Δημοφιλής ανάρτηση -Mayhem- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η γυναίκα μου γεννούσε το πρώτο μας παιδί.. Ούρλιαζε λοιπόν :- Βγάλτε το από μέσα μου!!!!! Δώστε μου τα φάρμακα!!!Γυρνάει, με κοιτάει και μου λέει :- Εσύ μου το έκανες αυτό καθίκι!!!!Οπότε γυρνάω κι εγώ και της απαντάω ηρεμότατα :- Αν θυμάσαι καλά, εγώ από πίσω ήθελα να σε πάρω, αλλά εσύ έλεγες πως θα πονάει... 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 -Τι βλέπεις;- Μια ταινία με άλογα.- Και καταλαβαίνεις τι λένε;- Έχει ιππότιτλους. -Μπαμπά θα πάμε εκδρομή στην βουλή να πάω; -Παιδί μου είσαι πολύ μικρός για μπουρδέλο... - Σε σκέφτομαι συνέχεια. Εσύ;- Εγώ γιατί να με σκέφτομαι; -Χάσαμε στο πόλο -Ναι τα ύδατα χάλια σας Όσοι έχουν εξεταστική τώρα Good luck 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λάηκ για την υπογραφή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λείπει και ο Σωτηρακόπουλος να μας πει ότι τελευταία φορά που ξεκίνησε Μουντιάλ με αυτογκόλ ήταν το 530 πχ στα Γαυγάμηλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ενας κατα φαντασιαν ασθενης,επισκεπτεται εναν αρκετα ειλικρινη γιατρο. Νομιζει οτι ειναι χαλια αλλα ολες οι εξετασεις που του κανει δειχνουν οτι ειναι περδικι. Αυτος τον χαβα του. Σε 3 μερες ξαναεπισκεπτεται τον γιατρο. - Γιατρε μου ,παλι αισθανομαι χαλια! - Μα τι εχετε παλι? -Δεν ξερω.Αισθανομαι ασχημα,αλλα απο την αλλη κοιμαμαι σαν πουλακι,τρωω σαν αλογο και αισθανομαι δυνατος σαν βοδι.Τι να ειναι? - Φιλε μου,δεν χρειαζεστε γιατρο.Χρειαζεστε κτηνιατρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 εχει μεγαλο ραμφος,2 μετρα ανοιγμα φτερων ζει στην κρητη και απο το στομα του ξερναει ο φωτιες...τι ειναι?----------------- ο zippas 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πως την πέφτουν οι μαθηματικοί?κοπελια μου την εχεις κανει γνησιως αυξουσα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 -Αδελφέ μάντεψε!-Όχι αδελφέ, εσύ μάντεψε! ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πως την πέφτουν οι μαθηματικοί? κοπελια μου την εχεις κανει γνησιως αυξουσα Μου θύμισε κάτι αυτό. Με την παρέα μου όταν βγαίναμε καμιά βόλτα στην πλατεία βράδυ που έχει μπόλικο κόσμο να δείς(βέβαια να μας πήγαινε να την πέσουμε σε κάποια),καθόμασταν και λέγαμε μαλακίες,βγάζαμε ατάκες και φανταστικούς διαλόγους σε κάποια φάση είχαμε πεί αυτή την στοιχομυθία πάς εσύ ο μάγκας έχεις κάνει το "φοβερό" καμάκι και σου λέει -Γιατι μου την πέφτεις; και απαντάς -Εσύ γιατί μου την σηκώνεις; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σ'ένα παράλληλο σύμπαν, οπου τα καρότα πάνε παραλία και βάζουν ανθρωπέν... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 -Έχεις ένα φιλτράκι?-Έχω.-Έχεις και χαρτάκι?-Έχω.-Ωραία. Έχεις και καπνό?-Έχω.-Κομπλέ.Το γκομενακι δικό σου? Eπιπλέον ρατσιστικό Μαθηματικά 1 θέμα 1οΠοια είναι η ταυτότητα του yuri? - Δεν εχει ταυτότητα, είναι Aλβανός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 - Καλησπέρα σας, από την Εθνική τηλεφωνούμε - Παιδιά δε μπορώ να αναλάβω ομάδα τώρα. Κρατήστε τον Σάντος Τουτ, τουτ, τουτ, τουτ, τουτ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 -Σιγά μην γίνουμε σαν τους γερμανούς που αγοράζουν μια φέτα καρπούζι..-Καλησπέρα πόσο να βάλω;-5€ αμόλυβδη αδερφέ.. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 σαγιονάρες οκμαγιό οκγυαλιά οκαντιλιακό οκφουσκωτό στρώμα οκπετσέτες οκρεκέτες οκψάθα οκ εντάξει, χώρεσαν όλα στο πατάρι! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τι ειναι αυτο που κάνει " αρκ , αρκ αρκ .." ? Ένα κοράκι που πεταει ανάποδα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις