Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας βοσκός πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην πόλη. Βλέπει ένα μεγάλο κτίριο και ρωτάει το φύλακα τι είναι αυτό. Αυτός του λέει:
 - Αυτό είναι σχολείο. Βάζεις μοσχάρια (αμόρφώτους ανθρώπους) και βγάζεις μορφωμένους ανθρώπους.
Ο βοσκός που ήταν ανόητος  άφησε ένα μοσχάρι εκεί. Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και ζητάει να δεί το μόσχο. Ο φύλακας όμως είχε αλλάξει και δεν ήξερε το περιστατικό, οπότε τον στέλνει στον διευθυντή του σχολείου που κατα σύμπτωση λεγόταν Μόσχος. Μπαίνει ο βοσκός στο γραφείο του διαυθυντή:
-Μόσχο μου, είσαι καλά;
-Σας γνωρίζω κύριε;
-Μόσχο μου ξέχασες που σε τάιζα χορταράκι στα λιβάδια;
Τον πετάει έξω ο διευθυντής. Την επόμενη μέρα ξαναέρχεται ο βοσκός με ένα μεγάλο μοσχάρι και ξαναπάει στο γραφείο του διευθυντή.
-Κύριε, τι είναι αυτό;
-Εμένα δε με θυμάσαι μόσχο μου.....
αλλά τη μάνα σου;;;;

Ήταν ένας φυσιολάτρης, που είχε πάει βόλτα στην εξοχή. Κάποια στιγμή  όμως ήθελε να κάνει την ανάγκη του. Έψαξε λοιπόν για ένα μέρος για να ξαλαφρώσει. Βλέπει μια λιμνούλα, πηγαίνει πίσω από κάτι θάμνους, κατεβάζει το παντελόνι του και τα κάνει. Φεύγοντας ακούει πίσω του:
-Παπα παπα
Γυρίζει και βλέπει ένα παπάκι με λίγα σκ@τά πάνω του.
-Αχ καημενούλη, τι σου έκανα. Ας σε καθαρίσω. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά.
Λέει και καθαρίζει το παπάκι με τα χέρια του. Καθαρό τώρα το παπάκι, το αφήνει και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:
-Παπα παπα
Γυρίζει και βλέπει ένα άλλο παπάκι με πιό πολλά σκ@τά αυτή τη φορα.
-Αχ καημενούλη, τι έκανα και σε σένα. Θα σε καθαρίσω όμως. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά
Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει κάτω το δεύτερο παπάκι και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:
-Παπα παπα
Γυρίζει και βλέπει πάλι άλλο ένα παπάκι γεμάτο σκ@τά !
-Αχ καημενο μου, τι σου έκανα. Θα σε καθαρίσω και εσένα.Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά
Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει το παπάκι κάτω, καθαρό πια και φεύγοντας ακούει μια φωνή από το δίπλα θάμνο.
-Πσσσστ ! Φιλαράκο, μήπως σου βρίσκεται καθόλου χαρτί γιατί μου τελείωσαν τα παπάκια;

Επεξ/σία από Deus ex machina
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας βοσκός πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην πόλη. Βλέπει ένα μεγάλο κτίριο και ρωτάει το φύλακα τι είναι αυτό. Αυτός του λέει:

- Αυτό είναι σχολείο. Βάζεις μοσχάρια (αμόρφώτους ανθρώπους) και βγάζεις μορφωμένους ανθρώπους.

Ο βοσκός που ήταν ανόητος  άφησε ένα μοσχάρι εκεί. Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και ζητάει να δεί το μόσχο. Ο φύλακας όμως είχε αλλάξει και δεν ήξερε το περιστατικό, οπότε τον στέλνει στον διευθυντή του σχολείου που κατα σύμπτωση λεγόταν Μόσχος. Μπαίνει ο βοσκός στο γραφείο του διαυθυντή:

-Μόσχο μου, είσαι καλά;

-Σας γνωρίζω κύριε;

-Μόσχο μου ξέχασες που σε τάιζα χορταράκι στα λιβάδια;

Τον πετάει έξω ο διευθυντής. Την επόμενη μέρα ξαναέρχεται ο βοσκός με ένα μεγάλο μοσχάρι και ξαναπάει στο γραφείο του διευθυντή.

-Κύριε, τι είναι αυτό;

-Εμένα δε με θυμάσαι μόσχο μου.....

αλλά τη μάνα σου;;;;

Ήταν ένας φυσιολάτερη, που είχε πάει βόλτα στην εξοχή. Κάποια στιγμή  όμως ήθελε να κάνει την ανάγκη του. Έψαξε λοιπόν για ένα μέρος για να ξαλαφρώσει. Βλέπει μια λιμνούλα, πηγαίνει πίσω από κάτι θάμνους, κατεβάζει το παντελόνι του και τα κάνει. Φεύγοντας ακούει πίσω του:

-Παπα παπα

Γυρίζει και βλέπει ένα παπάκι με λίγα σκ@τά πάνω του.

-Αχ καημενούλη, τι σου έκανα. Ας σε καθαρίσω. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά.

Λέει και καθαρίζει το παπάκι με τα χέρια του. Καθαρό τώρα το παπάκι, το αφήνει και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:

-Παπα παπα

Γυρίζει και βλέπει ένα άλλο παπάκι με πιό πολλά σκ@τά αυτή τη φορα.

-Αχ καημενούλη, τι έκανα και σε σένα. Θα σε καθαρίσω όμως. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά

Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει κάτω το δεύτερο παπάκι και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:

-Παπα παπα

Γυρίζει και βλέπει πάλι άλλο ένα παπάκι γεμάτο σκ@τά !

-Αχ καημενο μου, τι σου έκανα. Θα σε καθαρίσω και εσένα.Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά

Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει το παπάκι κάτω, καθαρό πια και φεύγοντας ακούει μια φωνή από το δίπλα θάμνο.

-Πσσσστ ! Φιλαράκο, μήπως σου βρίσκεται καθόλου χαρτί γιατί μου τελείωσαν τα παπάκια;

Όταν μεγαλώσω θελω να γίνω ΦΥΣΙΟΛΑΤΕΡΗ και τα παπάκια να μου λένε

"Πάπα πάπα"

Επεξ/σία από gamanos
  • Like 1

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ένας βραζιλιάνος γράφει στο google: "kalimera zoi episode 1245 brazilian subs"..

tumblr_mox06rfh241r71lmxo1_500.gif

tumblr_mjnx1nBfUN1s2kzvmo1_.gif

Σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν ενας Κινεζος κανει τατουαζ ελληνικα γραμματα

• Like 6

ηρθα

-Πήγαμε για καραοκε σε μπαρακι στην Κρητη αλλα πιναμε κατι σφηνάκια που μας εκαναν φάλτσους.
-Καλά τι πίνατε?
-Στικουδιές.

εφυγα

• Like 13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...