Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πως φωνάζανε τον μαρτακι μικρο;

smartaki

πραγματικα κοιταξα κατω το μπαλκόνι για να δω εαν ερχετε η μανα μου και ειδα ενα smart, και ιδού.

sry..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δικό μου .....

Μιλάγαμε με τον φίλο μου τον Πάνο και είχαμε πιάσει σοβαρά θέματα και με ρωτάει κάποια στιγμή

-Τι απο όλα αυτα θα διάλεγες φήμη,χρήματα,επιτυχεία,γκόμενες,υγεία;;

Και του λέω

-Υγεία Πάνο απο όλα

Είπαμε έρχονται ζέστες να δροσιστούμε και λίγο :P

koulislefkada έχεις κανά καταφύγιο να  έρθω και εγώ αν τυχόν κυνδινέψει η ζωή μας :D ;;;;

• Like 6

-Έχω φρέσκο σολωμό. Τον ψάρεψα σήμερα στην Κρήτη και την Σαμοθράκη.
-Πώς γίνεται αυτό ρε μάστορα;

ίναι δυο-νήσιος Σολωμός.

• Like 9

15χρονο στο σχολείο.......
- Κυρία δε μπορώ να γράψω σήμερα είμαι πολύ κουρασμένος... Χθες το βράδυ έκανα σεξ...
- Δε πειράζει Κωστάκη μου... Γράψε με το άλλο χέρι...

• Like 20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ffffffuuuuuu

-Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου 

-Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη..........

Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη.

Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!

-Και απο που εισαι?

-Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ

-Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις?

-Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε

-Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον...

Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων)

EDIT

Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?

Επεξ/σία από slevinkelevra
  • Like 19

-Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου 

-Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη.........

- Κωστάκη, δεν σου έχω πει να μη μασάς τσίχλα μέσα στο μάθημα; Φτύσ'την τώρα.

- Φτού σου τσίχλα...

• Like 7

Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?

εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε;

εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε;

Οχι, αλλα μου την εχει πει με αυστηρο υφος. (Ελα το υπολοιπο επαιξε για να βγει γελιο ρε φιλεναδα, μη μου το χαλας. Φερνεις τη στυγνη λογικη σ στ αστεια μου και τα ξεφουσκωνεις. Δεν εισαι οκ)

• Like 1

Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη.

Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!

-Και απο που εισαι?

-Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ

-Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις?

-Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε

-Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον...

Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων)

EDIT

https://www.youtube.com/watch?v=-ssXJtzFOjA#t=97

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...