει ένας άνδρας σε ένα μοδάτο ρεστοράν και είναι στο διπλανό τραπέζι τρώει μία εντυπωσιακή ξανθιά. Συνέχεια την κοιτάζει, αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο να πάει να της μιλήσει. Ξαφνικά η ξανθιά φταρνίζεται και το γυάλινο μάτι της πετάγεται στον αέρα προς την μεριά του άνδρα.Το πιάνει αυτός στον αέρα, και της το δίνει.- Ω, θεέ μου! λέει η γυναίκα καθώς ξαναβάζει το μάτι στην θέση του. Χίλια συγγνώμη! Αφήστε με να σας κεράσω το δείπνο για να σας αποζημιώσω.Τρώνε το υπόλοιπο δείπνο τους μαζί, και φεύγοντας η γυναίκα τον καλεί στο σπίτι της για ένα τελευταίο ποτό. Πηγαίνουν σπίτι και μετά από λίγο τον παίρνει στην κρεβάτοκάμαρα και αρχίζει να τον γδύνει. Κάνουν άγριο, παθιασμένο σεξ ξανά και ξανά όλη την νύχτα. Το επόμενο πρωί όταν ξυπνάει ο άνδρας, η γυναίκα έχει ήδη ξυπνήσει και του φέρνει πρωινό στο κρεβάτι. Ο τύπος εντυπωσιάζεται:- Ξέρεις, είσαι η τέλεια γυναίκα. Είσαι τόσο καλή με κάθε άνδρα που συναντάς; - Όχι, απαντά αυτή. Απλά το μάτι μου έπεσε σε σένα.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις