nickelodeon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Πώς λέγεται ένα έντομο που οδηγάει ΤΑΧΙ εντoμεTAXI Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από nickelodeon 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πώς λέγεται ένα έντομο που οδηγάει ΤΑΧΙ εντoμεTAXI ποιό είναι το αντίθετο του εντοΜΕTAXI ?? σούζαΜΕTAXI 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 - Ευτυχία, γύρνα, θα σου δώσω 1.000.000 €. - ΟΚ αγόρι μου έρχομαι Ηθικό δίδαγμα Τα ΠΟΛΛΑ λεφτά φέρνουν την Eυτυχία. Οι γυναικες ειναι πουτ@νες Αν ειναι να διορθωσεις κατι καντο σωστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 -Βγαίνει η άλλη με τη στάμπα στην μπλούζα, κοιτάμε τι γράφει η στάμπα και νομίζει ότι κοιτάμε τα βυζιά της -Τι έγραφε; -Δεν ξέρω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ένα δικό μου Πάω στο αυτί της άλλης και της ψιθυρίζω -ON με κοιτάει γεμάτη απορία και την ρωτάω -Άναψες; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 -Ναι, επείγοντα; Η γυναίκα μου γεννάει θέλω βοήθεια. -Το πρώτο της παιδί είναι; -Οχι ο άντρας της. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αντί για αντί-ντόπινγκ κοντρόλ, ο Κιελίνι έφυγε για αντι...τετανικό Ο Σουάρεζ δάγκωσε και την γλώσσα του Τσιώλη όταν πήγε να πει σωστά Ουρουγουάη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τι κανει ο θεος οταν βαριεται??Φτιαχνει κινεζους... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 16 κορυφαία Smartphones που μόλις ήρθαν. Όλα στο www.plaisio.gr <-- τυχαιο; δεν νομιζω!! ♫♪I just wanna feel♪♫ επισης αυριο θα φαω γεμιστα, στα οποια η μανα μου ξεχασε να δοκιμασει την φετα πριν την βαλει στην σαλτσα και μαλον αυριο θα καψω την εξάτμιση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πάμε μουντιαλικά ανέκδοτα: Πόσα σημάδια θέλετε για να το πιστέψετε; Έπεσε ο Σαμαράς και σώθηκε η Ελλάδα ------------- Είναι σε ένα αεροπλάνο ένας Άγγλος, ένας Ισπανός και ένας Ιταλός. Ξαφνικά ρωτάνε: ωπ, πού είναι ο Έλληνας; ------------- Ο Σουάρεζ μετά τον αγώνα δήλωσε "καλός παίχτης Κιελίνι, αλλά δεν τρώγεται με τίποτα" 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 - ο μπαμπάς μου δουλεύει σε εργοστάσιο σοκολάτας - Toblerone; - όχι, του χρωστάνε πέντε μισθούς... 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 - ο μπαμπάς μου δουλεύει σε εργοστάσιο σοκολάτας - Toblerone; - όχι, του χρωστάνε πέντε μισθούς... Οι επιρροές ειναι σαφείς παντως. Σχολη παει να δημιουργήσει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις Αλλά πόσες φορές θα πάρεις φάουλ . . . .. .. . .. . . . . . .. Γιώργος Καραγκούνης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 -Ξέρεις με ποιον βασικό της Ελλάδας γελάω? -Με ποιον? -Το μισθό. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις