slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εχεις database με gif εσυ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 πως φωνάζανε τον μαρτακι μικρο; smartaki πραγματικα κοιταξα κατω το μπαλκόνι για να δω εαν ερχετε η μανα μου και ειδα ενα smart, και ιδού. sry.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 επειδη εμπαζαν οι ζεστες λεω να ξαναφερω τον χειμωνα πως λεγεται ο μητσος που συναντησε τον τακη;;μητσοτακησ :cry: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Έρχομαι Λευκάδα χαχαχαχα ΕΛΑΤΕ εχω αρκετο για ολους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δικό μου ..... Μιλάγαμε με τον φίλο μου τον Πάνο και είχαμε πιάσει σοβαρά θέματα και με ρωτάει κάποια στιγμή -Τι απο όλα αυτα θα διάλεγες φήμη,χρήματα,επιτυχεία,γκόμενες,υγεία;; Και του λέω -Υγεία Πάνο απο όλα Είπαμε έρχονται ζέστες να δροσιστούμε και λίγο koulislefkada έχεις κανά καταφύγιο να έρθω και εγώ αν τυχόν κυνδινέψει η ζωή μας ;;;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 -Έχω φρέσκο σολωμό. Τον ψάρεψα σήμερα στην Κρήτη και την Σαμοθράκη.-Πώς γίνεται αυτό ρε μάστορα; -Είναι δυο-νήσιος Σολωμός. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 15χρονο στο σχολείο.......- Κυρία δε μπορώ να γράψω σήμερα είμαι πολύ κουρασμένος... Χθες το βράδυ έκανα σεξ...- Δε πειράζει Κωστάκη μου... Γράψε με το άλλο χέρι... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 -Πώς λέγεται ο σκύλος του Τζέιμς Μποντ; -Γαβ..γαβ γαβ! Δεν φταίω εγώ, έσεις αρχίσατε.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ffffffuuuuuu -Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου -Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη.......... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ffffffuuuuuu -Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου -Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη.......... Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη. Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!! -Και απο που εισαι? -Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ -Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις? -Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε -Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον... Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων) EDIT Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από slevinkelevra 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 χαχαχαχαχα μλκ θεός :lol: :lol: Κλαίωωωωω :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 -Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου -Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη......... - Κωστάκη, δεν σου έχω πει να μη μασάς τσίχλα μέσα στο μάθημα; Φτύσ'την τώρα. - Φτού σου τσίχλα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε; Οχι, αλλα μου την εχει πει με αυστηρο υφος. (Ελα το υπολοιπο επαιξε για να βγει γελιο ρε φιλεναδα, μη μου το χαλας. Φερνεις τη στυγνη λογικη σ στ αστεια μου και τα ξεφουσκωνεις. Δεν εισαι οκ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη. Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!! -Και απο που εισαι? -Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ -Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις? -Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε -Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον... Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων) EDIT Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? https://www.youtube.com/watch?v=-ssXJtzFOjA#t=97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις