ribo7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Οι δημοτικοι συμβουλοι του Μωραλη φοβουνται οτι θα πανε δανεικοι στον Εργοτελη Δανεικοί στον δήμο Ηρακλείου (ή Νέας Σμύρνης) θα ταίριαζε καλύτερα! Αν και.. I know what you mean 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Γράφει η άλλη: "signomi pou grafw sinexia greeklish alla exw kai ksenous filous sto fb" Αυτοκτονώ λίγο και επιστρέφω! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2014 από Superuser 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ήταν ο Μίρος, ο Λέδης και ο Τάτος και έχουν βγει για ποτά.Ο Λέδης απογοητευμένος από τον πρόσφατο χωρισμό του με την Ένι, το 'χει ρίξει στο ποτό. Aκολουθούσαν κλασσικοί διάλογοι μεταξύ αντρών: -Γατί με χώρισε; Γιατί; -Θα την ξεπεράσεις ρε την καριό. Μη μασάς. Σ' ένα σημείο ο Λέδης έχει ξεφύγει και δε ξέρει τι του γίνεται. Που βρίσκεται, γιατί, πως βρέθηκε εκεί. Γιατί έχει τόσα άδεια μπουκάλια μπροστά του. Οπότε γυρνάει με ύφος και λέει στους φίλους του: -Μίρο; Τάτε; Γιατί πίνω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 εγω θα πιω για να ξεχασω το ανεκδοτο 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ήταν ο Μίρος, ο Λέδης και ο Τάτος και έχουν βγει για ποτά.Ο Λέδης απογοητευμένος από τον πρόσφατο χωρισμό του με την Ένι, το 'χει ρίξει στο ποτό. Aκολουθούσαν κλασσικοί διάλογοι μεταξύ αντρών: -Γατί με χώρισε; Γιατί; -Θα την ξεπεράσεις ρε την καριό. Μη μασάς. Σ' ένα σημείο ο Λέδης έχει ξεφύγει και δε ξέρει τι του γίνεται. Που βρίσκεται, γιατί, πως βρέθηκε εκεί. Γιατί έχει τόσα άδεια μπουκάλια μπροστά του. Οπότε γυρνάει με ύφος και λέει στους φίλους του: -Μίρο; Τάτε; Γιατί πίνω; Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Λέδης λέγεται Λέδης και όχι Σωτήρης πχ και δεν τον κατάλαβα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τους φουρναρηδες απο το καφε της χαρας? Η το πηγα πολυ μακρια? -Θρασος!!!! -Σιλβύ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Νέα μέτρα στον Πειραιά, σε λίγο καιρό. Η παράνομη στάθμευση θα τιμωρείται με κίτρινη κάρτα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημαρχειο Βολου...ετος 2015-κυριε μπεο εχω να πληρωθω ενα χρονο....-καλαματα-εργοτελης 3-4 τελικο.....ο επομενος - Επ Μότσαρτ, τι λέει; - Εδώ, κλασικά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Λέδης λέγεται Λέδης και όχι Σωτήρης πχ και δεν τον κατάλαβα?Λεδη=Άντζελα στο ανέκδοτο μας λεδης.(αυτή τραγούδισε το τραγούδι)Συνεχίστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Λέδης λέγεται Λέδης και όχι Σωτήρης πχ και δεν τον κατάλαβα? Θα σε γελάσω φίλε, έτσι μου το έστειλαν. ΥΓ. Και με βάση τ' αποτελέσματα, βλέπω ότι το χιούμορ μου είναι απαράδεκτο. Αλλά μ' αρέσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ένα δικό μου.... Παίζαν μπάλα το σύμπαν με το κενό ποιός κέρδισε;;;; Το κενο επειδή το σύμπαν είναι άπειρο Το κενό άπλα δεν υπήρχε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το αβατάρι σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λεδη=Άντζελα στο ανέκδοτο μας λεδης.(αυτή τραγούδισε το τραγούδι) Συνεχίστε. Το τραγούδι είναι της Πέγκυς Ζήνας ? noob .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ένα δικό μου.... Παίζαν μπάλα το σύμπαν με το κενό ποιός κέρδισε;;;; Το κενο επειδή το σύμπαν είναι άπειρο Το κενό άπλα δεν υπήρχε μου αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ένα δικό μου.... Παίζαν μπάλα το σύμπαν με το κενό ποιός κέρδισε;;;; Το κενο επειδή το σύμπαν είναι άπειρο Το κενό άπλα δεν υπήρχε Ψέματα. Tο παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω αοριστίας με απόφαση του παρατηρητή αγόνα κου L'Hospital. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις