Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυθεντικός Ελληνας είναι αυτός

που όταν τον βρίζει ο Άγγλος με "φακ γιου" απαντάει "φακ γιου εσυ ρε"...

σα κατι χαρακτήρες στο gta4 που μιλάνε ελληνικά

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ήταν ο Μήτσος και έπαιζε τάβλι με τον σκύλο του. μετά απο λίγο περνάει και ο Κώστας..

- ρε συ Μήτσο τί κάνεις ?

- καλά παίζω τάβλι με τον σκύλο.

- και ξέρει ο σκύλος τάβλι?

- αρχίδια ξέρει 4-2 χάνει..

• Like 16

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχαν μαζευτοί εκπρώσοποι τριών μυστικών υπηρεσίων της αμερικάνικης CIA,της ρώσικης KGB και της ελληνικής ΕΥΠ και προσπαθούσαν να βρούν ποιά είναι η καλύτερη μυστική υπηρεσία ως που σκέφτηκαν έναν διαγωνισμό.

Σε ένα τεράστιο δάσος θα αμολήσουν έναν λαγό,που θα φοράει ένα κολλάρο και μετά θα ψάξουν να τον βρούν,όποια μυστική υπηρεσία τον βρεί σε λιγότερες μέρες είναι η καλύτερη.

Αμολάνε τον λαγό λοιπόν και ψάχνει πρώτα η CIA .Βάζουν κάμερες στο δάσος χρησιμοποιούν κάθε κατασκοπευτικό μηχανισμό που έχουν κάνουν ερευνες πάντου ψηλά χαμηλά σκάβουν κιόλας μήπως είναι σα κανά λαγούμι περνάνε μώλις 2 εβδομάδες και τίποτα,στην τελική τα παράτησαν και λένε

-Εφόσον δεν μπορούμε να τον βρούμε εμείς δεν μπορεί και κανείς άλλος

Πάει δεύτερη η KGB και αυτή χρησιμοποεί οτιδήπωτε τεχνολογία μπορεί θερμικούς ανιχνευτές,δορυφόρους κλπ περνάει ένας μήνας τίποτα και λένε

-Δεν υπάρχει λαγός

Οι ΕΥΠ με την σειρά τους λέει

-Γατάκια κοιτάξτε να μαθαίνετε

Ξεκινά την έρευνα η ΕΥΠ και μώλις σε δυο τρείς μέρες γυρνάνε με μια αρκούδα που φοράει ένα κολάρο και την ακούνε να λέει

-Μαλάκες όχι άλλο ξύλο εντάξει λαγός είμαι

Επεξ/σία από Basiliseven
  • Like 13

Διαβαζετε με δικη σας ευθυνη !!! xD

Αρχαια ελλαδα, και καθονται ο Μακης και ο Τακης στην πολη-κρατος τους και διαλογιζονται.

Ξαφνικα περναει ενας:

-Γεια σου Μακη!

-Γεια σου Σ.

Οταν φευγει, ρωταει ο Τακης

-Καλα ρε, ποιος ειναι αυτος ο Σ?

-Δεν τον ξερεις; Ειναι ο Σακης, αλλα ολοι τον φωναζουν Σ. Ειναι διασημος φιλοσοφος και πολυ εξυπνος, επειδη λυνει αμεσως πανδυσκολους λογικους γριφους... Μαλιστα, σημερα εχει τουρνουα γριφων, αν θες παμε να δουμε τι θα παιχτει.

-Οκ δικε μου γαρ ενεσθαι, ας πηγαινωμεν.

Βλεπετε προφανως και μιλουσαν αρχαια ελληνικα, αφου βρισκονταν στην αρχαια ελλαδα. Πηγαινουν λοιπον στο τουρνουα, που διαγωνιζονται μονο ο Σακης και ενας αλλος. Πρωτος γριφος, ενας γορδιος δεσμος . απο λογικα παραδοξα, αφηρημενες δηλωσεις και γλωσσολογικα αινιγματα. Πεφτουν με τα μουτρα οι δυο διαγωνιζομενοι, ολοι ζητωκραυγαζουν για το φαβορι τον Σακη, αλλα ο αλλος φωναζει την σωστη απαντηση! Δευτερος γριφος, τα ιδια! Ο αλλος παικτης φωναζει την λυση, κοιταζοντας με μισος τον Σακη!

-Ωχ, Τακη, ο Σ. την εχει ασχημα...

-Γιατι, Μακη;

-Επειδη ο αλλος ειναι και αυτος πασιγνωστος διασημος φιλοσοφος, που εχει βαθυ μισος προς τον Σ. και του παει συνεχεια κοντρα... Μαλιστα συνηθιζει να παιρνει μερος σε αυτους τους διαγωνισμους, μονο και μονο για να μην λυσει τους γριφους ο Σ...

-Καλα ρε Μακη, και ποιος ειναι αυτος δηλαδη;

-Μα δεν ειναι προφανες; Ειναι ο ...

... θα λυσω, μη λυσει ο Σ

• Like 15

Αρχαια ελλαδα, και καθονται ο Μακης και ο Τακης στην πολη-κρατος τους και διαλογιζονται.

Ξαφνικα περναει ενας:

-Γεια σου Μακη!

-Γεια σου Σ.

-Δεν τον ξερεις; Ειναι ο Σακης, αλλα ολοι τον φωναζουν Σ. Ειναι διασημος φιλοσοφος και πολυ εξυπνος, επειδη λυνει αμεσως πανδυσκολους λογικους γριφους... Μαλιστα, σημερα εχει τουρνουα γριφων, αν θες παμε να δουμε τι θα παιχτει.

Βλεπετε προφανως και μιλουσαν αρχαια ελληνικα, αφου βρισκονταν στην αρχαια ελλαδα. Πηγαινουν λοιπον στο τουρνουα, που διαγωνιζονται μονο ο Σακης και ενας αλλος. Πρωτος γριφος, ενας γορδιος δεσμος . απο λογικα παραδοξα, αφηρημενες δηλωσεις και γλωσσολογικα αινιγματα. Πεφτουν με τα μουτρα οι δυο διαγωνιζομενοι, ολοι ζητωκραυγαζουν για το φαβορι τον Σακη, αλλα ο αλλος φωναζει την σωστη απαντηση! Δευτερος γριφος, τα ιδια! Ο αλλος παικτης φωναζει την λυση, κοιταζοντας με μισος τον Σακη!

-Γιατι, Μακη;

-Επειδη ο αλλος ειναι και αυτος πασιγνωστος διασημος φιλοσοφος, που εχει βαθυ μισος προς τον Σ. και του παει συνεχεια κοντρα... Μαλιστα συνηθιζει να παιρνει μερος σε αυτους τους διαγωνισμους, μονο και μονο για να μην λυσει τους γριφους ο Σ...

1. Ξύλο

2. και άλλο ξύλο

3. Θα είχε πιο πλάκα ο Σ να ήταν ο σούπερμαν.

• Like 2

Ξαφνικα περναει ενας:

-Γεια σου Μακη!

-Γεια σου Σ.

-Γιατι, Μακη;

Για όσους δεν το έπιασαν ο αντίπαλος είναι ενα λογοπαίγνιο για το

Θαλης ο Μιλησιος.

Εγώ πάντως πέθανα στο γέλιο εκεί που διάβασα να γράφεις <<Βλεπετε προφανως και μιλουσαν αρχαια ελληνικα>> και το τέλος πλάκα έχει αλλά δύσκολα το πιάνεις με την πρώτη πρέπει να το βάλεις σε παρένθεση συλλαβιστά

Το κορμί μου εδώ, το μυαλό μου αλλού, η καρδιά μου εκεί... χρειάζομαι ανασυγκρότηση...

Φαγωθήκατε να κάνουμε επανάσταση το 1821. Τι καταλάβατε? Τώρα χρειαζόμαστε υπότιτλους στα τούρκικα σήριαλ.

τρεις πολύτιμες συμβουλές για να ξελαμπικάρεις α) β) γάμα)

μια σαλατα του Καισαρα 6,90.     λογικα πρεπει να την κραταγε και οταν ηρθε και οταν ειδε και οταν νικησε.

τωρα που καταλαβατε οτι οταν ελεγε ο Γαπ βιωσιμη αναπτυξη εννοουσε οποιoς ζησει εζησε φανταζομαι να αισθανεστε καλυτερα

Έχει να μπει πελάτης  στο μαγαζι  1 ώρα 20 λεπτά και 3 χρόνια .

Ο Άδωνις με την αιφνιδιαστική έφοδο στο νοσοκομείο κατάφερε και θεράπευσε ασθενή που υπέφερε από χρόνιο λόξυγγα!

Την χωριάτικη την τρώω σε Ρηχό πιάτο Βαθύ πιάτο Σαλατιέρα Σουπιέρα Δορυφορικό πιάτο Nova

Γλιτώσαμε….

Εφόσον διαβάζετε αυτές τις γραμμές τότε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου . Εφόσον δεν εισέβαλαν οι  Ανουνάκι τότε ο πλανήτης τους  Νιμπίρου  ή δεν υπάρχει,  ή αργεί ακόμα να έρθει στην γειτονία μας… Επίσης δεν έγινε η αναστροφή των μαγνητικών πόλων  μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε, πως θα αργήσει να συμβεί… Δεν γλιτώσαμε όμως από την Τρόικα και τα μνημόνια…Και μπορεί ναι μεν να«πτωχεύσαμε» αλλά έχουμε ακόμα Ευρώ, άρα γλιτώσαμε την επιστροφή στην δραχμή.

• Like 5

- Χαιρέτησε αγοράκι μου τον κύριο.
- Γεια.
- Όχι έτσι, καλύτερα. Όπως χαιρετάει ο μπαμπάς.
- Που'σαι ρε μακάκα,που χάθηκες; 

Επιασαν ανήλικο χασισοκαλλιεργητή με 37 δενδρύλλια στην Ηλεία.
Oρίστε μωρε μακάκες που λυσσάξατε οτι οι νέοι ασχολούνται μόνο με το ίντερνετ

Επιασαν ανήλικο χασισοκαλλιεργητή με 37 δενδρύλλια στην Ηλεία.
Oρίστε μωρε μαλάκες που λυσσάξατε οτι οι νέοι ασχολούνται μόνο με το ίντερνετ

-Μπαμπά είμαι γκέι.
-Μην ανησυχείς παιδί μου κάποιο φάρμακο θα υπάρχει.
-Αχ, μακάρι να 'ναι υπόθετο.

Αυτή είναι η ιστορία μιας φοβισμένης και ζαλισμένης ξανθιάς που πετάει με ένα διθέσιο αεροπλάνο, αυτή και ο πιλότος. Ο πιλότος παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει. Αυτή αλλόφρων εκπέμπει σήμα κινδύνου.
«Μέι-ντέι! Μέι-ντέι! Βοηθήστε με! Βοηθήστε με! Ο πιλότος είναι νεκρός, έπαθε καρδιακή προσβολή και εγώ δεν ξέρω από αεροπλάνα. Βοηθήστε με! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!»
Ακούει μια φωνή στον ασύρματο, που λέει:
«Από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, σε ακούω καθαρά και δυνατά. Θα σε καθοδηγήσω για να το προσγειώσεις. Έχω μεγάλη πείρα με τέτοιου είδους προβλήματα. Λοιπόν, τώρα πάρε βαθιά ανάσα και δώσε μου ύψος και θέση, όλα θα πάνε καλά!»
Και η ξανθιά: «Είμαι 1 και 63 και κάθομαι στο μπροστινό κάθισμα»
«Ο.Κ.» ακούγεται από τον ασύρματο … «Επανέλαβε μετά από μένα: Πάτερ ημών … Ο εν τοις ουρανοίς …..»

Γράφει ο άλλος 38,8 και παίρνει 120 likes.Πυρετό εννοεί κορίτσια ,αν ήταν τπτ άλλο θα τον είχαν σε μουσείο...

Με το 3 σηκώνομαι απο το κρεβατι...1, 2, 2, 2, 2¼, 2½, 2¾, 2√4283727..

Το θέμα είναι να πείσουμε τις γυναίκες οτι η γκρίνια προκαλεί κυτταρίτιδα...

Και είπε ο Θεός στην Εύα: "Εν λύπαις τέξη τέκνα, θα είσαι αντικείμενο λατρείας, θα ξέχωρίζεις 57.864 χρώματα αλλά δε θα μπορείς να παρκάρεις"...

μωρο μου,δε πιστεύω να ξενοbeeep?
-Όχι αγάπη μου, Ελληνίδες μόνο...

-Με γειά το κολάν.
-Παντελόνα είναι!!
-Παντελόνα ήταν....

Μωρό μου, θα μου πάρεις υπολογιστή;
-Κι ο άλλος που έχεις;
-Ο άλλος θα μου πάρει τάμπλετ...

• Like 6

gay πάει στο γιατρό :
-Γιατρέ πονάει ο κvλος μου...
-Που ακριβώς??
-Να εδω στην είσοδο...
-Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα βασικά...αυτή ειναι η έξοδος

(κόλλησε το ποντίκι και έγραψα κατά λάθος στο τόπικ με τα βίντεο) 

-ρε φίλε έχουμε παχύνει πολύ θα πάμε για καμιά μπαλίτσα;
-ναι πάμε εγώ θα πάρω δύο. σοκολάτα-φράουλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...