dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνδρες προτιμούν μαύρα και κόκκινα εσώρουχα...Έτσι κι αλλιώς άλλα χρώματα δεν ξέρουν!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εννοείς τα χρώματα της ρουλεττας;;; Έχει και ένα πρασινακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένας βοσκός πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην πόλη. Βλέπει ένα μεγάλο κτίριο και ρωτάει το φύλακα τι είναι αυτό. Αυτός του λέει: - Αυτό είναι σχολείο. Βάζεις μοσχάρια (αμόρφώτους ανθρώπους) και βγάζεις μορφωμένους ανθρώπους.Ο βοσκός που ήταν ανόητος άφησε ένα μοσχάρι εκεί. Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και ζητάει να δεί το μόσχο. Ο φύλακας όμως είχε αλλάξει και δεν ήξερε το περιστατικό, οπότε τον στέλνει στον διευθυντή του σχολείου που κατα σύμπτωση λεγόταν Μόσχος. Μπαίνει ο βοσκός στο γραφείο του διαυθυντή:-Μόσχο μου, είσαι καλά;-Σας γνωρίζω κύριε;-Μόσχο μου ξέχασες που σε τάιζα χορταράκι στα λιβάδια;Τον πετάει έξω ο διευθυντής. Την επόμενη μέρα ξαναέρχεται ο βοσκός με ένα μεγάλο μοσχάρι και ξαναπάει στο γραφείο του διευθυντή.-Κύριε, τι είναι αυτό;-Εμένα δε με θυμάσαι μόσχο μου.....αλλά τη μάνα σου;;;;Ήταν ένας φυσιολάτρης, που είχε πάει βόλτα στην εξοχή. Κάποια στιγμή όμως ήθελε να κάνει την ανάγκη του. Έψαξε λοιπόν για ένα μέρος για να ξαλαφρώσει. Βλέπει μια λιμνούλα, πηγαίνει πίσω από κάτι θάμνους, κατεβάζει το παντελόνι του και τα κάνει. Φεύγοντας ακούει πίσω του:-Παπα παπαΓυρίζει και βλέπει ένα παπάκι με λίγα σκ@τά πάνω του.-Αχ καημενούλη, τι σου έκανα. Ας σε καθαρίσω. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά.Λέει και καθαρίζει το παπάκι με τα χέρια του. Καθαρό τώρα το παπάκι, το αφήνει και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:-Παπα παπαΓυρίζει και βλέπει ένα άλλο παπάκι με πιό πολλά σκ@τά αυτή τη φορα.-Αχ καημενούλη, τι έκανα και σε σένα. Θα σε καθαρίσω όμως. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τάΛέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει κάτω το δεύτερο παπάκι και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του:-Παπα παπαΓυρίζει και βλέπει πάλι άλλο ένα παπάκι γεμάτο σκ@τά !-Αχ καημενο μου, τι σου έκανα. Θα σε καθαρίσω και εσένα.Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τάΛέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει το παπάκι κάτω, καθαρό πια και φεύγοντας ακούει μια φωνή από το δίπλα θάμνο.-Πσσσστ ! Φιλαράκο, μήπως σου βρίσκεται καθόλου χαρτί γιατί μου τελείωσαν τα παπάκια; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από Deus ex machina 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ήρθε ο άλλος χθες 17 χρονών να μου πάρει το σκαμπό! Λίγος σεβασμός πιτσιρικά.....εμένα που με βλέπεις έχω προλάβει Βίσση με περίοδο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 "Ανέκδοτα" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένας βοσκός πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην πόλη. Βλέπει ένα μεγάλο κτίριο και ρωτάει το φύλακα τι είναι αυτό. Αυτός του λέει: - Αυτό είναι σχολείο. Βάζεις μοσχάρια (αμόρφώτους ανθρώπους) και βγάζεις μορφωμένους ανθρώπους. Ο βοσκός που ήταν ανόητος άφησε ένα μοσχάρι εκεί. Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και ζητάει να δεί το μόσχο. Ο φύλακας όμως είχε αλλάξει και δεν ήξερε το περιστατικό, οπότε τον στέλνει στον διευθυντή του σχολείου που κατα σύμπτωση λεγόταν Μόσχος. Μπαίνει ο βοσκός στο γραφείο του διαυθυντή: -Μόσχο μου, είσαι καλά; -Σας γνωρίζω κύριε; -Μόσχο μου ξέχασες που σε τάιζα χορταράκι στα λιβάδια; Τον πετάει έξω ο διευθυντής. Την επόμενη μέρα ξαναέρχεται ο βοσκός με ένα μεγάλο μοσχάρι και ξαναπάει στο γραφείο του διευθυντή. -Κύριε, τι είναι αυτό; -Εμένα δε με θυμάσαι μόσχο μου..... αλλά τη μάνα σου;;;; Ήταν ένας φυσιολάτερη, που είχε πάει βόλτα στην εξοχή. Κάποια στιγμή όμως ήθελε να κάνει την ανάγκη του. Έψαξε λοιπόν για ένα μέρος για να ξαλαφρώσει. Βλέπει μια λιμνούλα, πηγαίνει πίσω από κάτι θάμνους, κατεβάζει το παντελόνι του και τα κάνει. Φεύγοντας ακούει πίσω του: -Παπα παπα Γυρίζει και βλέπει ένα παπάκι με λίγα σκ@τά πάνω του. -Αχ καημενούλη, τι σου έκανα. Ας σε καθαρίσω. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά. Λέει και καθαρίζει το παπάκι με τα χέρια του. Καθαρό τώρα το παπάκι, το αφήνει και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του: -Παπα παπα Γυρίζει και βλέπει ένα άλλο παπάκι με πιό πολλά σκ@τά αυτή τη φορα. -Αχ καημενούλη, τι έκανα και σε σένα. Θα σε καθαρίσω όμως. Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει κάτω το δεύτερο παπάκι και μόλις πάει να φύγει, πάλι ακούει πίσω του: -Παπα παπα Γυρίζει και βλέπει πάλι άλλο ένα παπάκι γεμάτο σκ@τά ! -Αχ καημενο μου, τι σου έκανα. Θα σε καθαρίσω και εσένα.Έτσι κι αλλιώς δικά μου ήταν τα σκ@τά Λέει και καθαρίζει και αυτό το παπάκι με τα χέρια του. Αφήνει το παπάκι κάτω, καθαρό πια και φεύγοντας ακούει μια φωνή από το δίπλα θάμνο. -Πσσσστ ! Φιλαράκο, μήπως σου βρίσκεται καθόλου χαρτί γιατί μου τελείωσαν τα παπάκια; Όταν μεγαλώσω θελω να γίνω ΦΥΣΙΟΛΑΤΕΡΗ και τα παπάκια να μου λένε "Πάπα πάπα" Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από gamanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Όταν μεγαλώσω θελω να γίνω ΦΥΣΙΟΛΑΤΕΡΗ και τα παπάκια να μου λένε "Πάπα πάπα" Όπως λέμε σοκολατερί ένα πράμα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σε ένα παράλληλο σύμπαν ένας βραζιλιάνος γράφει στο google: "kalimera zoi episode 1245 brazilian subs".. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σε ένα παράλληλο σύμπαν ένας βραζιλιάνος γράφει στο google: "kalimera zoi episode 1245 brazilian subs".. Σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν ενας Κινεζος κανει τατουαζ ελληνικα γραμματα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτό το "μη βουτάς με γεμάτο στομάχι "ευθύνεται που έμεινα πέρσι το καλοκαίρι μόνο με δύο μπάνια.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και που εισαι ζωντανος ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Προτιμώ την συμβουλή "Ποτέ μην τρως με άδειο στομάχι". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ηρθα -Πήγαμε για καραοκε σε μπαρακι στην Κρητη αλλα πιναμε κατι σφηνάκια που μας εκαναν φάλτσους.-Καλά τι πίνατε?-Στικουδιές. εφυγα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 τα'πιαμε ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 -Ναι καλησπερα 100 εκει;-Οχι ενας ειμαι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις