Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν έχει ξαναγραφτεί αγνοήστε το Σκότωσα ένα κουνούπι.. και καθώς αργοπέθαινε με κοίταξε στα μάτια και με βαριά φωνή μου είπε.."Το αίμα σου ρε αλήτη??" 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 What's Forrest gumps password? 1forrest1 Ενας σκιουρος ζει σε ενα πευκο και μια μερα νιωθει ενα δυνατο κουνημα,κοιταω κατω και βλεπει εναν ελεφαντα να ανεβαινει το δεντρο.Οποτε ρωταει ο σκιουρος: -Γιατι προσπαθεις να σκαρφαλωσεις στο δεντρο μου? -Ερχομαι πανω για να φαω ορισμενα αχλαδια,ειπε ο ελεφαντας. -Ηλιθιε αυτο ειναι πευκο,δεν υπαρχουν αχλαδια. -Το ξερω,εφερα τα δικα μου. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Η άλλη μου ευχήθηκε για τα αδέρφια μου 6 μέρες μετά: ''αν και καθυστερημένα, να τα χαίρεσαι''. Εντάξει είναι λίγο χαζά, αλλά είναι τρόπος αυτός;; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ιησούς: Πέτρο, έλα εδώ.Πέτρος: Τι είναι δάσκαλε;Ιησούς: y=x²Πέτρος: Τι είναι αυτό δάσκαλε;Ιησούς: Παραβολή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ιησούς: Πέτρο, έλα εδώ. Πέτρος: Τι είναι δάσκαλε; Ιησούς: y=x² Πέτρος: Τι είναι αυτό δάσκαλε; Ιησούς: Παραβολή. Ουτε το πρωτο δλδ ε θυμασαι;;; http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=4942146 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 -Γαμωκαροτέν, κωλονιβέα, πουτανοχαβάιαν τρόπικ, μαλακόπερτον, σκατοκορρές..-Τι είναι αυτά που λες ρε;........ -Καντηλιακά 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 What's Forrest gumps Elmer Gump's password? 1forrest1 Fixed δουλεύει και με Forrest Fudd's passwrod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ιησούς: Πέτρο, έλα εδώ. Πέτρος: Τι είναι δάσκαλε; Ιησούς: y=x² Πέτρος: Τι είναι αυτό δάσκαλε; Ιησούς: Παραβολή. Ουτε το πρωτο δλδ ε θυμασαι;;; http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=4942146 Εν τω μεταξύ είναι γραμμένο ΙΔΙΟ, ούτε c/p. Δεν πειράζει, δε το χορταίνω ποτέ αυτό το ανέκδοτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 τι ειπε ο prince william στην κουνιαδα του οταν τον ειδε να τρωει σοκολατα;;θες μια πιπα;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ο lucifer κατι εχει κανει και εχει μονίμως 666 μηνυματα ------- ρε πατε καλα auto play στην αρχικη 3 το βραδυ; ειχα τερμα τα ηχεια ξεχασμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ΓΙΑΤΡΟΣ: Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής.... ΑΝΔΡΑΣ: Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;;, σοκαρισμένος, Πες μου μπορώ να κάνω KATI για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ.... ΓΙΑΤΡΟΣ: Τηγανητά τρως; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα τα κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Αν είναι να ζήσω παραπάνω..... ΓΙΑΤΡΟΣ: Λιπαρά τρως; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα τα κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Αν είναι να ζήσω παραπάνω..... ΓΙΑΤΡΟΣ: Ξενυχτάς; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα το κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Αν είναι να ζήσω παραπάνω..... ΓΙΑΤΡΟΣ: Σεξ κάνεις συχνά; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα το κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Αν είναι να ζήσω παραπάνω..... ΓΙΑΤΡΟΣ: Καπνίζεις; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα το κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Αν είναι να ζήσω παραπάνω..... ΓΙΑΤΡΟΣ: Αλκοόλ πίνεις; ΑΝΔΡΑΣ: Ναι ΓΙΑΤΡΟΣ: Θα το κόψεις! ΑΝΔΡΑΣ: Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες, πόσο παραπάνω θα ζήσω; ΓΙΑΤΡΟΣ: Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις... αλλά θα σου φανεί αιώνας... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ακουσα στο ραδιο οτι ενας τρελος παει αναποδα στο δρομο... Μαλακιες ολοι αναποδα πανε.Προσοχη!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ακουσα στο ραδιο οτι ενας τρελος παει αναποδα στο δρομο... Μαλακιες ολοι αναποδα πανε.Προσοχη!!! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η χρονομηχανή μου επιτέλους δουλεύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Η Εθνική Ελλάδος επισκέφτηκε σήμερα ένα ορφανοτροφείο στη Βραζιλία."Σου ραγίζει την καρδιά να βλέπεις τα λυπημένα τους πρόσωπα , χωρίς καμιά ελπίδα " ............είπε ο Nταβιντ (6 ετών) 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η χρονομηχανή μου επιτέλους δουλεύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρόσεχε λοιπόν μην πάθεις ότι και ο φίλος : :P http://www.youtube.com/watch?v=1VHmavD4NyM 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις