CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 το ειχα γραψει πριν απο 2 χρονια.. αρα δεν το ευγαλα απλα το θυμήθηκα.. Είναι το καλό γάλα, ε; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εβγαλα ευγαλα το δευτερο μου καθετε καλητερα οπως και το "η" στο καλυτερα ειναι δικιά μου ορθογραφία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Είναι το καλό γάλα, ε; ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 - Bγαίνει η άλλη με τη στάμπα στη μπλούζα, κοιτάμε τι γράφει η στάμπα και νομίζει ότι κοιτάμε τα βυζιά της.- Τι έγραφε;- Δεν ξέρω. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 - Ευρυπίδη βγήκες χτες;- Άσε Αριστοφάνη, έμπλέξα με τον Αισχύλο και τον Σοφοκλή, ήμασταν έξω και πίναμε μέχρι το πρωί...- Πω ρε φίλε, είστε τραγικοί! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εσυ δεν ήσουν mod; ή εχω αρχισει και τα χανω; Τον μπερδεύεισ με αυτόν μάλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πως λεγεται το junk food του Hannibal? Πιτογερο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 πως λεγεται ο στρατιωτης που ηρθε απο την στανη;; hakiστανος :shock: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 πως λεγεται ο στρατιωτης που ηρθε απο την στανη;; hakiστανος :shock: 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Ρε φίλε με είπε κάγκουρα!!-Και εσύ τι έκανες;-Τι να κάνω, έβαλα τέρμα μουσική, κάρφωσα πρώτη και έφυγα με παντιλίκια!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Πως σε λένε?-Γουινέα.-Χάρηκα....και για πες, τι νέα Γουινέα? Bad language alert: Μ'αρέσουν τα τραγούδια που συνδυάζουν σεξ, φαγητό και φύση. Π.χ. αυτο που λέει: ♪Πούτσο, κέτσαπ in the air. Πούτσο, κέτσαπ in the air ♪ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Μωρό μου τι θες για τα γενέθλιά σου; -Ενα μονόκερο -Σοβαρέψου ρε Μαρία! -Καλά... Να παντρευτούμε. -Θηλυκό η αρσενικό? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Μωρό μου τι θες για τα γενέθλιά σου; -Ενα μονόκερο -Σοβαρέψου ρε Μαρία! -Καλά... Να παντρευτούμε. -Θηλυκό η αρσενικό? έχουν φύλλο οι μονόκεροι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 έχουν φύλλο οι μονόκεροι? έχουν, μουριάς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 η μιση χαρα στο ανεκδοτο ειναι το gif ή το jpeg στις αντιδρασεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις