Superuser Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Έχετε σπουδάσει; -Μάλιστα! -Τι; -Πουλεειολόγος!! __________________________________________________________ - Χαιρέτησε αγοράκι μου τον κύριο... - Γεια.. - Όχι έτσι, καλύτερα. Όπως χαιρετάει ο μπαμπάς... - Που'σαι ρε μαλάκα,που χάθηκες ρε παπάρα.. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καθηγήτρια: Σκασμός, να λείπουν τα σχόλια.μαθητές: like να κάνουμε....? ειναι 3 μυρμηγκια και περπατανε στην ερημο λεει το πρωτο μπροστα μου ερημος πισω μου μυρμηγκι λεει το δευτερο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι και λεει το τριτο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι τι συνεβη;;; ειπε ψεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση kostask91 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Γιε μου σε έφερα σε αυτόν τον οίκο ανοχής για έναν συγκεκριμένο λόγο...-Για να γαμήσω ρε πατέρα ξέρω!-Όχι βρε πουτάνας γιε κάτσε να σου πω, μην βιάζεσαι... 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ειναι 3 μυρμηγκια και περπατανε στην ερημο λεει το πρωτο μπροστα μου ερημος πισω μου μυρμηγκι λεει το δευτερο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι και λεει το τριτο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι τι συνεβη;;; ειπε ψεματα πιο κρυο κ απ το αψυχο σωμα της μικρης Αννουλας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 - Με συγχωρείτε κυρία μου...- Α παράτα μας!- Απλά την ώρα θα ρωτούσα...- Συγγνώμη, δέκα και τέταρτο.- Νωρίς είναι, πάμε σπίτι σου; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Φίλε έχεις καπνό; -Ναι πάρε -Έχεις και φωτιά -Ναι αμέ Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα;; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά -Ευτυχία γύρνα πίσω -Άσε με ρε αλήτη -Ευτυχία θα σου δώσω εκατό 200 αν γυρίσεις -Έχεις πέσει πολυ χαμηλά!! και η Ευτυχία έφυγε...... Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα;; Τα λεφτά δεν φέρνουν την Ευτυχία 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έβαλα φωτιά στο αμάξι της πρώην μου με αυτήν μέσα..... Βρέθηκε σε πύρινο Clio 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οταν ο Χριστός περπάτησε στη θάλασσα, ο Τσακ Νόρρις κολύμπησε στην άσφαλτο... Ο τσάκ Νόρρις φίλησε το χείλος του γκρεμού! Ο Τσάκ Νόρρις έκανε μασάζ στη μέση μέση του δρόμου! Ο Τσάκ Νόρρις νίκησε τον ήλιο σε staring contest... Ο Τσακ Νόρις έχει κάνει rafting στο ποτάμι του Θεοδωράκη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βρε Μπάμπη,αυτός ο μαιντανός που μου 'φερες έχει μυρμήγκια πάνω και παίζουν μπάλα!- Ε δεν μου είπες να σου φέρω ένα ματσάκι μαιντανό; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βρε Μπάμπη,αυτός ο μαιντανός που μου 'φερες έχει μυρμήγκια πάνω και παίζουν μπάλα! - Ε δεν μου είπες να σου φέρω ένα ματσάκι μαιντανό; OK λοιπον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις