e-tic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 βαριόμουνα. Δηλαδή το αντίθετο απο το "ελαφρόπουτσ@"; 1
hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή το αντίθετο από το "ελαφρόπουτσα"; ναι ρε, οπος ακριβώς και η φαπαρουνα, το λουλουδι που δέρνει. ή οπος ο αετοστ, το πουλι με κασερι και ζαμπον. βέβαια.
slygeo87 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω αυτό Είναι ο Ιωσήφ με την Μαρία και περπατάνε.... Σε μια στιγμή ρωτάει η Μαρία... -"Ιωσήφ, τι είναι αυτό που κρατάς....;" -"Ένας κρίνος..." απαντάει.... "Μύρισε τον... Γαμάει!!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Eλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Μεξικό για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (λατίνα βλέπεις). -Πώς σε λένε; (την ρωτάει) -Μερσέντες -Μερσέντες. Τι υπέροχο όνομα! Έχεις κάποια συγγένεια με την Mercedes Benz ; -(χτυπώντας τον φιλικά στον ώμο) Ίδια τιμή! Αγαπητέ Γιώργο, Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου. Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση. Μπορείς να με βοηθήσεις? Μαρία Αγαπητή Μαρία Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού. Ελπίζω να σε βοήθησα Γιώργος Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Κάποια Χριστούγεννα αγόρασα στην πεθερά μου για δώρο έναν τάφο σε ένα ωραίο νεκροταφείο. Τον επόμενο χρόνο δεν της αγόρασα δώρο. Όταν με ρώτησε γιατί, της είπα: - Ε, μα δεν χρησιμοποίησες ακόμα το δώρο που σου έκανα πέρσι! Και έτσι άρχισε ο καυγάς... ________________________________ Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό. Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία. - Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα. - Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα; - Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... ________________________________ Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι. - Τον ξέρεις; την ρώτησα. - Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε. - Θεέ μου,είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια; Και έτσι άρχισε ο καυγάς... ____________________________________________________________________ Η γυναίκα μου κάθισε δίπλα μου όπως έκανα ζάπινγκ. - Τί έχει στην τηλεόραση; με ρώτησε. - Σκόνη, είπα. Και έτσι άρχισε ο καυγάς... ____________________________________________________________________ Το Σάββατο πρωί σηκώθηκα νωρίς, ντύθηκα ήσυχα, έφτιαξα το πρωινό μου και πήγα στο γκαράζ. Έδεσα την βάρκα στο φορτηγάκι, και έκανα να βγώ από γκαράζ όταν διαπίστωσα ότι έβρεχε καταρρακτωδώς. Πήγα πίσω στο σπίτι, ξεντύθηκα ήσυχα και ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι. Αγκάλιασα την γυναίκα μου, τώρα με διαφορετικές προσδοκίες από την μέρα, και της ψιθύρισα: - Έξω βρέχει καταρρακτωδώς! Και η γυναίκα μου απάντησε: - Και το πιστεύεις ότι ο άνδρας μου είναι έξω με αυτόν τον καιρό; Και έτσι άρχισε ο καυγάς... _________________________________________________________________ Όταν ήταν να πάρω σύνταξη πήγα στο ΙΚΑ. Η γυναίκα στο γκισέ μου ζήτησε την ταυτότητά μου για να δει την ηλικία μου. Έψαξα στις τσέπες μου, και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου στο σπίτι. Το είπα στην υπάλληλο και είπα ότι θα ξαναπέρναγα αργότερα. Η υπάλληλος μου λέει: - Ξεκούμπωσε το πουκάμισό σου. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο και φάνηκαν οι λευκές τρίχες στο στήθος μου. Η υπάλληλος είπε: - Σίγουρα είστε σε ηλικία για σύνταξη, και προώθησε την αίτησή μου. Όταν γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στην γυναίκα μου. Μου είπε: - Έπρεπε να είχες κατεβάσει το παντελόνι σου. Θα έπαιρνες και επίδομα αναπηρίας... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... _______________________________________________________ Η γυναίκα μου στεκόνταν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και μου λέει: - Αισθάνομαι χάλια. Δείχνω γριά, χοντρή και άσχημη. Πές μου κάτι θετικό. Και της απάντησα: - Η όρασή σου όμως είναι τέλεια... Και έτσι άρχισε ο καυγάς.. 16
hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τα Χρώματα γμανε ------------------ παλια, το ξερω. μην βαρατε. στοπ. 1. Βραζιλιάνος πορνοστάρ: Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος 2. Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή Μουπέφτη 3. Κινέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι Κουναμούτο 4. Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ Ταρίφ 5. Βουλγάρα πλαστική χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα 6. Ιάπωνας νεκροθάφτης: Νασουσίρο Τοκασόνι 7. Ιάπωνας ουρολόγος: Κίταμου Ταούρα 8. Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβι Τοκαδρόνι 9. Λατινοαμερικάνος ιδιοκτήτης μπαρ: Κάρλος Εχομπάρ 10. Νικαραγουανός τεμπέλης: Σαντινύστα Πούχο 11. Ρουμάνα ορθοπεδικός: Κάκοσι Μινίσκου 12. Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα Παζάρεβα 13. Ρωσίδα τραβεστί: Ταρχίδια Νάκοβα 14. Τούρκος ποδοσφαιριστής: Μεσούτ Ταβάζ 15.. Ινδιάνος καταδρομέας: Μεγάλο Πεύκο 16. Αμερικανός πορνοστάρ: Τζον Χόστον 17. Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι Μασταφίνι 18. Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-Ντολόρες Πάρτον Κεκούνατον Όρες 19. Ιταλός gay πορνοστάρ: Αντόνιο Τονπέρνι 20. Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ Μισέλ Σεπιντό Καλά 21. Iσπανός φοβιτσιάρης: Αντόνιο Εκλασαμέντες 22. και ο Disc Jockey από το χωριό του Αστεριξ: Ινδεμιξ 23. Ούγγρος νταβατζης: Τημπόρνυ Βάρατυ 2
hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) -Πες μoυ τι θέλεις; -2 πιτα γυρο -Γιατι με παιρνεις; -Για να παραγγειλω. -Μηνες ολοκληρους μετα το χωρισμο; -ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2012 από hackerW32 15
NewProject Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Πες μoυ τι θέλεις; -2 πιτα γυρο -Γιατι με παιρνεις; -Για να παραγγειλω. -Μηνες ολοκληρους μετα το χωρισμο; -ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖ/ΝΗ; τι ;;; (ασδφγηξλ΄) 3
yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Πες μoυ τι θέλεις; -2 πιτα γυρο -Γιατι με παιρνεις; -Για να παραγγειλω. -Μηνες ολοκληρους μετα το χωρισμο; -ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖ/ΝΗ; Μακράν το κορυφαίο που έγραψες ποτέ! 1000 λαικ άνετα. Πλησιάζει ένα ζευγάρι σε ένα χωριό που ονομάζεται "Πουστροχώρι". Αναρωτιούνται γιατί ονομάζεται έτσι μέχρι που βρίσκουν ένα παππούλη να σκάβει το χωράφι. Σταματάνε δίπλα του και τον ρωτάνε: - Παππού, γιατί ονομάζεται έτσι το χωριό; - Που να ξέρω εγώ παιδιά μου, νύφη είμαι εδώ. 2
Donalhioy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Αψου -Γειτσες -Πες ενα νουμερο -Παντελιδης!! 9
kostask91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Πες μoυ τι θέλεις; -2 πιτα γυρο -Γιατι με παιρνεις; -Για να παραγγειλω. -Μηνες ολοκληρους μετα το χωρισμο; -ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖ/ΝΗ; υποθετω οτι το ΧΑΤΖ/ΝΗ=Χατζηγιαννης , και οτι τα μισα απο τα παραπανω ειναι στιχοι απο τραγουδι του ?
pavlinara Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά στο μπροστινό κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. Ατυχήματα στο πίσω κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν παιδιά. 7
hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 τι ;;; (ασδφγηξλ΄) να τα φας και νανε κρυα. υποθετω οτι το ΧΑΤΖ/ΝΗ=Χατζηγιαννης , και οτι τα μισα απο τα παραπανω ειναι στιχοι απο τραγουδι του ? γκουγκλ ιτ φορ φακς σεϊκ, ναι και ναι. απλα δεν ηξερα εαν ο γιαννης παιρνει 2 "ν" η 3.. 1
pavlinara Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Είμαι εκείνος που έρχεται τα βράδια έξω απ΄το παράθυρό σου μόνο για να δει ότι είσαι καλά.Κι αυτή στον τρίτο πάντως ωραίο μουνί.Πώς τη λένε; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις