dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 που ακριβως βρισκει κανεις εναν κvλο; για κοίτα πίσω ... on topic Λέει η άλλη " είμαι πολύ τυχερή , κάθε μέρα μου κάθεται όποιος μου αρέσει". Είναι το λεγόμενο καριοlucky... - Μώρο μου είμαι έγκυος !!! Τι θα ήθελες να είναι? - Πρωταπριλιά Mια ηλιο και δυο συννεφια μας παει......μας βλεπω να κανουμε το μαυρισμα της ζεβρας φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πως σε λένε; -Ρόζα -Τι σπουδάζεις; -Πληροφορική -Τί σας μαθαίνουν εκεί; -Τί λενε τα κομπιουτερς και οι αριθμοί 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οσο ζεις μαθαινεις. Τα ανεκδοτα του 2014 ειναι το τουιτερ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 για κοίτα πίσω ... ψυγειο by the way, δικό σου το σκυλακι; εχει ενας γείτονας μου ενα ιδιο ontopick, place holder Δυο ηλικιωμένα ζευγάρια απολάμβαναν μια φιλική κουβέντα όταν ο ένας από τους άντρες ρώτησε τον άλλο: - Κώστα, πώς ήταν η κλινική βελτίωσης μνήμης που επισκέφθηκες τον περασμένο μήνα; - Εκπληκτική! αναφώνησε ο Κώστας. Μας έμαθαν τις τελευταίες ψυχολογικές μεθόδους - οραματισμός, συσχέτιση - έκαναν θαύματα για μένα! - Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Πώς λέγεται αυτή η κλινική; Ο Κώστας κόλλησε. Σκεφτόταν επίμονα, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί. Μετά από λίγο όμως, έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο και ρώτησε: - Πώς λέγεται εκείνο το κίτρινο λουλούδι με τα πέταλα που μικρός παίζεις το "Μ' αγαπά δε μ' αγαπά"; - Εννοείς τη μαργαρίτα; - Ναι, αυτό είναι! και ευθύς γυρνάει προς τη γυναίκα του. -Μαργαρίτα, πώς λεγόταν εκείνη η κλινική; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ασθενής : Γιατρέ με πονάει το δεξί χέρι, το δεξί πόδι, το δεξί μέρος του κεφαλιού και ο δεξιός ώμοςΓιατρός : Να πάρεις κουστούμιΑσθενής : Κουστούμι;….γιατί;Γιατρός : Έχεις δεξίωση 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ασθενής : Γιατρέ με πονάει το δεξί χέρι, το δεξί πόδι, το δεξί μέρος του κεφαλιού και ο δεξιός ώμος Γιατρός : Να πάρεις κουστούμι Ασθενής : Κουστούμι;….γιατί; Γιατρός : Έχεις δεξίωση ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οτι εχει κολλησει ιωση δεξια..επειδη τον πονανε ολα τα δεξια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Φανταζομαι αυτα που αναπαραγετε απο το twitter, σκεφτομαι οτι κοροιδευετε και οσους βλεπουν Σεφερλη και γελαω με την αντιφαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οτι εχει κολλησει ιωση δεξια..επειδη τον πονανε ολα τα δεξια! πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καρα-ψαγμενο. Το πρωτο ανεκδοτο που θελει md5 αποκρυπτογραφηση για να το καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laikos123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αραγε τι να σχεδιάζουν οι μύγες όταν τρίβουν έτσι σατανικά τα χέρια/πόδια τους; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 να χεσουν στο φαι σου. εχω δει μηγα να χεζει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laikos123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 να χεσουν στο φαι σου. εχω δει μηγα να χεζει. πρέπει να ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 -Γιαγιά, έχω tmblr -Βοήθειααααα, το παιδί πνίγεται !!! - Πέρασαν κάτι αεροπλάνα και πετούσαν ρούμι και δυόσμο!!-Τι ΜΕ λες; τι φάση ήταν;;-Μοχιτικά -Από πού είσαι;-Από την Κύπρον.-Και τι ζώδιο είσαι;-Σκόρπιονς. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αγγλίδα στο ξενοδοχείο με ρωτάει ενώ παίζει Λαϊκό στα ηχεία: - I like this song. Who is the singer? - Ehmm,Σταμάτης Κόκοτας.. - Who? - Stopman Chichicken Φωναζεις στο σεξ;;φωναζω..αλλα δεν ερχεται. πως λεγεται ο σκυλος του τζειμς μποντ;;γαβ γαβ Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε χώρισα.Μα δεν με χώρισες ποτέ!Κοίτα έξω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ontopic -Λεονάρντο με ποιόν είναι τα παιδιά στο σπίτι -μόνα λίζα Mπαμ εκανε απο την αρχη το ξερω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις