Crazy Tony Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 -Το αγόρι της Ναταλίας Γερμανού έβαλε για υποψήφιος...-Δημοτικός σύμβουλος??-Όχι, 15μελές. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίρνει τηλέφωνο ο τραγουδιστής από τα υπόγεια ρεύματα τον κιθαρίστα στα γενέθλια του. - Έλα ρε μαλάκα! Χρόνια! - Τι χρόνια ρε; - Μ' αρέσει να μην λέω πολλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γραμματέας: Γιατρέ στην αίθουσα αναμονής υπάρχει ένας αόρατος άνθρωπος.Γιατρός: Πες του ότι δεν μπορώ να τον δω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ρε παιδια ελατε να φτιαξουμε ενα εχω δυο λεξεις αλλα πως να της συνδεσω??ψαχνομαι.. εφορια και ευφορια σχεδον το ιδιο..οποιος αυτοσχεδιασει μεγαλο ρεσπεκτ..χαχα!!!ΠΧ μπηκα στην εφορια και ειχα επιστροφη και βγηκα με ευφορια..ΜΠΛΙΑΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σε περίπτερο σε νησί. Πάω στον περιπτερά 2 μπουκαλάκια νερό.- two euros-Τι δύο ευρώ ρε?-Α, Έλληνας είσαι? ένα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ^Που ειναι οι λεξεις εφορια-ευφορια ??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες. Και να θυμάστε πως λίγη σημασία έχουν οι εξετάσεις! Το σημαντικό είναι να ξυπνάτε νωρίς για τον ΟΑΕΔ! _____________________________________________________________________________ -Δε φαντάζεσαι τι κοιλιακούς έχω κάνει, πιάσε να δεις... -Δε φαντάζεσαι πόσο στ' αρχίδια μου, πιάσε να δεις.... Bonus: Λόγος που χωρίζει ζευγάρι -τι φαί έχει σήμερα αγάπη μου? -σού πα γλυκέ μου -πότε? - μα....σήμερα -δε το θυμάμαι -τι δε θυμάσαι? -το φαί -αφού σου λέω -τι? -σού πα -με δουλεύεις? -γιατί? δε σ΄αρέσει? -ποιό? -σού πα -τι? -τι τι? κουφός είσαι? -πλάκα μου κάνεις? -γιατί , σου φαίνεται αστείο το φαί? -ποιό φαί? -σού πα -ε ξαναπέστο! -ΣΟΥΠΑ! -ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ! -ΣΟΥΠΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 το πρωτο κλαπηκε και θα το χρησιμοποιήσω. και θα πω οτι το εβγαλα απο το μυαλό μου. edit: και το δευτερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ρε παιδια ελατε να φτιαξουμε ενα εχω δυο λεξεις αλλα πως να της συνδεσω??ψαχνομαι.. εφορια και ευφορια σχεδον το ιδιο.. οποιος αυτοσχεδιασει μεγαλο ρεσπεκτ..χαχα!!! ΠΧ μπηκα στην εφορια και ειχα επιστροφη και βγηκα με ευφορια..ΜΠΛΙΑΧ Έκανε προπόνηση ο Bolt και ξαφνικά πέφτουν δύο τύποι με κουστούμια επάνω του και του περνάνε χειροπέδες. Τον έπιασε η εφορία του δρομέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έκανε προπόνηση ο Bolt και ξαφνικά πέφτουν δύο τύποι με κουστούμια επάνω του και του περνάνε χειροπέδες. Τον έπιασε η εφορία του δρομέα. χαχαχα δεν ηθελες και πολυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θα σας πω κι ένα ψαγμένο. Γυρνάνε 2 γκόμενες από ένα μπαρ. Τίγκα πιωμένες. Στο δρόμο πετυχαίνουν ένα ποντίκι. Η μία ψύχραιμη σχετικά, πάει παραπέρα. Η άλλη φλιπάρει, τρόμος, πανικός, φωνές, κακό. Γιατί; Γιατί στο μπαρ έπινε φρίνη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 - Είναι ψηλές και μυρίζουν ωραία. Τι είναι;- Οι κολώνιες της Δ.Ε.Η...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θα σας πω κι ένα ψαγμένο. Γυρνάνε 2 γκόμενες από ένα μπαρ. Τίγκα πιωμένες. Στο δρόμο πετυχαίνουν ένα ποντίκι. Η μία ψύχραιμη σχετικά, πάει παραπέρα. Η άλλη φλιπάρει, τρόμος, πανικός, φωνές, κακό. Γιατί; Γιατί στο μπαρ έπινε φρίνη. Νιώθω "βρώμικος" που το κατάλαβα το ανέκδοτο και ακόμη πιο "βρώμικος" που γέλασα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτά μου τα έχει πει φίλος μου και δεν αναλαμβάνω καμιά ευθύνη . Καθόμαστε για καφεδάκι και μας φέρνουν μετά από λίγο τους καφέδες και την απόδειξη...παίρνει την απόδειξη ο φίλος μου και την πετάει κάτω και μου λέει. ...άστααα ...πέσαν οι τιμές. Γχμ Γχμ . Ακόμα βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο που το άκουσα. Το ίδιο έγινε ξανά και ξανά με τις αποδείξεις. ..το πετάει πάνω. ..στα ύψη η τιμές .... Σκίζει την απόδειξη. ...ο τζαμπας ζει. Ooo yes τα έζησα αυτά. ...κκάνας άλλος να θέλει να τον κάνει παρέα? ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 αφου το θελετε ετσι,ετσι θα γινει Στην ακρογιαλια καθονται δυο βραχοι και συζητανε. Καποια στιγμη, σκαει ενα κυμα. Λεει τοτε ο ενας βραχος στον αλλο βραχο.. Βραχηκα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις