tzelen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν να εκτιμούν τα ανέκδοτα. Ή τοιν ορθωγραφεια.
kostas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει........ 2
onty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 on topic .. Πηγαινει ο Τοτος στον πατερα του: -Μπαμπα, εχω πολλες καυλες, και δεν εχω και γκομενα, θα παω να πηδηξω την γιαγια.! - Τι λες ρε τσογλανε , την μανα μου θα πηδηξεις;;; - Γιατι ρε μπαμπα, εσυ πως πηδας την δικια μου;; 6
koulislefkada Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 - Όλοι έχουμε ένα παιδί μέσα μας.- Αχ, ναι, κάθε μέρα.- Δεν εννοούσα αυτό Ναταλία Γερμανού. 9
marduc812 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 -ποιος θα διαβάσει ποίηση??? -κυρια κυρια κυρια εγω εγω εγω!!!! -οοοοοοοχι καρυωτακη άλλη φορά εσυ!!' 16
Basiliseven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 -Συγγνώμη μήπως είδατε ένα παιδί να πηδάει από δέντρο σε δέντρο..;-Ναι, μόγλης πέρασε... -θα με παντρευόσουν ακόμη και άν ήμουν χοντρή; -Δέν ξέρω,δεν παίρνω και Ορκα!!! 12
ultralisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 και εκεί που λες ότι πριν μια σελίδα έπιασες πάτο στην ποιότητα, έρχεται αυτή 3
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 -Πως σε λένε;-Στάβλο.-Είχατε άλογα;-Όχι, νονό 3χρονο. Η άλλη πάει στην παραλία απλώνει πάνω της λάδι,κυλιέται στην άμμο και νομίζει ότι είναι σεξυ.ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κουκλιτσα μουυυυυυυυ... σνίτσελ είσαι -Θέλω να ξεκινήσω δίαιτα αλλά θα πρέπει να βρω οικοδόμο.-Μήπως θες να πεις διαιτολόγο;-Όχι οικοδόμο. Να χτίσει την πόρτα της κουζίνας. 18
ougxar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 -Γιε μου, να ξέρεις ότι η πολύ μαλακια τυφλώνει. -Η Δήμητρα ειμαι μπαμπά... 10
Basiliseven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 -Θέλω να χωρίσουμε..-Cu + 2HgCl -> CuCl2 + 2Hg-Τωρα τι αντιδραση ηταν αυτη; Δεν πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας επειδή πιστεύω οτι κάτι κρύβεται πίσω απο αυτές 12
e-tic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 -Θέλω να χωρίσουμε..-Cu + 2HgCl -> CuCl2 + 2Hg -Τωρα τι αντιδραση ηταν αυτη; Μου θύμισε κάτι παρόμοιο απο την αρχή του thread.
Basiliseven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλά αν έψαχνε άτομο όλες τις προηγούμενες σελίδες θα έβρισκε ακριβώς αυτό και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα απο 2-3 φορές το καθένα
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Oι μήνες του 2014ΙανουάριοςΦεβρουάριοςΜάρτιοςΑπρίλιοςΜάιοςError 404ΙούλιοςΑύγουστοςΣεπτέμβριοςΟκτώβριοςΝοέμβριοςΔεκέμβριος - Φοράς σκουλαρίκι ρε;;!!!- Ναι....- Από πότε;;;- Από τότε που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο... -Μπαμπα, θες ψωμι να κανεις παπαρα;-Οχι, εκανα ηδη εναν... Πάω στο γυμναστήριο και κάθομαι στο ποδήλατο, ώσπου έρχεται ο γυμναστής και μου λέει:-Γιατί δεν κάνεις πετάλι;-Είμαι σε κατηφόρα 26
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε συ, ενα βουνο ανεκδοτα εγραψες, στα μιτινγκ δε λες κανενα. Σταματα να ποσταρεις κι αρχισεις να συγκεντρωνεις! Α, κι ενα απο τουιτερ: Άκουσα την Καλομοίρα να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο και θυμήθηκα τη γάτα μου ,όταν είχε κλειστεί κατά λάθος στο ψυγείο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις