gamanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ήταν σε ένα τηγάνι δυο αυγά. Λέει το ένα : Πώπω ζέστη Λέει το άλλο ΑΜΑΝ! ένα αυγό που μιλάει! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 -Ρε φίλε, αυτά τα ξύλα μοιάζουν πάρα πολύ. -Λογικό, αφού είναι σανίδια.. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ένας σκύλος μπαίνει σε ένα κρεοπωλείο, πλησιάζει τον χασάπη και του γαβγίζει. Ο χασάπης τον ρωτάει τι θέλει. Ο σκύλος πηγαίνει εκεί που ήταν το χοιρινό και γαβγίζει. Ο χασάπης πάλι με την σειρά του τον ρωτάει πόσες χοιρινές μπριζόλες θέλει. Ο σκύλος γαβγίζει τέσσερις φορές, και αμέσως πηγαίνει δίπλα το ταμείο για να πάρει το ανάλογο ποσό ο χασάπης από το πορτοφόλι που είχε στο περιλαίμιο του. Ο χασάπης παίρνει τα χρήματα και φορτώνει το σκύλο με το κρέας. Παραξενεμένος ένας πελάτης αποφασίζει να παρακολουθήσει το σκύλο. Μετά από μερικά τετράγωνα, ο σκύλος πηγαίνει σε κάποιο σπίτι και γρατζουνά την πόρτα. Και μετά από λίγο το αφεντικό του, του ανοίγει την πόρτα. Ενθουσιασμένος ο παρατηρητής φωνάζει στο αφεντικό του σκύλου: -Κύριε μου έχετε ένα πολύ έξυπνο σκύλο! -Μπα, δεν είναι και τόσο έξυπνο... πάλι ξέχασε τα κλειδιά του.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 - Φιλοξενείς εκείνο το νομά στο σπίτι σου ε ? - Έχεις πιει ? - Ναι γιατί ? - Άκουσα πως όταν πίνεις αναφέρεις το νομά μου. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το κινητό αυτό έχει μικρή κάμερα και χωράει μόνο δύο τραγούδια...Το γνωστό καμερούλα μια σταλιά δύο mp3! 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχει πιάσει το ανιψάκι μου ένα κουτί λογισμικού και το μασουλάει. Και του το πα 100 φορές... Άστα τα Vista μπέμπη! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το κινητό αυτό έχει μικρή κάμερα και χωράει μόνο δύο τραγούδια... Το γνωστό καμερούλα μια σταλιά δύο mp3! Είχα δύο επιλογές. Ή να βάλω θετική ή να το κάνω αναφορά. Τελικά γέλασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το κινητό αυτό έχει μικρή κάμερα και χωράει μόνο δύο τραγούδια... Το γνωστό καμερούλα μια σταλιά δύο mp3! ντουυυυυυυυυυ !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 συνεχιζω τη ποιοτητα - Ρε φιλε, μπορεις να με δωσεις δανεικα. θα στα δωσω μολις πληρωθω τελη του μηνα. - Καλα ρε μαλακα, παλι στα μπουζουκια τα φαγες? - Οχι ρε στον σταυρο που σε κανω. αν λεω ψεματα να πεσει φωτια με φωτια να με καψει. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ο Πάνχοντρος έχει φάει τόσους πολλούς κουραμπιέδες που άμα κλάσει χιονίζει.Έγραψα Λαρς Φον Τρίερ στο google translate και μου έβγαλε "έχω τριάρι στη Λάρισα".Τί είπες ρε κουραμπιέ; - Τίποτα.Άχνη δεν έβγαλα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πετυχαινει που λετε ο γάιδαρος τον παλιοφιλο του το αλογο στο δρομο.Γ: -Που εισαι ρε αρχηγε ποσα χρονια εχω να σε δω χαθηκαμε.Α: -Αστα να πανε φιλε χρονια και ζαμανια. Δεν ερχεσαι μια το βραδακι απο το σπιτι μου να πιουμε κανα τσιπουρακι να τα πουμε;Παει λοιπον ο γάιδαρος στο σπιτι του αλογου, πινουν εκει τις τσικουδιες τους και τα λενε και σε καποια φαση του λεει το αλογο: "αντε ελα να σου δειξω και το σπιτι", και αρχιζει την ξεναγηση. Απο δω το σαλονι, εδω η κουζινα, εδω το μπανιο και μεσα η κρεβατοκαμαρα. Διασχιζοντας το χωλ βλεπει ο γάιδαρος ενα δωματιο γεματο με τροπαια και με κυπελα. "Τι ειναι ολα αυτα;" ρωταει ο γάιδαρος. Α λεει το αλογο αυτα ειναι απο οταν ημουν νεος και ετρεχα στον ιπποδρομο και εβγαινα συνεχεια πρωτος.Τελειωνει λοιπον η επισκεψη και προτεινει ο γάιδαρος να ανταποδωσει τη φιλοξενια.Στο δρομο για το σπιτι του σκεπτικος και λυπημενος μονολογουσε "κοιτα ποσα πραγματα εκανε στη ζωη του το αλογο", εγω τιποτα, δε θα εχω τιποτα να του δειξω.Φτανει σπιτι, μπαινει στο ιντερνετ και παραγγελνει λοιπον ενα τεραστιο ποστερ με μια ζεβρα. Παραλαμβανει μετα απο λιγες μερες το φιγουραρει στο σαλονι και καλει το αλογο για δειπνο.Ερχεται το αλογο, τον ξεναγει και ο γαιδαρος στο σπιτι, φτανουν στο σαλονι και ρωταει το αλογο: "τι ειναι αυτη η φωτογραφια;"Και απανταει ο γάιδαρος: "Α ειναι απο τοτε που ημουν νεος και επαιζα στη Γιουβεντους". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 -Κ. Ψινάκη η λίμνη στέγωνσε.Άι μωρή με τη γούρνα,θα βάλουμε τζακούζι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυθεντικός Ελληνας είναι αυτός που όταν τον βρίζει ο Άγγλος με "φακ γιου" απαντάει "φακ γιου εσυ ρε"... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το κινητό αυτό έχει μικρή κάμερα και χωράει μόνο δύο τραγούδια... Το γνωστό καμερούλα μια σταλιά δύο mp3! Δεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν το καταλαβα το τραγουδι λεει καμαρουλα μια σταλια, 2 επι 3... Ενα δικο μου: Πως λεγετε ο κρητικος πινακα ζωγραφικης που παιζει superleague? Εργοτεχνης ! Αλλο ενα, επισης δικο μου (σιγα μη το κλεβα): τι λεει ο γυφτος που πουλαει dvd? Εργοτελης? το τραγουδι λεει καμαρουλα μια σταλια, 2 επι 3... Ενα δικο μου: Πως λεγετε ο κρητικος πινακα ζωγραφικης που παιζει superleague? Εργοτεχνης ! Αλλο ενα, επισης δικο μου (σιγα μη το κλεβα): τι λεει ο γυφτος που πουλαει dvd? Εργοτελης? Ενα τελευταιο. Η φαφουτα γκομενα που σε ρωταει αν εδω ειναι το σπιτι σου; Εργομενεις; Οκ, τελος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις