marduc812 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οδοντίατρος και ασθενής :-Άνοιξε το στόμα σου.-Έγινε γιατρέ....-Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....-Γιατι γελάς γιατρέ?-Εχεις πολύ πλακα..!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε ένα εκλογικό κέντρο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων,βρήκαν ένα σε πολύ χάλια κατάστατη κανείς δεν κατάλαβε τι είχε πάνω και θα το βγάζαν άκυρο. Ένας που κατάλαβε απο βαρεμάρα πρότεινε Άν μαντέψετε τι ψηφοδέλτιο είναι θα σας δώσω σε όλους απο 50ευρώ αλλά άν μαντέψετε λάθος θα μου δώσετε ο καθένας απο 50 ευρώ αλλά έχεται μόνο μια ευκαιρία Το σκέφτηκαν οι υπόλοιποι συμφώνησαν.Βασάνισαν το μυαλό τους επι πολύ ώρα και στο τέλος είπαν -Ας το πάρει το ποτάμι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε ένα εκλογικό κέντρο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων,βρήκαν ένα σε πολύ χάλια κατάστατη κανείς δεν κατάλαβε τι είχε πάνω και θα το βγάζαν άκυρο. Ένας που κατάλαβε απο βαρεμάρα πρότεινε Άν μαντέψετε τι ψηφοδέλτιο είναι θα σας δώσω σε όλους απο 50ευρώ αλλά άν μαντέψετε λάθος θα μου δώσετε ο καθένας απο 50 ευρώ αλλά έχεται μόνο μια ευκαιρία Το σκέφτηκαν οι υπόλοιποι συμφώνησαν.Βασάνισαν το μυαλό τους επι πολύ ώρα και στο τέλος είπαν -Ας το πάρει το ποτάμι Άξιο το αβατάρι σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αβατάρι σου. Άξιο το αβατάρι σου! Αυτό με το αβατάρ μου το έχεις ξανά πεί αλλά δεν το έπιασα ακόμα για εξήγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 προσωποπαλαμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυτό με το αβατάρ μου το έχεις ξανά πεί αλλά δεν το έπιασα ακόμα για εξήγα fp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν το λες ανέκδοτο αλλά αξίζει να μπει εδώ http://kourkouti.sport24.gr/2014/05/28/11192/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 -Γεια σου . Είμαι ημίγυμνη...-Γειά σου Μίγυμνη!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ποιό στρουμφάκι έκανε καριέρα ως πορνοστάρ...; Ο σκουΝτούβλης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο άλλος πήρε ένα καλσόν για να κάνει ληστεία αλλά φοβήθηκε... και το ‘βαλε στα πόδια... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 -Έρχομαι σπίτι σου. Τι να φέρω; - ΚΑΡΟΤΑ! - Τι να τα κάνεις μωρή; Πήρες λαγό; - GREEKLISH EINAI ILITHIE..! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίρνει τηλέφωνο ο τραγουδιστής από τα υπόγεια ρεύματα τον κιθαρίστα στα γενέθλια του.- Έλα ρε μαλάκα! Χρόνια!- Τι χρόνια ρε;- Μ' αρέσει να μην λέω πολλά. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίρνει τηλέφωνο ο τραγουδιστής από τα υπόγεια ρεύματα τον κιθαρίστα στα γενέθλια του. - Έλα ρε μαλάκα! Χρόνια! - Τι χρόνια ρε; - Μ' αρέσει να μην λέω πολλά. Εντυπωσιακα κακο οποτε το κλεβω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γαλατικό ανέκδοτο που έμαθα μόλις χθες. Δύσκολο να το συλλάβεις αν δεν έχεις βιώσει την Ιερισσιώτικη αξάν, ή έστω την τοπική προφορά κάποιου άλλου μέρους της ελληνικής υπαίθρου. Τεσπά, όποιος το πιάσει το'πιασε... Αν ο Χριστός άνοιγε μαγαζί με μηχανάκια, πώς θα το ονόμαζε; 'μω το Χριστό σ' Μότο Χριστός, μουχαχαχα, μουάααααχαχαχαχα, μπερπ, ναι. Καλά. Εγώ πάντως πολύ με άρεσε, χθες χαζογελούσα όλο το βράδυ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Άστα αυτά,απ'τ' άλλα πες μας,αυτά που σου λέει ο γυιός,που τα άκουσε στο σχολείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις